Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mi$ia26 wrote:Acikk jak twoj maz tak cie bedzie rozsmieszal to ty nie zauwazysz kiedy Antek bedzie na swiecie
w kazdym razie co by nie bylo to u mnie bedziecie miec szczegolowa relacje po wszystkim lacznie z wszystkimi kurwami wrzaskami kupami i co tam jeszcze bedzie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaannkkaa wrote:Swędzi mnie prawa ręka a to oznacza, że będę się z kimś witac
ciekawe... pewnie któraś urodzi i powitam maluszka:D
Czy to aluzja do wiary w zabobony?Bo mnie jak swędzi lewa to kaski od tego nie przybywa
A witać się napewno będziemy z dzidzią Monka, no i może Nadulki i Oluni, w zależności jak tam się im akcja rozwinęła
Mi$ia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama-julka wrote:Czy to aluzja do wiary w zabobony?
Bo mnie jak swędzi lewa to kaski od tego nie przybywa
A witać się napewno będziemy z dzidzią Monka, no i może Nadulki i Oluni, w zależności jak tam się im akcja rozwinęła
no czekam na jakiegoś babaska a one nie chcą rodzic ... żal...
-
nick nieaktualnyaannkkaa wrote:Haha rozgryzłas mnie jak kiepskiego orzeszka
no czekam na jakiegoś babaska a one nie chcą rodzic ... żal...
Już myślałam że podszywasz się za letnią mamusię he he. Inwigilujesz nas i sprawdzasz naszą wiarę w zabobony
Pewnie jak zajrzymy tu rano to będziemy od razu witać, spoksWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 23:26
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi$ia26 wrote:Nocna zmiana spi moniek ma usprawiedliwienie bo rodzi
Psze Pani, potrzebuję paru godzin snu, mogę do łóżeczka
Zieloneoliwki to ewidentnie nas olała, zawsze o tej godzinie na posterunkuBędzie musiała nadrobić godziny jak nic he he.
A Acikk pewnie spokojnie śpi skoro ma grube skarpetki spakowane -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama-julka wrote:Psze Pani, potrzebuję paru godzin snu, mogę do łóżeczka
Zieloneoliwki to ewidentnie nas olała, zawsze o tej godzinie na posterunkuBędzie musiała nadrobić godziny jak nic he he.
A Acikk pewnie spokojnie śpi skoro ma grube skarpetki spakowane -
nick nieaktualny