Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No właśnie patrzę jaki ładny awatarek
muszę przywyknac bo ja to już nie patrzę kto pisze bo po zdj. Was poznaje jak któras zmieni to potem myślę
ale tu nie miałam wątpliwości czyj to
To super Flakonik, jak tam Kasia? Macie już jakiś przybliżony termin wyjścia?
Wrzuc zdjęcie stopekmi się zawszw tak podobają te stopki a Ty masz aż 4
!
Pola_27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
to i ja Wam pokaże jak mi dziś Olek pomagał przy przygotowaniu kołyski dla Poli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 09:31
Flakonik, Nadulka, Acikk, Marta0912, aannkkaa, Ola_45, Pola_27, annielica, Mama-julka, Madzisek, Pchelkaa, Dżulia, pati_zuzia, kwiatakacji, emilka24, moniek90, genoweffa, mnk, m@rzenie, lula.91, Matleena, Suerte, Klara87, Nazja, Moniusia89 lubią tę wiadomość
7w3d 💔 -
Tinusia wrote:A mój królewicz nie fiknął i raczej nie fiknie bo nawet nie próbuje
ale już jakoś nastawiłam się na cc. Jeszcze tylko 2 tygodnie
właśnie wyparzyłam wszystkie części laktatora i inne pierdółki
Jeszcze muszę zamówić termometr i poduszkę do karmienia. Czekam na półki nad łóżeczko już 1.5tyg a miały być do 4 dni... w mailu troche po babce pojechałam hehe ale tak się nie robi.. specjalnie dzwoniłam przed zakupem upewnić się że wszystko będzie na czas a tu dupa...
Nadal męczy mnie katar...
Kochana nie wiadomoMoze jeszcze fiknie, u mnie niby szans nie bylo, a tu prosze. Skierowanie na cc moge wyrzucic hihi. Ale z drugiej strony kazdy brzuszek i dzidzius sa inne wiec moze i Twoj Malenski nie fiknie. Jednak badz dobrej mysli
Tinusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPola_27 wrote:Julia po prawej
Po prawej Kasia,ktora ma wieksza czuprynke na glowie.
Zastanawiamy sie z mezem do kogo sa bardziej podobne i stwierdzamy ze sa mieszabka nas obu
Accik nie mamy jeszcze daty wyjscia. Jutro beda badac Kasie dokladniejWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 22:06
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Ej Flakonik bo teraz nie pamiętam, ale Twoje dziewczynki są dwujajowe prawda? Bo są całkiem inne od siebie
Nadulka, Acikk, Pchelkaa, Madzisek, kwiatakacji, moniek90, lula.91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTinusia wrote:A mój królewicz nie fiknął i raczej nie fiknie bo nawet nie próbuje
ale już jakoś nastawiłam się na cc. Jeszcze tylko 2 tygodnie
właśnie wyparzyłam wszystkie części laktatora i inne pierdółki
Jeszcze muszę zamówić termometr i poduszkę do karmienia. Czekam na półki nad łóżeczko już 1.5tyg a miały być do 4 dni... w mailu troche po babce pojechałam hehe ale tak się nie robi.. specjalnie dzwoniłam przed zakupem upewnić się że wszystko będzie na czas a tu dupa...
Nadal męczy mnie katar...
Na 100% chcesz wieszać półki nad łóżeczkiem? nie boisz się, że coś z nich spadnie, albo same spadną na dziecko? Może przesuń je trochę, będzie bezpieczniej.
Jak jesteś zainteresowana to od czwartku w lidlu za 4 dychy termometr na podczerwień. Ja go kupuję -
Ledwo wydrapałam się z łóżka do kibelka bo tak mnie spojenie ciągnie, a tu w weekend jeszcze muszę polowanie ograć. Mam tylko nadzieję, że dęcie w trąbe nie wywoła wcześniejszego porodu, chociaż też się nie mogę doczekać małej w ramionach... ah jeszcze trochę
-
Flakonik wrote:Po lewej
Po prawej Kasia,ktora ma wieksza czuprynke na glowie.
Zastanawiamy sie z mezem do kogo sa bardziej podobne i stwierdzamy ze sa mieszabka nas obu
Accik nie mamy jeszcze daty wyjscia. Jutro beda badac Kasie dokladniej
Kurcze, a wydawalo mi sie ze trafilamNo nic, obie sa cudowne. A Kasieńka da sobie rade, nic sie Mamuska nie martw
-
nick nieaktualny