WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Evka Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 01:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 10:11

wnidzbmhunwbroqa.png
  • Matleena Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 01:40

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 09:46

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • Matleena Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 01:42

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 09:46

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • Tinusia Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 01:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 22:49

mhsvqps6d6vf02dw.png
  • mnk Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 02:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie, myslalam ze jestem ja sama z takimi problemami z wlasna matka a jednak niespodzianka;P
    Aktualnie z nia mieszkamy dopoki maly sie nie urodzi i nie skoczy 3 mscy bo lecimy do polski a kontrakt na starym mieszkaniu nam sie konczyl z koncem listopada, zreszta tam juz w ogole nie bylo warunkow do mieszkania. I ona ma ciagle od zawsze jakies problemy. Mojego tezeta nie lubi i dupe mu rabie na prawo i lewo ale jak sie przeprowadzalismy dwa tyg temu to jak moj tezet wszystko popakowal poprzenosil do busa czy w domu tu cos przykrecil tam naprawil to jest dobrze. A ciaza moja w ogole sie nie interesuje od samego poczatku. W lutym poronilam w walentynki, w poniedzialek bylam u lekarza po tabletki na oczyszczenie i we wtorek jeszcze nie poszlam do pracy bo nie dosc ze bolalo mocno to jeszcze bylam podlamana to ona do mnie ze to nie koniec swiata i czemu ja do roboty nie chodze. Ze nie moge sobie tak w chuja leciec z praca i w ogole. Nie zapyta jak sie czuje, o nic. A przy obcych swieta zgrywa, w pracy juz byla u szefa ze jak maly sie urodzi to ona idzie na urlop a ze to swieta to jej nie obchodzi. (U nas w firmie nie daja na swieta urlopow, taki zakaz), zeby mi pomoc przy malym i tak dalej bo pierwsze moje dziecko to sobie nie poradze, bo jej tez pomagali blablabla, a dojdzie do tego ze bedzie siedziala przed komputerem i narzekala jak dzieciak zacznie plakac... Dzisiaj tez jakas kolezanka ja wyciagnela na polska dyskoteke bo jest i jej kolezanka ze no pewnie ze ja je zawioze. I matka do mnie zebym tylko nie spala jak ona zadzwoni zeby przyjechac. Tezet sie zdenerwowal i powiedzial ze ja nigdzie nie bede ich wozic po imprezach i zeby sobie z glowy wybije ze ja bede jezdzic w prawie 9mscu, tym bardziej ze jest snieg, wieczorem przymrozek i slisko na drodze i on sie nie zgadza bo sie boi o mnie. To ona na mnie patrzy i mowi 'juz sobie pogadal?'. Powiedziala kolezance widocznie ze tezet oczywiscie taki siaki i owaki bo mi nie pozwolil jechac, to jej kolezanka mowi ze moze jechac z nami jak sie boi a ona ze siemprosic nie bedzie i juz wielki bulwers foch na caly swiat. Bo ona chce zeby wszyscy tylko jej uslugiwali i wszystko co dla niej to musi byc na juz a reszta moze poczekac. A moj tata codziennie pise jak sie czuje, czy marcel kopie i ze sie nie moze doczekac az sie urodzi i w ogole przylatuje do nas na caly miesiac zeby z wnukiem posiedziec i jest najszczesliwszym czlowiekiem na swiecie. A moj brat tez kawal chuja...

A jak dostalam plemienia w tej ciazy w 10tc to kazala mi sie nie przejmowac bo to napewno nic zlego i po co bede poloznej dupe zawracac.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2015, 02:48

201601051762.png
    mhsvi09k6j9c3g8t.png
  • Madzisek Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 04:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh spać nie mogę :-( niedobrze mi i głowa boli...

1usap07w9hybl9h9.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania omg:| nie wierze..... brak slow!

Megi wlasnie czytalam listopadowki to widzialam,ze jedna tez jest w USK ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2015, 07:02

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam, że tak wpadłam. Spać nie mogę i po innych wątkach łażę.
    Ania, dawno się tak nie usmiałam :-) historię skopiuj sobie do pamiętnika. Kiedyś opowiesz Marysi :-D

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iNso87 wrote:
    Ania omg:| nie wierze..... brak slow!

Megi wlasnie czytalam listopadowki to widzialam,ze jedna tez jest w USK ;)
    Ja ;-)

iNso87 lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • ola25 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahaha Ania14 ale cyrk hahahaha normalnie padlam. Ciekawe jak oni to zrobili... ale nie ma co sie smiac bo takie jaja to czesto robia

8p3onafaaetblgsa.png

[link=https://www.suwaczki.com/]eikt9n73aahq30y6.png[/link]
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ja ;-)
    Tak Moremi widzialam wlasnie.ze tam jestes:) ja sama sie zastanawiam czy tam jechac czy jednak jak kiedys z Corka pierwsza na Warszawska choc tam pamietam porod strasznie;)

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2015, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania ale jaja! Ja bym rabanu narobila poloznym! Musialas sie wkurzyc

Anko:-) lubi tę wiadomość

• Tinusia Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 22:49

mhsvqps6d6vf02dw.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iNso87 wrote:
    Tak Moremi widzialam wlasnie.ze tam jestes:) ja sama sie zastanawiam czy tam jechac czy jednak jak kiedys z Corka pierwsza na Warszawska choc tam pamietam porod strasznie;)
    To mój pierwszy poród, więc zobaczymy co i jak. Na dodatek wywoływany, bo syn chyba sam by dopiero w następnym roku wyszedł.
    Na Warszawskiej teraz "wzbogacili" się o położną Milenę ze szkoły rodzenia, więc może być ciekawie i spokojnie :-)
    Znowu na usk mają super opiekę noworodkową. Zobaczymy :-)

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    To mój pierwszy poród, więc zobaczymy co i jak. Na dodatek wywoływany, bo syn chyba sam by dopiero w następnym roku wyszedł.
    Na Warszawskiej teraz "wzbogacili" się o położną Milenę ze szkoły rodzenia, więc może być ciekawie i spokojnie :-)
    Znowu na usk mają super opiekę noworodkową. Zobaczymy :-)
    O tej opiece w USK to slyszalam,a wydaje mi sie,ze wieksza czesc kobiet,pierworodek potrafi przenosic ciaze:) mialam to samo,zaczelo sie niby w terminie ale i tak mialam brak postepu w porodzie i skonczylo sie cc ;) takze cos w tym jest.

Edit
    Zdaj potem relacje jak przebieg porod czy w spokoju;) zycze szybkiego:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2015, 07:57

moremi lubi tę wiadomość

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • Anko:-) Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam bo ja to się już od 7m nie udzielam ale Ania twoja historia jest przemistrz!
    Osz kurwa do łez się poplakalam ze śmiechu! Tsk ja też uważam ze to historia na za 15 18 lat dla Marysi:-))))!!!!

dfe01f0225.png
  • Anko:-) Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja jak nocka? Bo ja ci tu tak kibicuje chudzinko!:-)
    Twoja Mała Sara zaczyna się robić Duża Sara-kto by się spodziewał z naszymi trudnymi poczatkami ze tak daleko dobrniemy? :-)

dfe01f0225.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2015, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane,
    Jestem w domu, ale skurcze nie przeszły ani nie nasiliły sie. Spałam na raty.
    Serio wczoraj zrobiło mi sie głupio ze moze faktycznie za dużo panikuje, wiec obiecuje nie być tak wylewna. Gdyby sie coś nasiliło to dam znać.

Anko a Sara faktycznie jest już duża baba- ostatnio miała 3200 ;D jeszcze okaże sie ze urodzę 4kg kloca!

Ania - jak przeczytałam Twój post to padłam. Jak tak można!!!! Paranoja..

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja- nie denerwuj się, takie oczekiwanie na poród który może się zacząć w każdej chwili jest bardzo stresujący i każda z nas doskonale wie co czujesz, ja z mojego doświadczenia mogę Ci powiedzieć że u mnie te bóle były coraz silniejsze i silniejsze i wiedziałam że już to jest ten moment, do tego doszła biegunka, czop i wody odeszły mi odpowiednio 3 i 2 godziny przed tym jak córcia przyszła na świat.

alicja_ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania - a ja myślałam że takie rzeczy tylko w filmach, musiałaś się mego wkurzyć :(

‹‹ 1660 1661 1662 1663 1664 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ