Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:15
Matleena lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Został 1 ❄️ -
nick nieaktualnyAsiowa wrote:Jutro nic nie załatwisz:) daj sobie czas do czwartku:)
wiec jak bedzie ładnie i nie bedzie mnie boleć krocze to pojde sobie na spacerek
wiem ze przy tym bolu ciezko chodzic, tez to mam ale smiesznie to brzmi
co do wkladek to taaak ja tak mam od kilku tyg. Moze to okropne ale i na papier patrze czy przypadkiem krwi nie ma, mezowi kazalam kupic bialy zeby nie bylo watpliwosci:-)
Flakonik piekne masz coreczki:-) zazdraszczam ze mozesz przytulic, powachac (uwielbiam zapach bobasow)wycalowac:-) a Kasia napewno z kazdym dniem bedzie lepiej jadla.
Ola_45 ale boli caly czas czy skurcze? A szyjka ile miala na badaniu?
Mnk ja ledwo nadrabiam Nasz wątek a Ty masz czas jeszcze na podgladanie innych, szacun;-) -
Dla rozluźnienia.
www.boredpanda.com/pregnancy-problems-mother-comics-illustrations-kos-og-kaos-line-severinsen/?utm_source=facebook&utm_medium=link&utm_campaign=BPFacebookOla_45, pati_zuzia, Matleena, Moniusia89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:15
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Został 1 ❄️ -
nick nieaktualnyPchelkaa wrote:Aannkkaa padlam! "jak nie bedzie mnie krocze bolec to pojde na spacerek"
wiem ze przy tym bolu ciezko chodzic, tez to mam ale smiesznie to brzmi
co do wkladek to taaak ja tak mam od kilku tyg. Moze to okropne ale i na papier patrze czy przypadkiem krwi nie ma, mezowi kazalam kupic bialy zeby nie bylo watpliwosci:-)
No ja oczywiscie też obowiazkowo biały papier
Musze podziwiać co wychodzi ze mniePchelkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f3eebb351a72.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/367f93559500.jpg
Hehe całkiem na czasiemnk, Nadulka, Poz!omka., Ola_45, aannkkaa, moniek90, Kate4, emilka24, ZieloneOliwki, kwiatakacji, Pchelkaa, lula.91, pati_zuzia, Mama-julka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNadulka wrote:Kate4 POWODZENIA jutro :* trzymamy mocno kciuki za Was :*
jak Twoje samopoczucie?
Flakonik zazdroszcze że już je masz przy sobie;) sliczne sąmoniek90, aannkkaa, Nadulka, kwiatakacji, Pchelkaa, Dagietka, pati_zuzia, Matleena, ZieloneOliwki, Dżulia, Klara87, Moniusia89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMisia - wyrazy współczucia.
Dziewczyny w szpitalach nadal trzymam kciuki
My wróciliśmy z KTG i wizyty i co? ciąża donoszona a mała wychodzenie ma gdzieś. Pierwszy raz na KTG skurcze się nie pisały, albo bardzo słabe. Szyjka robi się miękka, skrócona o 20% rozwarcie na 1.5 cm . Jak to powiedziała moja gin do następnej wizyty w przyszłym tygodniu na pewno doczekam. Mam odstawić magnez i spacerki, seks, sprzątanie wszystko mi już wolno. Z tej okazji zrobiliśmy sobie 6 km spacer i wyjątkowo brzuch miękki