Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej kochane nie jestem w stanie was nadrobic niestety ale mam przygotowania do pogrzebu taty i czasu brak
Z tego co zdarzylam to ze nasze grudnioweczki sie rozpakowuja powoli Gratuluje dziewczyny z calego serca :)Trzymajcie prosze kciuki zebym nie urodzila jutro
-
Mój lekarz miesiac temu powiedział na wizycie ze na takim etapie ciazy mozna juz praktycznie wszystko nawet antybiotyk jesli konieczny, ogólnie polecał całą game tych prenalen tam tez są jakies na przeziębienie saszetki, a ogólnie można isc do lekarza ogólnego i przepisze jakieś lekigosia mmr wrote:Wiem, że temat był już nie raz poruszany, ale od rana złapało mnie przeziębienie. Boli gardło, kaszel, niewielki katar.
Na razie wit. C 500 x 1 dziennie, płukanka woda z sodą oczyszczoną, pije dużo soku z cytryny, tantum verde.
Co jeszcze można w ciąży?
Alicja
.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' 

-
Pchelkaa wrote:Acik no ja akurat pomyslalam ze Flakonik moze sie polozyc na brzuchu:-)
Ja bala bym sie napic z mezem, po takim czasie abstynencji (przez czas staran o dzidzie tez nie pilam) czyli ok 1,5 roku jedna lampka pewnie bym sie upila, jeszcze nie slyszala bym Malej jak w nocy placze;-)
Ja zazdroszcze bardziej ze moze zjwsc sushi
No generalnie Flakonik zazdroscimy Ci wszystkiego
o porodzie już nawet nie wspomne
Flakonik, Pchelkaa lubią tę wiadomość
-
Ja bym się napiła białego rumu z colą
A najbardziej dobijające jest to, że dostałam się do takiej kampanii Smirnoffa i własnie idzie do mnie paczka z dwoma duzymi flaszkami smakowego Smirnoffa !!! a wrrr
i jak ja mam byc dobrym testerem jak nawet sama skosztować nie bede mogła
Alicja
.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' 

-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Alicja ! Zazdraszczam okropnie!
BTW.. Fajnie masz w domu
z tego co widać 
Będę rodzic w szpitalu kolejowym
Ja tam trochę poakrmie ale jak nie będzie chciał to nie będę plakac
haha, dziękuję!
Troche czerwono (męczy oczy), ale da się przeżyć
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi$ia26 wrote:Hej kochane nie jestem w stanie was nadrobic niestety ale mam przygotowania do pogrzebu taty i czasu brak
Z tego co zdarzylam to ze nasze grudnioweczki sie rozpakowuja powoli Gratuluje dziewczyny z calego serca :)Trzymajcie prosze kciuki zebym nie urodzila jutro
Misia, trzymaj się. Tak mi przykro z powodu taty
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Ja ja annielica, Alicji już tydzień odchodzi a pchelce to już ani nie pamiętam kiedy odszedł
Alicja, czekamy na kwiaty z okazji przenoszenia hahaha 
Mi odszedł 1 listopada pierwszy raz, dziś jest 10 listopada i zaś odchodzi. Nie ma co się sugerować :DDD
hahahaha też czekam na takie kwiaty!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 15:37
Pchełka, Nadulka, aannkkaa, rewelka, Madzisek, Piegus, Dagietka, Tinusia, justyna14, lilianna, bella88, Kourtney, Ola_45, pati_zuzia, mnk, Karola1990, Pchelkaa, emilka24, moniek90, alicja_, Kate4, Beatrice, ZieloneOliwki, kwiatakacji, ola25, lula.91, m@rzenie, Matleena, MeGi2986, Suerte, Dżulia, Mama-julka, Suri97, genoweffa, Klara87, Moniusia89 lubią tę wiadomość
-
Aaha miłego patrzeniaalicja_ wrote:Dziewczyny a my jedziemy do znajomych "na wódkę" - tzn mój maź na wódkę a ja będę patrzeć

Pisze Wam bo będę sie mniej odzywać, wiec sie nie martwcie
a będzie tam ktoś trzeźwy co Cie do szpitala powiezie w razie W
?
alicja_ lubi tę wiadomość