Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej kochane nie jestem w stanie was nadrobic niestety ale mam przygotowania do pogrzebu taty i czasu brak
Z tego co zdarzylam to ze nasze grudnioweczki sie rozpakowuja powoli Gratuluje dziewczyny z calego serca :)Trzymajcie prosze kciuki zebym nie urodzila jutro
-
gosia mmr wrote:Wiem, że temat był już nie raz poruszany, ale od rana złapało mnie przeziębienie. Boli gardło, kaszel, niewielki katar.
Na razie wit. C 500 x 1 dziennie, płukanka woda z sodą oczyszczoną, pije dużo soku z cytryny, tantum verde.
Co jeszcze można w ciąży?Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
Pchelkaa wrote:Acik no ja akurat pomyslalam ze Flakonik moze sie polozyc na brzuchu:-)
Ja bala bym sie napic z mezem, po takim czasie abstynencji (przez czas staran o dzidzie tez nie pilam) czyli ok 1,5 roku jedna lampka pewnie bym sie upila, jeszcze nie slyszala bym Malej jak w nocy placze;-)
Ja zazdroszcze bardziej ze moze zjwsc sushi
No generalnie Flakonik zazdroscimy Ci wszystkiegoo porodzie już nawet nie wspomne
Flakonik, Pchelkaa lubią tę wiadomość
-
Ja bym się napiła białego rumu z colą
A najbardziej dobijające jest to, że dostałam się do takiej kampanii Smirnoffa i własnie idzie do mnie paczka z dwoma duzymi flaszkami smakowego Smirnoffa !!! a wrrr
i jak ja mam byc dobrym testerem jak nawet sama skosztować nie bede mogła
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Alicja ! Zazdraszczam okropnie!
BTW.. Fajnie masz w domuz tego co widać
Będę rodzic w szpitalu kolejowym
Ja tam trochę poakrmie ale jak nie będzie chciał to nie będę plakac
haha, dziękuję!
Troche czerwono (męczy oczy), ale da się przeżyć -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi$ia26 wrote:Hej kochane nie jestem w stanie was nadrobic niestety ale mam przygotowania do pogrzebu taty i czasu brak
Z tego co zdarzylam to ze nasze grudnioweczki sie rozpakowuja powoli Gratuluje dziewczyny z calego serca :)Trzymajcie prosze kciuki zebym nie urodzila jutro
Misia, trzymaj się. Tak mi przykro z powodu taty -
nick nieaktualnyAcikk wrote:Ja ja annielica, Alicji już tydzień odchodzi a pchelce to już ani nie pamiętam kiedy odszedł
Alicja, czekamy na kwiaty z okazji przenoszenia hahaha
Mi odszedł 1 listopada pierwszy raz, dziś jest 10 listopada i zaś odchodzi. Nie ma co się sugerować :DDD
hahahaha też czekam na takie kwiaty! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 15:37
Pchełka, Nadulka, aannkkaa, rewelka, Madzisek, Piegus, Dagietka, Tinusia, justyna14, lilianna, bella88, Kourtney, Ola_45, pati_zuzia, mnk, Karola1990, Pchelkaa, emilka24, moniek90, alicja_, Kate4, Beatrice, ZieloneOliwki, kwiatakacji, ola25, lula.91, m@rzenie, Matleena, MeGi2986, Suerte, Dżulia, Mama-julka, Suri97, genoweffa, Klara87, Moniusia89 lubią tę wiadomość
-
alicja_ wrote:Dziewczyny a my jedziemy do znajomych "na wódkę" - tzn mój maź na wódkę a ja będę patrzeć
Pisze Wam bo będę sie mniej odzywać, wiec sie nie martwciea będzie tam ktoś trzeźwy co Cie do szpitala powiezie w razie W
?
alicja_ lubi tę wiadomość