Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypuli27 wrote:Serdeczne gratulacje dla mam ktore juz tula swoje malenstwa i powodzenia dla tych ktore czekaja w szpitalu!!!
mam do Was pytanie. Jak myslicie czy porod z pessarem moze sie rozpaczac? Czy tez pessar do tego nie dopusci? Chcialabym znac wasze zdanie a byc moze znacie w swoim otoczeniu osoby ktore mialy pessar. Bo tak sie wlasnie zastanawiam jak to z nim jest, czy mozna zaczac rodzic majac go jeszcze na szyjce czy akcja moze sie zaczac dziac dopiero po zdjeciu...
Myślę że może się zacząć poród,moja kuzynka urodziła w 32 tyg mimo że miała założony pessar, niestety w jej przypadku nic nie dał. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:15
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Został 1 ❄️ -
nick nieaktualnyMatleena wrote:Misia, strasznie mi przykro. Jak się trzymasz? Jak mama?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMisia kochana wyrazy wspołczucia, przytulam:*
Evka 3mam kciuki i zycze powodzenia!! Oby porod sie rozwinal i szybko zlecial.
U mnie narazie cisza, zrobilam 2 razy spacerek po schodach ale wody znowu poszly, troche mi sie slabo zrobilo wiec grzecznie sie połozylam, do spacerkow wroce jutro. -
nick nieaktualnyAsiowa wrote:Mnie znowu dopadł ból krocza. Co mi się jeszcze może przyplątać przez te kilka dni?
Ja jeszcze nigdy KTG nie miałam, a dugości szyjki też mi ginka nigdy nie podowała gdyby nie Wy to pewnie nie wiedziałabym, że można to zmierzyć
Może miałaś mierzoną na usg jak ja. I jak wszystko ok to lekarz nie musiał mówić. -
nick nieaktualny
-
Nie uwierzycie jakie jaja... Nasza Truskawa fiknela jednak glowka w dol hehe. Pszczolka mala, jak Ona to zrobila nie wiem, ale obstawiam dwa terminy kiedy mnie tak bardzo bolalo. Poza tym wsio ok, odczuwam sobie lekkie skurcze, ale na KTG nie byly silne. W domku sie ciut nasilaja ale to takie jak na @. No i juz nie musze tak bardzo uwazac, wiec spacerki, prace domowe itd znowu wroca
Flakoniki sa przecudowne
Za reszte dziewczyn trzymamy mocno kciuki !pati_zuzia, aannkkaa, moniek90, kwiatakacji, Madzisek, Nadulka, Ola_45, revvelka, ZieloneOliwki, emilka24, Pchelkaa, Marik, Dżulia, Mama-julka, Matleena, justyna14, Kate4, Piegus, Flakonik, genoweffa, lula.91, Klara87, Moniusia89 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:15
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany