Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:15
ZieloneOliwki lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Został 1 ❄️ -
Dziewczyny zostalam przyjeta na oddzial. Cos sie chyba zaczyna dziac. O 16 mam miec powtorzone ktg. I albo mnie jutro wypisza albo urodze.
Nadulka, pati_zuzia, ZieloneOliwki, Piegus, Matleena, Ola_45, Karola1990, emilka24, moniek90, kwiatakacji, Dżulia, Pola_27, Klara87, Madzia890722, Moniusia89 lubią tę wiadomość
-
Ale nam się dziewczyny rozpakowują
wczoraj byłam w szoku ze Flakonik a dziś kolejna i jeszcze kolejne są blisko
kurcze
sądziłam ze zacznie sie pod koniec listopada dopiero a to juz
Musze spakować torby do szpitala do konca bo jeszcze mi sie przytrafi przed grudniem i bedzie
tak zaglądam tylko i czekam na kolejne wieści
Mamy grudniowy listopad
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
Evka wrote:Dziewczyny zostalam przyjeta na oddzial. Cos sie chyba zaczyna dziac. O 16 mam miec powtorzone ktg. I albo mnie jutro wypisza albo urodze.
Evka no innej opcji nie mamam nadzieję że zdążyłas zjeść wszystkie zelki bo jak będziesz karmić to nie wolno takich rzeczy za dużo
a gdzie Ty wogole rodzisz?
Asiowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ZieloneOliwki wrote:Ja bym chciała dwa tygodnie przed terminem. W sam raz by było
Ej Flakonik jak nie karmi piersią to wróci do domku i będzie mogła się napić Winka z mężem ! O matko !justyna14, Madzisek, Pchelkaa, Matleena, moniek90, kwiatakacji lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:A ja bym chciała obojętnie kiedy byleby tak bezproblemowo jak dziewczyny
Ej Flakonik jak nie karmi piersią to wróci do domku i będzie mogła się napić Winka z mężem ! O matko !
Flakonik, zazdrościiiiimyyyy!Największe alkoholiczki grudnia- Acikk & ZieloneOliwki
Acikk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny