Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania bardzo dobrze ze nie zrobiłaś jazdy. Tak jak napisałaś -jesteśmy tylko ludźmi i pomylki mają prawo sie zdarzać. Szczególnie ze zmęczenia.
Z tej historii będziesz się raczej śmiać. A ponad to w czasach 2 wojny światowej niekiedy jedna matka kamila swoje i 3 nie swoich dzieci - sierot. Wiec jakby nic złego się nie stało? Chyba nie urazila Ci ta pomyłka aż tak? Na 5 minut inny dzidzius był Ci wdzięczny za pyszne mleczko:-)!bella88, genoweffa, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa sie czujd dobrze i juz bym mogla normalnie wyjsc do domu z Julcia ale nie zostawimy tu samej Kaso. To chyba oczywiste. Z kupkami sie poprawilo po Bebilonie. Lekarz mowi ze tak sie czesto zdarza przy mm ze jakies mleko po prpstu nie spasuje i trzeba probowac inne
Aa ania14 ja bym zrobila taka haje w szpitalu jakby pomylili dzieci...masakra. No ale kazdemu moze sie blad zdarzyAnko:-) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHaha oj ale slodzicie
Mam 30na karku wiec taka mloda juz nie jestem . a jutro tatus dziewczynek konczy 30 wiec tez beda zdjecia
A jutro dziewczyny koncza tydzien wiec tez trzeba zrobic ladne zdjeciew koncu musze wykorzystac te karty do zdjec co mam.pokazywalam wam kiedys. Takie w stylu '1day old' 1 week i tak dalej;) Zapomnialam calkiem o nich o nich.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2015, 10:14
-
Hashija wrote:Zjadlam, wypilam kawe, Gabrysia sie poruszyla ale dala tylko 2 slabe kopniaki... ile trzeba czakac zanim zacznie sie panikowac?
dziecko czasem śpi
jeśli chcesz ją pobudzić to coś słodkiego plus cola plus 20 min leżenia i na pewno się ruszy
7w3d 💔 -
Hashija wrote:Zjadlam, wypilam kawe, Gabrysia sie poruszyla ale dala tylko 2 slabe kopniaki... ile trzeba czakac zanim zacznie sie panikowac?
Pchelkaa hahahaha no wlasnie dlatego poprawilam:p nie nie,moje dziecko korzeni cyganskich nie ma:D hahaha -
No to cierpliwie czekam. Moj pojechal na strzelanke pod Racibórz z kolegami i bratem, a ja zostalam sama z synkiem, ktorego znowu cos chwycilo. Smarka, kaszle, gardlo boli a tydzien temu angine skonczylismy leczyc.
Od kiedy wyrostek mu wycieli na koniec sierpnia to co chwile cos chwyta. Musze kupic tran na wzmocnienie.
Jest jeden przepyszny chetnie lykany przez dzieci w naszej rodzinie z firmy domowa apteka. Maja chyba 2 smaki a moze i wiecej. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGratulacje dla wszystkich nowych mamuś
Flakonik piękne córeczki
Jeśli mogę zapytać to skąd masz takie karty do zdjęć o których wspominałaś?
można coś takiego kupić online czy robiłaś sama? pozdrawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2015, 10:33
-
MeGi2986 wrote:Inso no to dzialaj tam i przyjezdzaj:) powspieramy sie na duchu ;P
-
nick nieaktualny