Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Flakonik myślę ze na krociótki moglybyście juz sobie pozwolić. Przyjeżdża do was polozna środowiskowa? Jezeli tak to moze najpierw sie u niej upewnij bo wiem ze typowo zimą to trzeba od werandowania zacząć ale nie jestem pewna jak przy takiej pogodzie
-
To Ty twarda sztuka jesteś. Moja od miesiąca wala się po mieszkaniuMatleena wrote:Kurdka siwa! dotykam brzucha, zawsze pupa małego była zaraz pod żebrem a tu jest niewiele powyżej pępka! Patrzę do lustra a tam taki smutny brzusio zwisa. Brak zgagi jednak nie wziął się z powietrza. Nie ma to tamto. Dziś wieczorem pakuję torby.
mój nadal wysoko a zgaga wypala resztki przewodu pokarmowego. Jak tak dalej będzie to po porodzie chyba sama na papki się przerzucę

-
Gratuluje naox:)
Trzymam kciuki za rodzace:p
aby szybko.poszlo!
Megi biedny Twoj Maluszek;* mam nadzieje,ze sie sytuacja poprawila u Franusia.
A ja doznalam ulgi bo Malz juz od dzis ma wolne do moich urodzin,czyli do konca listopada,takze moge rodzic;) a jak nie to trudno poczekam jeszcze dwa dni do terminu swego 2.12
Wczoraj siedzielismy i ogladalismy porody;D Moj Malz chyba sie troche wzruszal jak patrzyl jak juz dzieciaki wyszly:)) i powiedzial,ze nie wie czy da rade tak siedziec ze mna przy naszym porodzie bo bedzie bezradny jak bede piszczala z bolu i nie bedzie wiedzial jak mi.pomoc:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 09:43
aneczka1983, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Mama_julka noc rządzi się swoimi prawami przeziębienie Olkowi i mężowi przeszło, ja nadal się męczę z katarem, taki zatokowy mam obrzydliwy ale już zdecydowanie lepiej jest niż było
Alicja powodzenia
Flakonik pierwszy spacer spokojnie jak pogode macie ładną może już dziś zaliczyć.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
Jak to dobrze ze ktos wymyslil smartfony z internetem mozna byc na biezaco bez wychodzenia spod kolderki.

Alicja trzymam kciuki tak jak ktoras napisala Twoja sara jest najbardziej wyczekiwanym dzieckiem na tym forum
takze jeszcze sie nie urodzila a juz jest gwiazda 
Rewelka ja tez ustalilam z moim synem ze urodze do konca przyszlego tyg
ale on wczoraj jednoznacznie pokazywal gdzie ma te ustalenia 
Mi sie tez dzis snilo ze rodzilam z alicja i z moniek i kazda z nas miala na rece taki zegarek na ktorym sie pokazywala sila skurczow i ile cm rozwarcie:D
nick nieaktualny, nick nieaktualny, aneczka1983, moniek90, Pola_27 lubią tę wiadomość
-
I mi śnił się poród choć nic nie zapowiada. Dziś czuję tylko ogromną radość z mojego męża, dzieciaczka i nadchodzących zmian. Do tej pory nie cieszyła się bo źle się czuła, a teraz jakoś tak piękniej na sercu
Nadulka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Trzeba zwlec tyłek z łóżka i iść odkurzyć potem jakiś obiad zaczać robić
a tak mi sie nie chce
najgirsze że już kurde czwarty dzień z rzędu dziady wyłączają mi wode a mam włączoną zmywarkę. Jak zobaczylam że niskie cisnienie to chociaż zdążyłam nabrac wody do miski i wiadra
-
Witam się po dość dobrze przespanej nocy

Pisałam z Alą, generalnie nic się jeszcze nie dzieje, jest podłączona do oxy i czeka na rozwój wydarzeń. Ma szczęście, bo jest z nią nasza położna, zostanie z nią do końca porodu, a jej lekarz ma dzisiaj dyżur 24h. Także czuje się bezpieczna, bo jest pod dobrą opieką
Ja dzwonię do położnej za pół godziny i zobaczę, czy odwiedzę oddział czy nie. Jako, że Ala dzisiaj tam jest i położna z nią zostaje to pewnie uda mi się załapać, bo tak to miała być na oddziale tylko do 14.
aneczka1983, Madzisek, Pola_27, nick nieaktualny, Matleena, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMatleena wrote:Kurdka siwa! dotykam brzucha, zawsze pupa małego była zaraz pod żebrem a tu jest niewiele powyżej pępka! Patrzę do lustra a tam taki smutny brzusio zwisa. Brak zgagi jednak nie wziął się z powietrza. Nie ma to tamto. Dziś wieczorem pakuję torby.
Pewnie lada moment i mnie to czeka. Boję się. Nawet nie wiedziałam że to bedzie taka różnica w położeniu pupy małego.
Moniek pamiętaj jakąś grę w pogotowiu dla Ali musisz mieć
Revvelka i Bella co u Was. Macie kontakt ze światem
moniek90 lubi tę wiadomość
-
ja też w jakiś sposób przyspieszam poród... piję mocną herbatkę z liści malin no i był seksik.. ale że odszedł mi czop to już zostaje mi herbatka i sprzątanie plus schody

Btw. czy naprawdę pełnia księżyca ma aż taki wpływ na porody? czytałam co nieco o tym w necie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 10:50