Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZieloneOliwki wrote:noooo, ja też raczej karmić piersią nie będę. Tzn. nastawiam się na mm, ale nie wykluczam że mnie coś tknie i zdecyduję inaczej.
Flakonik, zazdrościiiiimyyyy!Największe alkoholiczki grudnia- Acikk & ZieloneOliwki
jeszcze ja! jeszcze ja!!!! -
nick nieaktualnyDziewczyny...
Mój mąż wrócił z pracy z bukietem 37 róż w podziękowaniu za donoszenie ciąży (37tydzień).
Oszalałam!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8ceb0a20268b.jpgZieloneOliwki, Mama-julka, Madzisek, Acikk, justyna14, annielica, gosia mmr, rewelka, Pchelkaa, Piegus, Pchełka, Evka, m@rzenie, Hashija, Dagietka, Matleena, bella88, pati_zuzia, mnk, revvelka, Ola_45, emilka24, moniek90, kwiatakacji, lula.91, MeGi2986, Pola_27, Dżulia, Klara87, Madzia890722, Moniusia89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny wróciłam z toalety i przy podcieraniu zauważyłam większą niż zwykle ilość śluzu zabarwioną na beżowo. Tak mocno beżowo. Zaczynam się martwić, że to czop. Wiem, że odejście czopa o niczym nie świadczy jeszcze ale mam już na bani przez to...
-
Coś jest w tym alkoholu
Ostatnio mój pił piwko ze szklanki i tak jakoś apetycznie wyglądało dla mnie to piwo
No ale chciałam karmić piersią chociaż 3 miesiące.. tylko wizja ze za półtora miesiaca jest Sylwester mnie przeraża
Mój bedzie sobie popijał coś na pewno a jaaaaa??
Nie wiem nawet czy gazowane można karmiąc piersią, można?
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
Niesamowite! Już przyszły na świat grudniowe dzieci:)
Flakonik
Gratulacje ogromne, dziewczynki śliczne, dużo zdrówka, szczególnie dla córeczki, która ma problem z jedzeniem.
Za wszystkie dziewczyny w szpitalu trzymam mocno kciuki!
Kate4
Powodzenia! Trzymam mocno kciuki!
Kate4 lubi tę wiadomość
-
Poz!omka. wrote:Coś jest w tym alkoholu
Ostatnio mój pił piwko ze szklanki i tak jakoś apetycznie wyglądało dla mnie to piwo
No ale chciałam karmić piersią chociaż 3 miesiące.. tylko wizja ze za półtora miesiaca jest Sylwester mnie przeraża
Mój bedzie sobie popijał coś na pewno a jaaaaa??
Nie wiem nawet czy gazowane można karmiąc piersią, można?
-
Wiem, że temat był już nie raz poruszany, ale od rana złapało mnie przeziębienie. Boli gardło, kaszel, niewielki katar.
Na razie wit. C 500 x 1 dziennie, płukanka woda z sodą oczyszczoną, pije dużo soku z cytryny, tantum verde.
Co jeszcze można w ciąży?
-
gosia mmr wrote:Wiem, że temat był już nie raz poruszany, ale od rana złapało mnie przeziębienie. Boli gardło, kaszel, niewielki katar.
Na razie wit. C 500 x 1 dziennie, płukanka woda z sodą oczyszczoną, pije dużo soku z cytryny, tantum verde.
Co jeszcze można w ciąży?
Wodą morska do nosa i paracetamol. Szału ni ma.. Też się meczegosia mmr lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:No co
pewnie każda alkoholiczka tutaj zazdrości flakonikowi
tylko ja się głośno przyznaje
Ja też się głośno przyznaję, że mi tęskno do procentów
Na pewno mam ochotę na czystą wódeczkę , ewentualnie WhiskyAcikk, Dagietka, ZieloneOliwki lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAcik no ja akurat pomyslalam ze Flakonik moze sie polozyc na brzuchu:-)
Ja bala bym sie napic z mezem, po takim czasie abstynencji (przez czas staran o dzidzie tez nie pilam) czyli ok 1,5 roku jedna lampka pewnie bym sie upila, jeszcze nie slyszala bym Malej jak w nocy placze;-)
Ja zazdroszcze bardziej ze moze zjwsc sushi -
Pchełka wrote:Ja też się głośno przyznaję, że mi tęskno do procentów
Na pewno mam ochotę na czystą wódeczkę , ewentualnie Whisky
Ja z początku tylko na piwo i wino miałam ochote. A teraz już na wszystkopiwo iwino wódka whisky wiśniówka bimber cokolwiek
!
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Ja z początku tylko na piwo i wino miałam ochote. A teraz już na wszystko
piwo iwino wódka whisky wiśniówka bimber cokolwiek
!
Acikk, bimber, taki swojski.... Ostatnio chociaż sobie powąchałam, bo kuzyn miał... mmmmmAcikk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny