Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa czułam kopanie nóżkami nisko w dole- prawie w pachwinie, po pęcherzu i po szyjce. Cały czas po lewej stronie. I na wysokości pępka chyba dupkę wypinającą się
A teraz mi się przelewa z prawej na lewą i spowrotem, a kopanie czuję w prawym boku;> No nic, trzeba czekać do poniedziałku na wizytę
-
nick nieaktualnyania14 wrote:Tez jestem głodna.od rana nic. Torby nie mialam dobrze spakowanej pewnie polowy w niej nie mam ;/ ktg mialam tylko rano. Mowia ze mam zawolac jak beda skurcze to mnie podlacza. Pić mi się chce. Czuje sie jakbym miała gorączkę ...
A jeść nie możesz? niedługo powinnaś mieć chyba obiad w szpitalu? -
iNso87 wrote:Kurde glodna sie zrobilam z tych emocji ;P
Hashija gdzie popcorn,zdaje sie Ty mowilas,ze bedziesz robicpoczęstuj koleżanki
edit
w sensie robic jak sie zaczna akcje
Cholera zapomnialam kupic... a bylam w lidlu. Ech
Dzisiaj mam wizyte u mojego gin po 18. Ciekawe co mi powie.
Moja tesciowa w sobote wylatuje na Kube na 14dni i prosila, zebym zaczekala z rodzeniem. Przekazalam prosbe Gabrysi. -
Acikk wrote:Albo odwrotnie te co jeszcze nie chcą rodzic będą się bały do lidla wchodzić
Moniek i Ty się tak dalas wykolowac z pierwszego miejscano nie
A no widziszkrólowa zdetronizowana
Ale ja taka jestem
za grzeczna po prostu, jak się ktoś wpycha w kolejkę to się nie odzywam i przepuszczam
W szkole też nigdy nie chciałam chodzić na pierwszy ogień
alicja_ lubi tę wiadomość
-
ZieloneOliwki wrote:Ja czułam kopanie nóżkami nisko w dole- prawie w pachwinie, po pęcherzu i po szyjce. Cały czas po lewej stronie. I na wysokości pępka chyba dupkę wypinającą się
A teraz mi się przelewa z prawej na lewą i spowrotem, a kopanie czuję w prawym boku;> No nic, trzeba czekać do poniedziałku na wizytę
mogłam paluszki policzyć nawet
może się obrócił jak sobie spalas
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoniek90 wrote:Jako, że mamusia moja ukisiła pyszną kapustę to zapraszam na krokiety z kapustą i grzybami
Tylko jeszcze nie wiem do której się z nimi uporam
To ja ugotuję baszczyk czerwony i wpadam
pati_zuzia, moniek90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ZieloneOliwki wrote:krooookieeeetyyyyy!!!! Mniammmm! Jestem fanką i pierogów i krokietów!
To ja ugotuję baszczyk czerwony i wpadam
Barszczyk chętnie przyjmę w ramach wkupnegoTylko, że to mój debiut, pierwszy raz robię te krokiety
mam nadzieję, że nie będzie wtopy hehe
-
Och...chyba muszę w końcu dokończyć zakupy w aptece i spakować do reszty torbę. Pamiętacie na którj stronie była lista dotycząca apteczki dla maleństwa?
Gratuluję wszystkim mamusiom! Muszę przyznać, że nieźle mnie wystraszyłyście.
Leżę jak zdjęta z krzyża, pobolewa mnie doł brzucha, mała bije głowką w szyjkę. Udało mi się zjesć na śniadanie trochę płatków z mlekiem. Póki co nie uciekły. Moja waga przez ostatnie 2 tygodnie stała w miejscu, a wczoraj "schudłam" 2kg... -
nick nieaktualnyMoniek ja podziekuje, mialam w piatek i tak sie opchalam ze mi obrzydly:-D co do wpychania w kolejke bylam dzis w pepco i meeega kolejka ja mialam kilka rzeczy a koles tylko zapalniczke i on przede mna sie wpycha i mowi: " ja tylko zapalniczke. To mu powiedzialam: a ja tylko w 9 msc ciazy wiec pewnie, Prosze sie wpychac, przestalam piec osob ktore byly przede mna to i jedna nie sprawi roznicy." ale glupio kolesiowi sie zrobilo, buraka spalil i odszedl. Ale ekspendienyce tez sie glupio zrobilo.
A w niedziele jak bylam w kosciele u spowiedzi to mnie w kolejke wpuscili i nie musialam czekac, tak samo do komunimoniek90, pati_zuzia, Matleena lubią tę wiadomość
-
Co dziewczyny dzis gotujecie?
Ja wczoraj zrobilam kopytka z sosem pieczarkowym i kotletami mielonymi.
Moje kochanie sie spieralo, ze to nie kopytka tylko wloskie gnocchi.. lol, ubaw z nim mam. Na co ja powiedzialam, ze tak samo sa wloskie jak pierogi czy uszka ... ze to nie sa zadne tortellini;) i jak sie bedzie wyklucal, to wiecej nie zrobie ;p
Na co zwykle jest koniec dyskusji, bo On bardzo wloska kuchnie lubi;)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPchełka to Ci powiem, że dwa razy w dwóch różnych Pepco przy dużej kolejce Panie otwierały drugą kasę specjalnie dla mnie. Ehh, dobija mnie ta znieczulica, szczególnie w komunikacji miejskiej i na przystankach, wszyscy albo udają że nie widzą, albo prędko sadzają swoje tyłki wielce schorowani... Ale ja kiedyś Panu w sklepie który "tylko z pastą do zębów" też powiedziałam "a ja tylko w ciąży"
pati_zuzia lubi tę wiadomość