X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniek90 wrote:
    A mnie chyba zaczyna odbijać, bo mam ogromną ochotę, żeby sobie potańczyć :-D Bym się przeszła na jakieś weselicho :-D Potańczyć, poskakać, powyginać się! Matko jak ja za tym tęsknię :-D

Moniek, czyzbys miała osławiony przypływ energii :D?

Ola_45 lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Asiowa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dostaliśmy zaproszenie na weselicho na 23 stycznia bodajże. do 15 grudnia mamy zadeklarować czy będziemy czy nie. Nie wyobrażam sobie jak moglibyśmy to ogarnąć z naszą kruszynką, no ale zobaczymy. Jeśli nie urodzi się przed 15 grudnia to chyba nie ma co się zastanwiać.

bl9ccwa1nyfonmaw.png
  • moniek90 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Moniek, czyzbys miała osławiony przypływ energii :D?

Cholera nawet mi nie mów :-D Chociaż mam ochotę na harce to z domu ruszać mi się nie chce :-P Tak bym pofikała w piżamie :-P To taki przypływ energii chyba się nie liczy :-P

relgh371b3i8nmn1.png
  • Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniek zazdroszcze energii :D Ja od kilku dni bym tylko leżała i nic nie robiła :D każda czynność jest dla mnie meczaca, typowy leń ze mnie :D

moniek90 lubi tę wiadomość

Alicja <3. <3 ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' <3
    atdcmg7y5xqxk96s.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleena wrote:
    Zabierz ze sobą torbę, bo to stres ogromny, różnie może się skończyć. Choć tata na pewno będzie czuwał nad wnukiem. Szkoda, że nie zdążył go poznać. A tata chorował czy tak nagle? Jedyne co mogę Ci powiedzieć, to ból powoli mija i z każdym dniem jest łatwiej, ale jak na wszystko i na żałobę potrzeba czasu. Trzymaj się i trzymaj Kacperka w brzuchu.

A na skurcze zwiększ może dawkę magnezu i zażywaj sobie no-spę. Lepiej dmuchać na zimne.
    Torba spakowana nawet dwie bo niewiem jak w Kielcach w szpitalach niestety nagle bol jest i bedzie ale trzeba byc silnym dla synka Dziekuje wam kochane tylko tu moge napisac z ludzmi nie potrafie rozmawiac narazie :/

Bardzo mocno trzymam kciuki za rodzace byscie mialy tak piekne porody jak Flakonik jestem pelna podziwu blizniaki w takim tempie szok Podziwiam cie Flakonik jestes bohaterka :)

• Acikk Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniek90 wrote:
    Cholera nawet mi nie mów :-D Chociaż mam ochotę na harce to z domu ruszać mi się nie chce :-P Tak bym pofikała w piżamie :-P To taki przypływ energii chyba się nie liczy :-P

AAA gdyby mi się chciało z domu ruszyć... I gdybym nie była w 9 miesiącu ciąży i gdybym teraz nie smarkala i nie kaszlala i wszystko by mnie nie bolalo to też bym poszła :D
    Najbliższe w ostatni weekend maja mamy :D

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • moniek90 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poz!omka. wrote:
    moniek zazdroszcze energii :D Ja od kilku dni bym tylko leżała i nic nie robiła :D każda czynność jest dla mnie meczaca, typowy leń ze mnie :D

Po prostu już mi tęskno do lekkości i dawnej aktywności :-)

Ostatnio niektóre z dziewczyn pisały, że kupują bombki na choinkę z imionami swoich pociech i wpadłam na pomysł :-) Chyba kupię 3 przezroczyste bombki albo jednobarwne i pisaki do szkła i własnoręcznie ozdobię :-) Każda z imieniem członka rodziny, z moim, męża i malutkiej :-) Co Wy na to? :-)

pati_zuzia, ZieloneOliwki, Moniusia89 lubią tę wiadomość

relgh371b3i8nmn1.png
  • moniek90 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    AAA gdyby mi się chciało z domu ruszyć... I gdybym nie była w 9 miesiącu ciąży i gdybym teraz nie smarkala i nie kaszlala i wszystko by mnie nie bolalo to też bym poszła :D
    Najbliższe w ostatni weekend maja mamy :D

No my jedziemy na wesele do Wrocławia 21 maja :-D Już się doczekać nie mogę :-D Kolejne dopiero we wrześniu :-D

relgh371b3i8nmn1.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia bardzo wspolczuje :( trzymaj się dziewczyno i dzidzia i staraj się nie stresowac że względu na maleństwo :* będzie dobrze :*

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Nadulka Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [wiadomość wyedytowana]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 09:39

01.12.2015👸
    02.06.2023 🤴
  • Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fajny pomysł z tymi bombkami , nawet bym na to sama nie wpadła :P Mnie tylko naszła myśl zeby moje dziecko przebrać za jakiegoś reniferka czy cos :P są takie rózne śmiesze śpiochy i ubranka :P i będzie taki mały słodki śpiący reniferek :D

Alicja <3. <3 ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' <3
    atdcmg7y5xqxk96s.png
  • emilka24 Ekspertka

Wysłany: 10 listopada 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia wyrazy wspolczucia:* trzymaj sie i uwazaj na siebie.

bl9ce6yd14rf3b60.png
  • moniek90 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poz!omka. wrote:
    fajny pomysł z tymi bombkami , nawet bym na to sama nie wpadła :P Mnie tylko naszła myśl zeby moje dziecko przebrać za jakiegoś reniferka czy cos :P są takie rózne śmiesze śpiochy i ubranka :P i będzie taki mały słodki śpiący reniferek :D

Ja jak znajdę w lumpku jakieś fajne świąteczne ubranko to może też się skuszę :-) Ale nowego raczej nie będę kupować :-) Chociaż stroje reniferków czy skrzatów jakoś bardziej mi pasują do chłopczyków :-)

relgh371b3i8nmn1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1101 wrote:
    To ja też się chwalę :P o 5:01 urodziłam zdrowa córcie :) w 36+5tc :)

Gratulacje :) Rozpakowywanie idzie hurtowo :)

• Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niby tak , ale za Mikołaja przebierać to juz wgl męski strój :P dlatego ten reniferek mi jakoś przypasował :D Bo reniferki moga miec rózna płeć :D

atdcmg7y5xqxk96s.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaki spokoj z wieczora dziś :) ehh ja już jestem załamana bo juz wiem że kolejnej nocy nie przespie a już się ledwo wleke :/

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia wspolczuje:-( trzymaj sie kochana, chociaz jutro chyba najgorszy dzien przed Toba:-(

A My mamy zamiar na swieta "przebrac" corcie za sniezynke:-) juz mam upatrzona biala sukieneczke z tiulu tylko wstrzymuje sie z kupieniem bo nie wiem jaki rozm;-)

Jestem padnieta, od godz 5 nie spie. Znowu mecza mnie mdlosci i krzyz daje sie we znaki. Ja chce juz rodzic. Maz mowi ze jutro moglabym urodzic bo ladna data a i Mloda zawsze wolne by miala w urodziny, a dodatkowo cukierow do szkoly nie musiala by nosic. Hahaha :-D

• Pola_27 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie ze mi ulzylo :) Juz sie nie martwie :D

A ja wlasnie skonczylam robic cytrynowca, nadzialam tez kacze jablkami, natarlam majerankiem i schowalam do lodowy, jutro bede piekla :D Obiadek jutro mniami mniami, kacze po staropolsku, ziemniaczki pieczone z tymiankiem i kompocik, a na deser ciasto cytrynowe mmmm. Nie oszalalam, Tesciowie przyjezdzaja ;)

moniek90, annielica lubią tę wiadomość

201512015364.png
    860ij44jecdtvcks.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Jaki spokoj z wieczora dziś :) ehh ja już jestem załamana bo juz wiem że kolejnej nocy nie przespie a już się ledwo wleke :/

Acik wiem o czym mowisz. Mi spac sie teraz chce jak ogladam tv, ale musze jeszcze zjesc kolacje i sie wykapac i po tych ceregielach napewno odechce mi sie spac.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola super ze corcia fiknela! Sprytne te Nasze dziewuchy! :-D a ile wazy? :-)

‹‹ 1575 1576 1577 1578 1579 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ