Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mama-julka wrote:Sorki że tak spamuję z rańca, ale teraz jeszcze zauważyłam, że zaczął się 36 tydz. ciąży, a do porodu tylko 5 tyg.
A spamujJa planuje urodzić za dwa tygodnie jakoś tak w pierwszym tygodniu grudnia, z Tobim też tak ustaliłam zobaczymy czy się mamy posłucha
-
nick nieaktualnyJa już po lewatywie i podłączyli mnie do oxy:-)
Papierologii było do wypisania ze szok:)rewelka, Karola1990, Nadulka, Matleena, akira, Madzisek, Pchelkaa, MeGi2986, Marik, dorciamw, pati_zuzia, lilianna, Ola_45, lula.91, justyna14, Piegus, aannkkaa, kwiatakacji, moniek90, Pola_27, m@rzenie, Dżulia, genoweffa, Hashija, ZieloneOliwki lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny! Można jeszcze do Was dołączyć? Jakoś późno tu trafiłam...
Czekam na ZosięTermin mam na 30.XII ale wszystko wskazuje, że będzie wcześniej na świecie.
Miłego dnia!Nadulka, Madzisek, Matleena, Flakonik, pati_zuzia, lilianna, Ola_45, iNso87, aneczka1983, Klara87, kwiatakacji, moniek90, Suerte, Pola_27, m@rzenie, Dżulia, bella88, alisss871, genoweffa, Hashija, ZieloneOliwki lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyalicja_ wrote:Ja już po lewatywie i podłączyli mnie do oxy:-)
Papierologii było do wypisania ze szok:)
Jestem podekscytowana jakbym to ja miala rodzic!trzymam kciuki:-)
Ale jaja w nocy, nadrobic Was to pol godziny malo;-)
Co do konkursu na klocki to teraz to raczej konkurs ktora na wiecej rat robibo klocki to raczej niewielkie
Ciekawe co u Mamy Mai, mam nadzieje ze juz po stresie i tuli Wojtusia, bardzo musiala przezywac to cc.
Jeszcze niedawno smialam sie jak ktoras pisala ze snilo sie forum, a dzis mi snilo sie ze moniek rodzi!bylo tak ze maz wrocil z pracy i mowi: moniek rodzi, jedz do szpitala! A ja tak bardzo nie chcialam bo sie balam
moniek90 lubi tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c6e28d013d3c.jpg
Zdjęcie Mojego kochanego kluska z wtorkumarzę żeby już móc wycałować te paluszki :-*
Flakonik, Pchelkaa, Matleena, pati_zuzia, akira, Ola_45, iNso87, aneczka1983, Nadulka, Klara87, Piegus, aannkkaa, kwiatakacji, moniek90, Mama-julka, Pola_27, m@rzenie, Dżulia, bella88, Hashija, ZieloneOliwki lubią tę wiadomość
-
Ja mam termin na 6 grudnia ale chiałabym urodzić najwcześniej 1 grudnia. Teraz wiadomo, troche dopatruje się objawów ale nie nakręcam się na siłe. Dziecko samo zdecyduje a nasze stresy i starania i tak nie pomogą.
Ale za was trzymam kciuki żeby wasze dzieckiaczki były z wami jak najszybciej -
nick nieaktualnyMegi- bardzo Wam współczuję, oby było wszystko dobrze z Waszym synkiem, najgorsza ta niepewność co do stanu jego zdrowia
Alicja - trzymam kciuki, żeby szybko poszłotrzymaj się
Też jestem ciekawa jak tam Bella, nie odzywa się, może jest w szpitalu.
Ja miałam wczoraj wizytę, u nas oki wszystko, pobrała mi wymaz na GBS, za dwa tyg mam wizytę to się dowiem, tak bardzo bym chciała żeby wynik był ujemny.pati_zuzia, Mama-julka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKtoś pytał dlaczego chcemy urodzić przed terminem? Ja bym chciała urodzić przed terminem żeby nie rodzić po terminie. Takie masło maślana, ale straszny jest ten stres jak już się jest po tej dacie i się nic nie dzieje i się czeka i stresuje, to jest okropne. A jeśli bym urodziła chociaż dzień przed 17.12 to było by dla mnie wielką ulgą.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny