Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDżulia wrote:Odnośnie naszych "koleżanek" lipcówek, już w 1 miesiącu ciąży można "wyładnieć" na chłopca lub zbrzydnąć na dziewczynkę?
No kuźwa gdybym w to wierzyła to co? Bym się chyba musiała powiesić bo jakBrzydszą miałam cerę na początku, a potem dowiedziałam się że chłopak
-
nick nieaktualnyNadulka wrote:skurcze są nadal w cały świat, bolące bardziej niż @ ale krótkie
więc to chyba jeszcze nie akcja porodowa bo leże sobie w najlepsze i nadal mam energii dużo
jak jest skurcz to się krzywię stękam ale te kilkaminutowe przerwy między nimi są kompletnie bezobjawowe
albo naprawdę przeholowałam albo akcja dopiero się rozkręci w nocy
No właśnie przerwy sa bezobjawoweNadulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNadulka wrote:kuźwa ostatnie 5 skurczy miałam co 6 minut teraz dopiero zobaczyłam i policzyłam
nie no bez jaj są krótkie i chyba to nie jest to? umierałabym raczej z bólu..
Niekoniecznie byś umierała z bólu. Może jesteś jak jakiś robocop he he. Czekam na dalsze wieściNadulka lubi tę wiadomość
-
Nadulka wrote:kuźwa ostatnie 5 skurczy miałam co 6 minut teraz dopiero zobaczyłam i policzyłam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNadulka wrote:kuźwa ostatnie 5 skurczy miałam co 6 minut teraz dopiero zobaczyłam i policzyłam
Wg mnie to porodowe skurcze. W poprzedniej ciąży wystartowały u mnie skurcze co 6 min. i wcale nie były dokuczliwe. Zrobiły się wredne jak były co 3 min. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny