Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadulka mnie też dziś energia rozpierała i posprzatałam cały dom, nawet zachciało mi się nawoskować wszystkie drzwi. I teraz mam identycznie jak Ty. Skurcze lekkie ale różnie, raz co 5 minut a raz co 15. Brzuch się stawia, a Mała ciśnie na szyjkę.
Przesadziłem dziś z tym ruchem. Teraz ciekawe czy się wszystko w nocy uspokoi czy rozkreciNadulka, Matleena, Madzisek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNadulka wrote:kurcze serio? wszystkie są co 6 minut ale są naprawdę krótkie. Mąż się pyta czy może iść jeszcze na trochę spać?
przez jaki czas miałaś te skurcze zanim pojawiły się te co 3 minuty?
jakoś nie dociera do mnie że to może być to...
Tych co 6 min. dostałam w nocy i jeszcze drzemałam, a te silniejsze pojawiły się dopiero w dzień. Minęło kilka godzin. Byłam wtedy w szpitalu, więc mogłam spokojnie czekać na rozwój sytuacji.Nadulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW koncu Was nadrobilam
Ala Sara sliczna i tego naczyniaka nie widac, gdzybym nie wiedziala o nim to pewnie bym nawet nie zwrocila uwagi.
Ja dzis caly dzien zalatana,ze tak powiemRano bylismy w przedszkolu, zeby omowic wszytskie kwestie i Gabrys zaczyna chodzic tam codziennie od 7 grudnia, tylko na 3 godzinki, bo ja i tak w domu jestem
Po wejsciu do przedszkola zostawil rodzicow i zaczal sie bawic, a my w tym czasie rozmawialismy z menadzerka. Miejsce mu znane bo prawie kazdy czwartek jestesmy tam na grupie mam z dziecmi
jak bylo sie trzeba zbierac to byl placz i chcial pobic tatusia, przynajmniej ie bede sie stresowac,ze mu sie nie podoba tam
pozniej pojechalismy do miasta, na male zakupy. Po powrocie wzielam sie za uszka i juz je zamrozilam, jutro zrobie kapuste wigilijna i pierogi a przynajmniej farsz a i musze biszkopt na tort urodzinowy Gabrysia upiec
jeszcze barszczyk zrobie i wigilie bede miec prawie gotowa
dzis juz tylko odpoczywc z mezem przed tv. Maz napalil w kominku, zaraz poprosze o herbatke i na dzis mi chyba wiecej do szczescia nie potrzeba. Gabrys ma katar i pzreszkadza mu we snie, mam nadzieje,ze noc bedzie znosna.
Jesli chodzi o temp w domu to my przed narodzinami Gabrysia lubilismy nagrzac,ale jak sie urodzil zawsze bylo 19 max 20 21, tak wlasnie zalecala polozna miedzy 18 a 21 wiec sie zastosowalismy, choc na pocztku ja marzlam, ale Gabrys niealicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNadulka wrote:kurcze serio? wszystkie są co 6 minut ale są naprawdę krótkie. Mąż się pyta czy może iść jeszcze na trochę spać?
przez jaki czas miałaś te skurcze zanim pojawiły się te co 3 minuty?
jakoś nie dociera do mnie że to może być to...
Mężowi daj pospać, może zdąży wypocząć. A tak wogóle to z emocji uśnie bo może żona rodzi
U każdej kobiety inaczej poród przebiega, także nie wiadomo kiedy będziesz miała częściej.
Oluniaa i Ty też? No nie mogę!Nadulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny z tymi skurczami to różnie bywa. Moja koleżanka miała bardzo nieregularne i to co 15, 20 min ale zgłosiła się do szpitala bo chciała się czuć bezpieczniej i podczas przyjęcia okazało się, że poród jest w trakcie i 15 min później urodziła
genoweffa, Ola_45 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Suerte wrote:ale to na sali jakiejś i potem lecisz do toalety szybko czy jak?
przepraszam za takie pytania...Suerte lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnym@rzenie wrote:Dziewczyny z tymi skurczami to różnie bywa. Moja koleżanka miała bardzo nieregularne i to co 15, 20 min ale zgłosiła się do szpitala bo chciała się czuć bezpieczniej i podczas przyjęcia okazało się, że poród jest w trakcie i 15 min później urodziła
Marzenie, czyli poród miała jak marzenie