Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola a odczuwasz jakas różnice jak jest ułozona głowka w dół ? ( np wiekszy ucisk na pecherz itp) czy nie ma róznicy ?
    No moja nie chce fiknąć tylko czuje jak mi ciągle główką ugniata pod cyckiem :D

Alicja <3. <3 ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' <3
    atdcmg7y5xqxk96s.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 - współczuję, bardzo mi przykro, akurat teraz musiało się to wydarzyć :(

• Acikk Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelkaa wrote:
    Acik wiem o czym mowisz. Mi spac sie teraz chce jak ogladam tv, ale musze jeszcze zjesc kolacje i sie wykapac i po tych ceregielach napewno odechce mi sie spac.

Ja od dwóch nocy nie spie bo nos zawalony wiec nie da się oddychać a przez usta też nie bo gardło mnie boli i dusi mnie i juz ledwo na oczy patrzę ale spać się nie da a na siedząco nie umiem ... A że nic mimsie nie polepszyło to już wiem że dzisiejsza nocka też taka będzie :/ więc jutrto już wogole zombie

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • mnk Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poziomka moj tez sie juz obrocil i nie czuje nic specjalnie innego biz wczesniej

201601051762.png
    mhsvi09k6j9c3g8t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie jak synuś fiknął to zaczęłam częściej do łazienki biegać.

• Pola_27 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelkaa wrote:
    Pola super ze corcia fiknela! Sprytne te Nasze dziewuchy! :-D a ile wazy? :-)

A tego mi nie powiedzial, ale tydzien temu miala 2300, wiec mysle ze teraz cos kolo 2600-2700...

Poz!omka, nie wlasciwie nie. Tylko szyjka mnie bardzo boli, takie klucie mam czasami jakby mnie mala gwozdziem smyrala. Ale nie czuje takiego parcia glowki.

201512015364.png
    860ij44jecdtvcks.png

• Madzisek Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk ja sobie dzisiaj dwa razy zrobiłam inhalacje. Dałam dwie kropelki olejku olbas do miseczki, zalałam wrzątkiem. Głowa nad miseczke nakryta ręcznikiem i wdychalam. Jak tylko zaczęło furczec to smarkałam i spowrotem głowa nad miskę. Jest ulga bo oddychać mogę chociaż głowa dalej boli bo wszystko siedzi w zatoka.

1usap07w9hybl9h9.png
  • Pola_27 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I znowu ucichlo wszystko... Ciekawa jestem, ktora pierwsza sie odezwie, ze urodzila ;)

201512015364.png
    860ij44jecdtvcks.png

• justyna14 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja właśnie dopakowałam torbę do szpitala i co? suwak nie wytrzymał od małej przegrudki :/ i będzie trzeba nową torbę kupić :/ a już się cieszyłam że mam wszystko, ale w razie co to przerzuce te pierdółki do kuferka i już. Grunt, że wszystko mam zakupione , uprasowane i zapakowane.

Madzisek lubi tę wiadomość

7w3d 💔
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola super wieści, tak myślałam, że mała się jeszcze obróci :)

Pola_27 lubi tę wiadomość

7w3d 💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde a moja corcia dzis cos Malo sie rusza:-S idzie zwariowac w tej ciazy. Duz sie rusza zld bo boli a to zebra a to szyjka a to spac nie daje, ale jak sie dlugo nic nie dzieje to jeszcze gorzej:-S

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jestem padnieta po dzisiaj. Ale tak pozytywnie :) Caly czas praktycznie leze z dziewczynkami . albo ja jedna mam a jedna maz. Caly czas mamy kontakt. To naprawde piekne chwile :) dzisiaj troche nie nadazalam z pieluszkami. Ale juz coraz sprawniej mi idzie przewijanie. Mezowi tez dobrze wychodzi :)

Pola_27, emilka24, Piegus, nick nieaktualny, Nadulka, Acikk, Dżulia, Ola_45, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moniek90, Dagietka, mnk, m@rzenie, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Matleena, nick nieaktualny, amos, Hashija, Klara87, nick nieaktualny, Moniusia89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik, jaki awatarek! Cudny! :-)

nick nieaktualny, Pola_27 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelkaa wrote:
    Flakonik, jaki awatarek! Cudny! :-)
    Nie macie juz dosyc moich zdjec? Haha

• Madzisek Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik cieszcie się tymi pieknymi chwilami :-) my tu wszystkie nie mozemy sie doczekać aż będziemy Przeżywać to samo :-) cudne są te pierwsze chwilę z dzieckiem :-D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

1usap07w9hybl9h9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niee no cos Ty :-) na takie slicznosci moge patrzec caly dzien, mysle ze dziewczyny tez;-)

• Madzisek Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:
    Broń boże :-D

1usap07w9hybl9h9.png
  • Pola_27 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:

Ja to sie na te Kruszynki gapie jak ciele na malowane wrota :D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

201512015364.png
    860ij44jecdtvcks.png

• Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może ja jestem dziwna, ale mimo trudności ciezkiego brzucha, ja wciaz mam mysli w głowie ze żal mi sie rozstać z trybem ciążowym :P Tak mi się spodobało ciążowanie :D początki był trudne, mój tez potrzebował wiecej czasu zeby zacząć mi tak w pełni pomagać, ale teraz jest super o co poproszę to mi pomaga bez żadnego ''ale'' :D każdy dookoła ciągle pyta jak się czuję i wgl :P Miłe to takie :-)

Pola_27, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Alicja <3. <3 ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' <3
    atdcmg7y5xqxk96s.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To na dobranoc zdjecie z avatarku.
    Tylko jakies kijowe swiatlo bylo i takie paski wyszly na zdjeciu...buu:/
    No to ktora zgadnie gdzie Julia a gdzie Kasia?;)
    http://iv.pl/images/69448492588115139256.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 22:00

Nadulka, Pola_27, nick nieaktualny, justyna14, Piegus, Madzisek, Dżulia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, emilka24, moniek90, nick nieaktualny, Dagietka, mnk, nick nieaktualny, m@rzenie, nick nieaktualny, ola25, Klara87, nick nieaktualny, Moniusia89 lubią tę wiadomość

‹‹ 1576 1577 1578 1579 1580 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy to nie wszystko: Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą.

Co najmniej dwa fakty na temat folianów i suplementacji przed ciążą naprawdę Cię tu zaskoczą. Zebraliśmy najczęstsze pytania naszej społeczności i na ich podstawie stworzyliśmy kompletny, oparty na badaniach przewodnik po mądrej suplementacji. Jeśli myślisz, że „zacznę brać coś po pozytywnym teście” - koniecznie sprawdź, dlaczego nauka mówi coś zupełnie innego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ