X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniek90 wrote:
    A mnie chyba zaczyna odbijać, bo mam ogromną ochotę, żeby sobie potańczyć :-D Bym się przeszła na jakieś weselicho :-D Potańczyć, poskakać, powyginać się! Matko jak ja za tym tęsknię :-D

Moniek, czyzbys miała osławiony przypływ energii :D?

Ola_45 lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Asiowa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dostaliśmy zaproszenie na weselicho na 23 stycznia bodajże. do 15 grudnia mamy zadeklarować czy będziemy czy nie. Nie wyobrażam sobie jak moglibyśmy to ogarnąć z naszą kruszynką, no ale zobaczymy. Jeśli nie urodzi się przed 15 grudnia to chyba nie ma co się zastanwiać.

bl9ccwa1nyfonmaw.png
  • moniek90 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Moniek, czyzbys miała osławiony przypływ energii :D?

Cholera nawet mi nie mów :-D Chociaż mam ochotę na harce to z domu ruszać mi się nie chce :-P Tak bym pofikała w piżamie :-P To taki przypływ energii chyba się nie liczy :-P

relgh371b3i8nmn1.png
  • Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniek zazdroszcze energii :D Ja od kilku dni bym tylko leżała i nic nie robiła :D każda czynność jest dla mnie meczaca, typowy leń ze mnie :D

moniek90 lubi tę wiadomość

Alicja <3. <3 ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' <3
    atdcmg7y5xqxk96s.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleena wrote:
    Zabierz ze sobą torbę, bo to stres ogromny, różnie może się skończyć. Choć tata na pewno będzie czuwał nad wnukiem. Szkoda, że nie zdążył go poznać. A tata chorował czy tak nagle? Jedyne co mogę Ci powiedzieć, to ból powoli mija i z każdym dniem jest łatwiej, ale jak na wszystko i na żałobę potrzeba czasu. Trzymaj się i trzymaj Kacperka w brzuchu.

A na skurcze zwiększ może dawkę magnezu i zażywaj sobie no-spę. Lepiej dmuchać na zimne.
    Torba spakowana nawet dwie bo niewiem jak w Kielcach w szpitalach niestety nagle bol jest i bedzie ale trzeba byc silnym dla synka Dziekuje wam kochane tylko tu moge napisac z ludzmi nie potrafie rozmawiac narazie :/

Bardzo mocno trzymam kciuki za rodzace byscie mialy tak piekne porody jak Flakonik jestem pelna podziwu blizniaki w takim tempie szok Podziwiam cie Flakonik jestes bohaterka :)

• Acikk Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniek90 wrote:
    Cholera nawet mi nie mów :-D Chociaż mam ochotę na harce to z domu ruszać mi się nie chce :-P Tak bym pofikała w piżamie :-P To taki przypływ energii chyba się nie liczy :-P

AAA gdyby mi się chciało z domu ruszyć... I gdybym nie była w 9 miesiącu ciąży i gdybym teraz nie smarkala i nie kaszlala i wszystko by mnie nie bolalo to też bym poszła :D
    Najbliższe w ostatni weekend maja mamy :D

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • moniek90 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poz!omka. wrote:
    moniek zazdroszcze energii :D Ja od kilku dni bym tylko leżała i nic nie robiła :D każda czynność jest dla mnie meczaca, typowy leń ze mnie :D

Po prostu już mi tęskno do lekkości i dawnej aktywności :-)

Ostatnio niektóre z dziewczyn pisały, że kupują bombki na choinkę z imionami swoich pociech i wpadłam na pomysł :-) Chyba kupię 3 przezroczyste bombki albo jednobarwne i pisaki do szkła i własnoręcznie ozdobię :-) Każda z imieniem członka rodziny, z moim, męża i malutkiej :-) Co Wy na to? :-)

pati_zuzia, ZieloneOliwki, Moniusia89 lubią tę wiadomość

relgh371b3i8nmn1.png
  • moniek90 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    AAA gdyby mi się chciało z domu ruszyć... I gdybym nie była w 9 miesiącu ciąży i gdybym teraz nie smarkala i nie kaszlala i wszystko by mnie nie bolalo to też bym poszła :D
    Najbliższe w ostatni weekend maja mamy :D

No my jedziemy na wesele do Wrocławia 21 maja :-D Już się doczekać nie mogę :-D Kolejne dopiero we wrześniu :-D

relgh371b3i8nmn1.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia bardzo wspolczuje :( trzymaj się dziewczyno i dzidzia i staraj się nie stresowac że względu na maleństwo :* będzie dobrze :*

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Nadulka Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [wiadomość wyedytowana]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 09:39

01.12.2015👸
    02.06.2023 🤴
  • Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fajny pomysł z tymi bombkami , nawet bym na to sama nie wpadła :P Mnie tylko naszła myśl zeby moje dziecko przebrać za jakiegoś reniferka czy cos :P są takie rózne śmiesze śpiochy i ubranka :P i będzie taki mały słodki śpiący reniferek :D

Alicja <3. <3 ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' <3
    atdcmg7y5xqxk96s.png
  • emilka24 Ekspertka

Wysłany: 10 listopada 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia wyrazy wspolczucia:* trzymaj sie i uwazaj na siebie.

bl9ce6yd14rf3b60.png
  • moniek90 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poz!omka. wrote:
    fajny pomysł z tymi bombkami , nawet bym na to sama nie wpadła :P Mnie tylko naszła myśl zeby moje dziecko przebrać za jakiegoś reniferka czy cos :P są takie rózne śmiesze śpiochy i ubranka :P i będzie taki mały słodki śpiący reniferek :D

Ja jak znajdę w lumpku jakieś fajne świąteczne ubranko to może też się skuszę :-) Ale nowego raczej nie będę kupować :-) Chociaż stroje reniferków czy skrzatów jakoś bardziej mi pasują do chłopczyków :-)

relgh371b3i8nmn1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1101 wrote:
    To ja też się chwalę :P o 5:01 urodziłam zdrowa córcie :) w 36+5tc :)

Gratulacje :) Rozpakowywanie idzie hurtowo :)

• Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niby tak , ale za Mikołaja przebierać to juz wgl męski strój :P dlatego ten reniferek mi jakoś przypasował :D Bo reniferki moga miec rózna płeć :D

atdcmg7y5xqxk96s.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaki spokoj z wieczora dziś :) ehh ja już jestem załamana bo juz wiem że kolejnej nocy nie przespie a już się ledwo wleke :/

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia wspolczuje:-( trzymaj sie kochana, chociaz jutro chyba najgorszy dzien przed Toba:-(

A My mamy zamiar na swieta "przebrac" corcie za sniezynke:-) juz mam upatrzona biala sukieneczke z tiulu tylko wstrzymuje sie z kupieniem bo nie wiem jaki rozm;-)

Jestem padnieta, od godz 5 nie spie. Znowu mecza mnie mdlosci i krzyz daje sie we znaki. Ja chce juz rodzic. Maz mowi ze jutro moglabym urodzic bo ladna data a i Mloda zawsze wolne by miala w urodziny, a dodatkowo cukierow do szkoly nie musiala by nosic. Hahaha :-D

• Pola_27 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie ze mi ulzylo :) Juz sie nie martwie :D

A ja wlasnie skonczylam robic cytrynowca, nadzialam tez kacze jablkami, natarlam majerankiem i schowalam do lodowy, jutro bede piekla :D Obiadek jutro mniami mniami, kacze po staropolsku, ziemniaczki pieczone z tymiankiem i kompocik, a na deser ciasto cytrynowe mmmm. Nie oszalalam, Tesciowie przyjezdzaja ;)

moniek90, annielica lubią tę wiadomość

201512015364.png
    860ij44jecdtvcks.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Jaki spokoj z wieczora dziś :) ehh ja już jestem załamana bo juz wiem że kolejnej nocy nie przespie a już się ledwo wleke :/

Acik wiem o czym mowisz. Mi spac sie teraz chce jak ogladam tv, ale musze jeszcze zjesc kolacje i sie wykapac i po tych ceregielach napewno odechce mi sie spac.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola super ze corcia fiknela! Sprytne te Nasze dziewuchy! :-D a ile wazy? :-)

‹‹ 1575 1576 1577 1578 1579 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ