Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Pola a odczuwasz jakas różnice jak jest ułozona głowka w dół ? ( np wiekszy ucisk na pecherz itp) czy nie ma róznicy ?
No moja nie chce fiknąć tylko czuje jak mi ciągle główką ugniata pod cyckiemAlicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
nick nieaktualny
-
Pchelkaa wrote:Acik wiem o czym mowisz. Mi spac sie teraz chce jak ogladam tv, ale musze jeszcze zjesc kolacje i sie wykapac i po tych ceregielach napewno odechce mi sie spac.
Ja od dwóch nocy nie spie bo nos zawalony wiec nie da się oddychać a przez usta też nie bo gardło mnie boli i dusi mnie i juz ledwo na oczy patrzę ale spać się nie da a na siedząco nie umiem ... A że nic mimsie nie polepszyło to już wiem że dzisiejsza nocka też taka będziewięc jutrto już wogole zombie
-
nick nieaktualny
-
Pchelkaa wrote:Pola super ze corcia fiknela! Sprytne te Nasze dziewuchy!
a ile wazy?
A tego mi nie powiedzial, ale tydzien temu miala 2300, wiec mysle ze teraz cos kolo 2600-2700...
Poz!omka, nie wlasciwie nie. Tylko szyjka mnie bardzo boli, takie klucie mam czasami jakby mnie mala gwozdziem smyrala. Ale nie czuje takiego parcia glowki. -
Acikk ja sobie dzisiaj dwa razy zrobiłam inhalacje. Dałam dwie kropelki olejku olbas do miseczki, zalałam wrzątkiem. Głowa nad miseczke nakryta ręcznikiem i wdychalam. Jak tylko zaczęło furczec to smarkałam i spowrotem głowa nad miskę. Jest ulga bo oddychać mogę chociaż głowa dalej boli bo wszystko siedzi w zatoka.
-
a ja właśnie dopakowałam torbę do szpitala i co? suwak nie wytrzymał od małej przegrudki
i będzie trzeba nową torbę kupić
a już się cieszyłam że mam wszystko, ale w razie co to przerzuce te pierdółki do kuferka i już. Grunt, że wszystko mam zakupione , uprasowane i zapakowane.
Madzisek lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle jestem padnieta po dzisiaj. Ale tak pozytywnie
Caly czas praktycznie leze z dziewczynkami . albo ja jedna mam a jedna maz. Caly czas mamy kontakt. To naprawde piekne chwile
dzisiaj troche nie nadazalam z pieluszkami. Ale juz coraz sprawniej mi idzie przewijanie. Mezowi tez dobrze wychodzi
Pola_27, emilka24, Piegus, pati_zuzia, Nadulka, Acikk, Dżulia, Ola_45, ZieloneOliwki, kwiatakacji, moniek90, Dagietka, mnk, m@rzenie, alicja_, lula.91, Matleena, Suerte, amos, Hashija, Klara87, Kourtney, Moniusia89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Może ja jestem dziwna, ale mimo trudności ciezkiego brzucha, ja wciaz mam mysli w głowie ze żal mi sie rozstać z trybem ciążowym
Tak mi się spodobało ciążowanie
początki był trudne, mój tez potrzebował wiecej czasu zeby zacząć mi tak w pełni pomagać, ale teraz jest super o co poproszę to mi pomaga bez żadnego ''ale''
każdy dookoła ciągle pyta jak się czuję i wgl
Miłe to takie
Pola_27, kwiatakacji lubią tę wiadomość
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
nick nieaktualnyTo na dobranoc zdjecie z avatarku.
Tylko jakies kijowe swiatlo bylo i takie paski wyszly na zdjeciu...buu:/
No to ktora zgadnie gdzie Julia a gdzie Kasia?
http://iv.pl/images/69448492588115139256.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 22:00
Nadulka, Pola_27, Marta0912, justyna14, Piegus, Madzisek, Dżulia, pati_zuzia, ZieloneOliwki, kwiatakacji, emilka24, moniek90, genoweffa, Dagietka, mnk, nikicia86, m@rzenie, alicja_, ola25, Klara87, Kourtney, Moniusia89 lubią tę wiadomość