Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyalicja_ wrote:Mam dalej skurcze po prysznicu, ale jestem już nimi wykończona, wiec spróbuje się przespać z godzinę.
Poza tym - może lepiej odezwę się jak urodzę, bo widzę, że tylko panikuje i wprowadzam niepotrzebne zamieszanie. -
nick nieaktualnyDziewczyny... coś dziwnego czuję... takie parcie na dole brzucha i co jakiś czas taki ból jak się kupę chce (sorki, że tak wprost)... tylko nie wiem czy to są skurcze, bo ból jest ciągły... nie jest jakiś supermocny, ale jak np kaszle to boli bardziej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 22:10
-
Dobry wieczor. Informuje, ze my dalej z Ania w szpitalu. Zoltaczka sie pojawila wiec mala jest naswietlana lampa. Trzymajcie prosze kciuki by wynik jutrzejszy byl prawidlowy! Fiksuje tutaj pomalu juz. Chce do domu do mojego lozka.
Aaa karmie piersia wiec pierwszy nawal pokarmu mam za soba. Nie powiem...karmienie to bol na poczatku. Duzy bol. Ale powoli sie normuje. Brodawki hartuja. Nie wyobrazam sobie ze moglabym z tego zrezygnowac. Dla niej zrobilabym wszystko;) tak...hormony mi mozg zalaly....hormony milosci tak wielkiej ze slowami ciezko opisac. Slowa mojego B tez mnie rozczulily: "wiesz evka nie sadzilem ze mozna bardziej kochac jak kochajac ciebie a mozna"..czuje zazdrosc o mala czarnulke;)
rewelka, Dżulia, emilka24, Acikk, pati_zuzia, Nadulka, akira, kwiatakacji, Tinusia, ania14, Hashija, Klara87, ZieloneOliwki, Madzisek, Pchelkaa, Flakonik, Suerte, maya34, moniek90, m@rzenie lubią tę wiadomość
-
alicja_ wrote:Mam dalej skurcze po prysznicu, ale jestem już nimi wykończona, wiec spróbuje się przespać z godzinę.
Poza tym - może lepiej odezwę się jak urodzę, bo widzę, że tylko panikuje i wprowadzam niepotrzebne zamieszanie.
Nie rob nam tegoinformuj nas!
-
nick nieaktualnyEvka trzymam kciuki za szybki powrót do domu. Też cierpiałam przy karmieniu, ale to taka radość
No niestety tak jest z tą miłością do dziecka, ale nie czuj się zdetronizowana, przecież przyniosłaś ją na swiat, to każdy facet jest wtedy dumny ze swojej kobiety
Evka lubi tę wiadomość
-
Nie no zartuje sobie i smieje z tego co mowi. Wiem ze jest ze mnie dumny. Caly czas to powtarza i mowi ze jestem wspaniala matka. Juz nie mowiac ze jak patrzy na mala i na mnie jak ja karmie to placze. Ehhh no moze i wyjde na mamuske typowa ale nie spotkalo mnie wieksze szczescie w zyciu.
Acikk, kwiatakacji, Pchelkaa, moniek90 lubią tę wiadomość
-
Daj znac i trzymam kciuki mocno. Ja dopiero klolo 11 sie dowiem co dalej. Anula a w ktorej dobie sie zoltaczka pokazala i ile siedzi juz szkrab pod lampami? Mnie tez sie serce krajalo jak ja zabrali wczoraj
W nocy chodzilam i ja zabieralam na karmirnie. Wyc mi sie chcialo z rozpaczy ze musze ja oddac. Myslalam ze dzisiaj wyjdziemy ale bilirubina wynik 12. Wiec dupa. Znowu od 11 lampy. Ale cwle szczescie lampy przywiezli do mnie na sale wiec mam mala pod reka. Mala co jakis czas wywija rekami i niestety zdejmuje sobie opadke na oczka. Az boje sie spac. Bo co jak bedzie sie patrzyc na lampy:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 23:05
-
nick nieaktualny
-
Tez przypuszczam ze Ala spi
Evka nie martw sie napewno bedzie dobrze z malutka ale Wam fajnie ze jestescie juz razema jak naciecie nie boli Cie?
Ja tez juz jestem w lozku dzis zadowolona bo mezus obok oczywiscie juz slodko spi a ja nalogowiec jeszcze forum na telefonie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia i Evik jak ja Wam zazdroszcze ze lada dzien wyjdziecie, 3mam kciuki za dobre wyniki
u mojego Franusia zoltaczka juz zanika i prawdopodobnie jutro wylacza lampy. A poziom infekcji tez nie rosnie wiec antybiotyk dziala. A od pon beda robic szczegolowe badania i mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i za tydzien zabierzemy Frania do domku
tesknie za nim caly czas, plakac mi sie chce jak widze go w inkubatorze ;( najgorsze ze wogole nie mam pokarmu
.
3majcie sie kochane, czekamy na kolejne maluszki -
Rana zaczyna teraz dopiero ciagnac. Ale nienjest zle. Z dnia na dzien czuje sie o niebo lepiej. Mam rozpuszczalne szwy. Mialam za to problem z koscia ogonowa chyba gdzies miala za silny ucisk i cos sie podzialo. Alr tez juz przechodzi bo na poczatku to byl spoooory bol. Brzucha nie mam....dziwnie mi zannim teskno. Jak go myje albo smaruje to jestem zdziwiona jakbym nie swoje cialo smarowala. No i zostaly mi odruchy duzego brzucha - w sensie inny sposob ubierania skarpeke albo omijanie przeszkod hahhaa... Rozstepow nie mam. Za to miesnie sflaczale i odrobibe luzbej skory. Mysle ze porodzr z tym sobie. Choc do kondycji z przed ciazy juz nihdy nie wroci.
-
Gratuluje wszystkim swiezo upieczonym mamuskom
)) ja o16 robie te urofzinki corce iwygladaze sie doczeka:d zrobilam juz wszystkiebadania gbs krzepniecie itd wizyte u anastezjologa tez zaliczylismy dzisiaj pokazala mi ta igle doznieczulenia i do teraz mam ja pzed oczami;o we wtorek mamy znowu wizyte na lubiniwej no chyba ze puszcze wczesniej bo coraz czesciej mambolebrzucha jak na@ co umnie jest nowoscia
Pytanie za stowe miala ktoras problem z dupcia ?? Mam na mysli hemoroidy