Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyevvik wrote:Co dziewczyny dzis gotujecie?
Ja wczoraj zrobilam kopytka z sosem pieczarkowym i kotletami mielonymi.
Moje kochanie sie spieralo, ze to nie kopytka tylko wloskie gnocchi.. lol, ubaw z nim mam. Na co ja powiedzialam, ze tak samo sa wloskie jak pierogi czy uszka ... ze to nie sa zadne tortellini;) i jak sie bedzie wyklucal, to wiecej nie zrobie ;p
Na co zwykle jest koniec dyskusji, bo On bardzo wloska kuchnie lubi;)
Mój zawsze się nabija z moich zrazów, mówi kwadraciaki. Wiadomo dlaczego. To ją mówię, to nie jedz, a on że dobre, bardzo dobre i po temacie. Ale ostatnio się zdziwił bo zrobiłam takie jak trzeba i się pyta gdzie kwadraciaki. I weź tu chłopu dogodź -
moniek90 wrote:Hehe, co się nie okaże, że Ala po wizycie w Lidlu urodzi i każda z nas będzie chodzić na wycieczki do Lidla na wywołanie porodu
a to dopiero u mnie 33t + 2 dni, więc za wcześnie:Palicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Matko dziewczyny teraz juz tak codziennie będzie? Jak tak to ją przestaje czytać forum bo moje emocje tego nie ogarna
Mnie się w końcu udało zdrzemnac na dłużej niż 10 min i obudzilam się cala spocona i jakby skopana... Wzielam prysznic to trochę lepiej ale ogólnie okropnie.
Także Antek mana razie zakaz wychodzenia bo ja nie mam siły go rodzic aozatym nie mam tronu dla księcia
Evka nie martw się jak nie będzie akcji to Cię nie zostawia w szpitalu zobacz na nasxza Alicję już tyle razy chciała rodzic a ciągle ją do domu odsyłają, miała być na podium a tu nie wiadomo czy na pierwszą dziesiątkę się zalapie
Właśnie to miałam powiedzieć
Jeszcze przenoszę tą ciąże
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyevvik wrote:Co dziewczyny dzis gotujecie?
Ja wczoraj zrobilam kopytka z sosem pieczarkowym i kotletami mielonymi.
Moje kochanie sie spieralo, ze to nie kopytka tylko wloskie gnocchi.. lol, ubaw z nim mam. Na co ja powiedzialam, ze tak samo sa wloskie jak pierogi czy uszka ... ze to nie sa zadne tortellini;) i jak sie bedzie wyklucal, to wiecej nie zrobie ;p
Na co zwykle jest koniec dyskusji, bo On bardzo wloska kuchnie lubi;)
Ja dziś robie kurczaka z ryżem bo kompletnie nie miałam pomysłu.
W tej końcówce ciaży coś mało gotuje, więc dziś się zebrałam, żeby nie było, że zła żona! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyalicja_ wrote:Nie pisałam, bo robiłam ciasto marchewkowe
Nosi mnie!!!
Lidl nic nie dał, chyba jutro podbije TESCO bo większe
Tak się śmiejecie:p a w kinie u mojego R jest tak, ze gdyby jakaś ciężarna urodzila to dzieciaczek i matka mają wstęp za Free dozgonnie:p może Alicja zalapalabys się na darmowe zakupyalicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
alicja_ wrote:Własnie odszedł mi następny czop (ogromna galareta brązowa).
No nie sądziłam, że tam coś jeszcze jest..
Myślałam, że to co wyszło tydzień temu to wszystko...(a co tam, do 15 razy sztuka
)
To jeżeli teoria o przypływie energii się sprawdza to ją napewno nie urodze jeszcze bo nawet leżeć nie mam siłyalicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny