Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny!! Coraz śmieszniej sie tu zaczyna robić na forum! Panuje super atmosfera - postanowiłam ze nie rodzę z tego powodu! Jak Sara bedzie na świecie to nie będę miała jak Was czytać
Hahahah:)
A tak serio ... to o 4 sie obudziłam i zaraz wstaje sie ogarniać do szpitala. To bedzie dzień pełen wrażeń!Ola_45, pati_zuzia, Matleena, Pola_27, kwiatakacji, MeGi2986, Dżulia, Madzisek, Pchelkaa, dorciamw, lula.91, moniek90, Suerte, Mi$ia26, Hashija, Moniusia89, ZieloneOliwki lubią tę wiadomość
-
Alicja powodzenia, to bedzie wielki dzien:D ja wstalam o 4 tzn obudzil mnie bol na @ i bol plecow... juz po spaniu. Jedyny plus taki ze nadrobilam forum, wysmialam sie za wszystkie czasy hehe konkurs nanjwiekszego klocka wymiata
alicja_, moniek90 lubią tę wiadomość
-
Naox, gratuluję i życzę zdrówka dla Ciebie i synka
Ala, Revvelka, trzymam kciuki
Megi, Franuś jest śliczny, ach ten słodki uśmiechŻyczę zdrówka i trzymam mocno kciuki za Was.
Obudziłam się ok.1 i nie mogę zasnąć. Brzuch boli jak na okres i twardnieje od czasu do czasu. Chyba organizm zaczyna się powoli przygotowywać. W końcu do terminu zostało mniej niż miesiącWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 04:54
Aniołek - 29.07.2014 (12tc) -
Alicja Ty juz nie kracz ze nie rodzisz bo wykraczesz, dzisiaj ppoznajemy sarke i koniec
Ja sie obudzilam na siku i postanowilam zajrzec czy cos sie nie dzieje (taki nalog:D)
Trzymam mocno kciuki i spie dalej:*:*:*
alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWyjeżdżamy! Trzymajcie kciuki!
Moniek widzimy siem@rzenie, Karola1990, rewelka, pati_zuzia, Matleena, Pola_27, kwiatakacji, MeGi2986, Nadulka, iNso87, Dżulia, Madzisek, Chichibi, Pchelkaa, Klara87, lula.91, aannkkaa, moniek90, bella88, Hashija, ZieloneOliwki lubią tę wiadomość
-
Wstałam i pierwsze co to do kompa podeszłam, żeby luknąć co siędzieje. Jestem tak pochłonieta życiem naszego forum, że od kilku dni co noc mi się śni, razem z Wami haha.
Dziewczyny trzymam za Was kciuki i za Wasze maluszkialisss871 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaneczka1983 wrote:Oj tak, pomroczność jasna i ciemna. Non stop. Dzięki Bogu mój mężuś też ostatnio słabo przytomny i mamy z tego głównie ubaw po pachy. Mam nadzieję jednak, że po porodzie IQ wróci, podobnie jak sprawność w dłoniach... Dobranoc dziewczyny!
A u Ciebie tak to promieniuje czy mózg masz w rękachi mniej sprawnie narządy chodzą?
alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrewelka wrote:Matlena to nie wyznacznik, mi opadł i nadal mam czasami zgage, wszystko zależy co zjem, nie analizuj tylko się ciesz że nie ma
Nawet nie.dasz dziewczynie się nacieszyć sukcesem bezzgagowym! Byś tego nie pisała to by sobie żyła szczęśliwa w nieświadomości, że to może być chwilowe -
hej , Alicja trzymam kciuki
ja też nie wyspana, Olek miał jakiś niespokojny sen dziś, a od 6 już nie śpi tylko kupki robi - mąż przebierał już 2 razychyba jeszcze po antybiotykach mu organizm wariuje.
Sory, że tak od rana taki śmierdzący temat.
Idziemy niedługo na drzemke to może trochę i ja pośpię
revvelka jak u Ciebie sytuacja?
Bella a u Ciebie?
7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjustyna14 wrote:ja też nie wyspana, Olek miał jakiś niespokojny sen dziś, a od 6 już nie śpi tylko kupki robi - mąż przebierał już 2 razy
chyba jeszcze po antybiotykach mu organizm wariuje.
Sory, że tak od rana taki śmierdzący temat.
Ej tam będziesz przepraszać! W nocy też takie organiczne tematy były poruszane
A u Was jak? Wyleczone przeziębienia? -
nick nieaktualny
-
O to was narobiłam
nieźle naprodukowałyście w nocy. Mozna się posikać ze śmiechu więc niebezpieczbie siadać na forum z pełnym pęcherzem
Powodzenia w porodach dziewczynki dzisiaj
Ala czekamy na porod online
Mamamai revvelka dajcie znać jak u was
Ja już. Po kolejnym pobraniu krwi (mam nadzieję że to był ostatni raz) wskoczyłam do łóżka i zamierzam jeszcze pokimaćPola_27 lubi tę wiadomość