Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
moniek90 wrote:A mnie chyba zaczyna odbijać, bo mam ogromną ochotę, żeby sobie potańczyć
Bym się przeszła na jakieś weselicho
Potańczyć, poskakać, powyginać się! Matko jak ja za tym tęsknię
Moniek, czyzbys miała osławiony przypływ energii?
Ola_45 lubi tę wiadomość
-
My dostaliśmy zaproszenie na weselicho na 23 stycznia bodajże. do 15 grudnia mamy zadeklarować czy będziemy czy nie. Nie wyobrażam sobie jak moglibyśmy to ogarnąć z naszą kruszynką, no ale zobaczymy. Jeśli nie urodzi się przed 15 grudnia to chyba nie ma co się zastanwiać.
-
moniek zazdroszcze energii
Ja od kilku dni bym tylko leżała i nic nie robiła
każda czynność jest dla mnie meczaca, typowy leń ze mnie
moniek90 lubi tę wiadomość
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
nick nieaktualnyMatleena wrote:Zabierz ze sobą torbę, bo to stres ogromny, różnie może się skończyć. Choć tata na pewno będzie czuwał nad wnukiem. Szkoda, że nie zdążył go poznać. A tata chorował czy tak nagle? Jedyne co mogę Ci powiedzieć, to ból powoli mija i z każdym dniem jest łatwiej, ale jak na wszystko i na żałobę potrzeba czasu. Trzymaj się i trzymaj Kacperka w brzuchu.
A na skurcze zwiększ może dawkę magnezu i zażywaj sobie no-spę. Lepiej dmuchać na zimne.
Bardzo mocno trzymam kciuki za rodzace byscie mialy tak piekne porody jak Flakonik jestem pelna podziwu blizniaki w takim tempie szok Podziwiam cie Flakonik jestes bohaterka -
moniek90 wrote:Cholera nawet mi nie mów
Chociaż mam ochotę na harce to z domu ruszać mi się nie chce
Tak bym pofikała w piżamie
To taki przypływ energii chyba się nie liczy
AAA gdyby mi się chciało z domu ruszyć... I gdybym nie była w 9 miesiącu ciąży i gdybym teraz nie smarkala i nie kaszlala i wszystko by mnie nie bolalo to też bym poszła
Najbliższe w ostatni weekend maja mamymoniek90 lubi tę wiadomość
-
Poz!omka. wrote:moniek zazdroszcze energii
Ja od kilku dni bym tylko leżała i nic nie robiła
każda czynność jest dla mnie meczaca, typowy leń ze mnie
Po prostu już mi tęskno do lekkości i dawnej aktywności
Ostatnio niektóre z dziewczyn pisały, że kupują bombki na choinkę z imionami swoich pociech i wpadłam na pomysłChyba kupię 3 przezroczyste bombki albo jednobarwne i pisaki do szkła i własnoręcznie ozdobię
Każda z imieniem członka rodziny, z moim, męża i malutkiej
Co Wy na to?
pati_zuzia, ZieloneOliwki, Moniusia89 lubią tę wiadomość
-
Acikk wrote:AAA gdyby mi się chciało z domu ruszyć... I gdybym nie była w 9 miesiącu ciąży i gdybym teraz nie smarkala i nie kaszlala i wszystko by mnie nie bolalo to też bym poszła
Najbliższe w ostatni weekend maja mamy
No my jedziemy na wesele do Wrocławia 21 majaJuż się doczekać nie mogę
Kolejne dopiero we wrześniu
-
fajny pomysł z tymi bombkami , nawet bym na to sama nie wpadła
Mnie tylko naszła myśl zeby moje dziecko przebrać za jakiegoś reniferka czy cos
są takie rózne śmiesze śpiochy i ubranka
i będzie taki mały słodki śpiący reniferek
Alicja.
-
Poz!omka. wrote:fajny pomysł z tymi bombkami , nawet bym na to sama nie wpadła
Mnie tylko naszła myśl zeby moje dziecko przebrać za jakiegoś reniferka czy cos
są takie rózne śmiesze śpiochy i ubranka
i będzie taki mały słodki śpiący reniferek
Ja jak znajdę w lumpku jakieś fajne świąteczne ubranko to może też się skuszęAle nowego raczej nie będę kupować
Chociaż stroje reniferków czy skrzatów jakoś bardziej mi pasują do chłopczyków
-
nick nieaktualny
-
No niby tak , ale za Mikołaja przebierać to juz wgl męski strój
dlatego ten reniferek mi jakoś przypasował
Bo reniferki moga miec rózna płeć
Alicja.
-
nick nieaktualnyMisia wspolczuje:-( trzymaj sie kochana, chociaz jutro chyba najgorszy dzien przed Toba:-(
A My mamy zamiar na swieta "przebrac" corcie za sniezynke:-) juz mam upatrzona biala sukieneczke z tiulu tylko wstrzymuje sie z kupieniem bo nie wiem jaki rozm;-)
Jestem padnieta, od godz 5 nie spie. Znowu mecza mnie mdlosci i krzyz daje sie we znaki. Ja chce juz rodzic. Maz mowi ze jutro moglabym urodzic bo ladna data a i Mloda zawsze wolne by miala w urodziny, a dodatkowo cukierow do szkoly nie musiala by nosic. Hahaha -
Pewnie ze mi ulzylo
Juz sie nie martwie
A ja wlasnie skonczylam robic cytrynowca, nadzialam tez kacze jablkami, natarlam majerankiem i schowalam do lodowy, jutro bede pieklaObiadek jutro mniami mniami, kacze po staropolsku, ziemniaczki pieczone z tymiankiem i kompocik, a na deser ciasto cytrynowe mmmm. Nie oszalalam, Tesciowie przyjezdzaja
moniek90, annielica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Jaki spokoj z wieczora dziś
ehh ja już jestem załamana bo juz wiem że kolejnej nocy nie przespie a już się ledwo wleke
Acik wiem o czym mowisz. Mi spac sie teraz chce jak ogladam tv, ale musze jeszcze zjesc kolacje i sie wykapac i po tych ceregielach napewno odechce mi sie spac. -
nick nieaktualny