Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPola_27 wrote:Zaraz się zleje ze smiechu
Jeszcze się okaże, że klocki cięższe od dzieci hahahaha
spoko spoko Mama-julka, mamy tu policjantkę na forum i jeszcze prawie prawniczkę więc nic nam nie grozi!alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZieloneOliwki wrote:i "no co się pani dziwi, ja tu srać przyszłam a przy okazji rodzić dziecko"
spoko spoko Mama-julka, mamy tu policjantkę na forum i jeszcze prawie prawniczkę więc nic nam nie grozi!
I następny paragraf nam dojdzie - korupcjamoniek90, alicja_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama-julka wrote:I następny paragraf nam dojdzie - korupcja
ja w końcu ostatnio nie zrobiłam tych badań krwi i moczu a lekarka do mnie "dobrze, w ciąży mózg inACZEj pracuje, zdarza się"moniek90, alicja_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZieloneOliwki wrote:powołamy się na to że w ciąży na mózg pada, to nas uniewinnią
ja w końcu ostatnio nie zrobiłam tych badań krwi i moczu a lekarka do mnie "dobrze, w ciąży mózg inACZEj pracuje, zdarza się"
Zaćmienie umysłu - pomroczność jasna - działanie w afekcie.
No to można się powołać, dodać ładną nazwę - j.w. do wyboru - i każdy sąd nas uniewinni, prawdaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 23:59
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMatleena wrote:Ja nie wiem. Tylko ja mogę mieć takiego pecha, żeby mieć chłopa z bolacym kręgosłupem przed samym porodem. Jeszcze dziś wraca, ja prasuje albo on do mnie, że do południa leżałam a za prasowanie się wzięłam akurat jak wrócił. No żesz! W końcu Jego koszule prasowalam, a poza tym wiedział, że się źle czułam i dlatego leżałam. Chyba za bardzo mu pokazałam ile mogę zrobić i się przyzwyczaił. Pora go oduczyć
-
nick nieaktualnyA no wlasnie moja tesciowa tez zawsze wszystko za mojego robila pranie zbierala w pokoju posprzatala no wszystko apozniej ja musialam ale w koncu powiedzialam ja to nie twoja mama i zaczelam oduczac i teraz mamusia go nie poznaje
Tobie tez sie uda
Matleena lubi tę wiadomość