Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
aannkkaa wrote:Zobacz jak będę na porodowce
może będzie mi zbyt gorąco albo zimno ze strachu
Flakonik, Alicja i wszystkie które rodziły już sn też tak miałyście? czy tylko ja akurat przy porodzie z Olkiem?aannkkaa lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
Flakonik wrote:U nas strasznie cieplo jest w domu. Mamy nawilzacz zeby nie bylo suchego powietrza. Ale jest 23-24°. To chyba za cieplo ?
Nam położna tam gdzie chodziłam na SR mówiła że temp. w pokoju gdzie jest dzidzia powinna być w granicach 21-22°c zeby dziecka nie przegrzewac a do kąpieli okolo 23-24°c...justyna14 lubi tę wiadomość
-
justyna14 wrote:Anko znajdą Cie
poczytałam i ja i przynajmniej mamy wesoło
są i takie świrki na świecie
kurcze nas tu dużo a jednak jakoś może być normalnie i nawet jak ktoś ma inne zdanie to się szanujemy i już, no ale nikt takich głupot nie wypisuje
a założycielka? cóż ma swój świat dziewczyna
Może zhakuja mi kompa hahahaha:-)
Może założycielka forum ma męża napalonego informatyka:-)
Spoko jedna ma informatyka, druga prawnika, moze jakoś dam rade jak posla mnie za kraty za wypowiadanie swojego zdania:-Daannkkaa, justyna14, pati_zuzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUwaga pobawilam sie chwile w detektywa. Podejrzewam ze jutro zakoncze swoj zywot na forum. Takze byc moze to moj ostatni post. Ale musze! Wybaczcie.hahahaha
http://iv.pl/images/16905848883063848482_thumb.jpg
http://iv.pl/images/55051473615197154231_thumb.jpg
http://iv.pl/images/34285628791708016218_thumb.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 20:24
aannkkaa, Ola_45, Anko:-), kwiatakacji, genoweffa, alicja_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnko:-) wrote:Może zhakuja mi kompa hahahaha:-)
Może założycielka forum ma męża napalonego informatyka:-)
Spoko jedna ma informatyka, druga prawnika, moze jakoś dam rade jak posla mnie za kraty za wypowiadanie swojego zdania:-Dhaha
Anko:-) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjustyna14 wrote:zimno to mi było po porodzie, dosłownie mnie telepało po wysiłku i ze zmęczenia.
Flakonik, Alicja i wszystkie które rodziły już sn też tak miałyście? czy tylko ja akurat przy porodzie z Olkiem?justyna14 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDokładnie. Patrząc na swoje otoczenie to widzę że dzieci które są chowane w wysokiej temperaturze ciągle chorują. Może jest to spowodowane czym innym, a może i nie
Póki co u siebie mamy kaloryfery zakręcone i mamy 22 stopnie, więc myślę że przy minusowych temperaturach też nie będziemy niewiadomo jak grzać. Nie lubimy takiego gorąca.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 20:28
-
aannkkaa wrote:Inso a mała dalej się wierci tak ?
No mowiłam ze moje pytanie jest glupie ale chciałam się upewnić
Justyna ja bym wnioskowala,ze tetno.wlasnie wysokie bylo. Narazie siedze w domu,zobaczymy co bedzie dalej,czy bedzie dalej sie wiercic mocno czy juz przystopowala. -
nick nieaktualnyiNso87 wrote:Kreci sie ale juz mniej od 20.
Justyna ja bym wnioskowala,ze tetno.wlasnie wysokie bylo. Narazie siedze w domu,zobaczymy co bedzie dalej,czy bedzie dalej sie wiercic mocno czy juz przystopowala. -
nick nieaktualny
-
Ja też słyszalam że lepsze są niższe temperatury. Moja Maja miała okropne problemy z kupką i lekarka kazała nam obniżyć temp w mieszkaniu do mniej niż 20 stopni i problem minął od razu
teraz jest tak że mi jest wiecznie zimno a ona chodziłaby najchętniej na golasa bo ciągle jej gorąco
-
iNso87 wrote:Kreci sie ale juz mniej od 20.
Justyna ja bym wnioskowala,ze tetno.wlasnie wysokie bylo. Narazie siedze w domu,zobaczymy co bedzie dalej,czy bedzie dalej sie wiercic mocno czy juz przystopowala.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 20:35
7w3d 💔 -
m@rzenie wrote:Ja też słyszalam że lepsze są niższe temperatury. Moja Maja miała okropne problemy z kupką i lekarka kazała nam obniżyć temp w mieszkaniu do mniej niż 20 stopni i problem minął od razu
teraz jest tak że mi jest wiecznie zimno a ona chodziłaby najchętniej na golasa bo ciągle jej gorąco
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 20:37
m@rzenie lubi tę wiadomość
7w3d 💔