Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjustyna14 wrote:nie tyle chodzi o wydłużanie co o ból, czy są coraz mocniejsze? coraz bardziej dokuczliwe? jeśli tak to być może to poród, jak cały czas tak samo bolą od 15 to to fałszywy alarm, bo przez tyle godzin powinny się nasilać.
edit: weź dwa magnezy, nospe i ciepły prysznic. Daj sobie ze 20 min jak przejdzie to wiadomo że to nie to.
Właśnie dzwoniłam do położnej. Kazała iść na 15 min pod prysznic, potem na chwile się położyć i jak nie przejdzie to zadzwonić ponownie i będziemy działać.justyna14 lubi tę wiadomość
-
alicja_ wrote:Właśnie dzwoniłam do położnej. Kazała iść na 15 min pod prysznic, potem na chwile się położyć i jak nie przejdzie to zadzwonić ponownie i będziemy działać.
pluskaj się
alicja_ lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
Dagietka moje gratulacje
duzo zdrowka dla Waszej trojki:)
Ala ciekawe czy to juz to:) ja dzisiaj tez juz myslalam ze bede jechac na porodowke, az dokonczylam sie pakowac z tego wszystkiego:) mialam bole jak na @ a do tego bole z krzyza ale przeszlo wiec to falszywy alarm:) po pierwszej takiej sytuacji doszlam do wniosku ze to mega stresujace. Maz co chwile sie pytal czy rodze hehe to mu powiedzialam ze skad ja moge wiedziec:)alicja_, Dagietka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja w pierwszej ciazy jakos o tym wszystkim nie myślalam (w sensie czy to to) jak zaczęło boleć to czekałam, a że bolało częściej i mocniej to zadzwoniłam do kuzynki zapytać jak to jest jak są skurcze i jak poszłam do ubikacji i zobaczyłam brazowe upławy to już wiedziałam i pojechaliśmy, skurcze miałam wtedy co 6-5 minut
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAla daj znać po prysznicu czy spoko loko czy nadal skurcze
Asiowa ją na hemka który mam od poprzedniego porodu to smaruję Aesculan, a jak nie działał to Procto Hemolan. Ale teraz nie był taki upierdliwy to nie powiem czy można w ciąży.
Pchelkaa super masz rodzinę.Pchelkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMam dalej skurcze po prysznicu, ale jestem już nimi wykończona, wiec spróbuje się przespać z godzinę.
Poza tym - może lepiej odezwę się jak urodzę, bo widzę, że tylko panikuje i wprowadzam niepotrzebne zamieszanie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 22:01
-
nick nieaktualny