Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA jak pokazesz lekarzowi taka Bozenke wstydz sie
Jeju kolejne emocje i juz mi sie spac odechcialo
Hashija to moj powiedzia synkowi zeby najepiej wyszedl w sobote po 17 ae to mowi w czwartek wiec synek mial gdzies gadanie tatusiaHashija lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMatleena wrote:Patrzę sobie na inne wpisy Pani prezes i wychodzi na to, że jej wszystko jedno z kim, byleby dzieci sobie narobić. Z jednym się starała i nie wyszło, to znalazła nowego i w końcu nie musi więcej szukać.
Ja cie sune, to ile Ty przeczytałaś? Całe 60 parę stron :-o Az tak nie prześledziłam Letnich mamuś... A Ty takie info o Pani Prezes he he. -
nick nieaktualnykwiatakacji wrote:Nazwała założycielkę tępą dzidą i że trzeba je zgłosić najpierw do administratora a potem do zakładu zamkniętego to może jeszcze przed porodem uda się je wyleczyć z głupoty i dobrze, że to nie jest zaraźliwe
Swoją drogą ANKOzabłysnęłaś swoim wpisem-tyle polubień
no i administrator chyba też polubił skoro nie usunął
Tak se myślę-dla mnie to forum to taka odskocznia, same pozytywne wrażenia, dużo ciepłych rad, opinii, gratulacji, wchodzę kiedy chcę, kiedy mam czas a u nich? Usprawiedliwienia trzeba szykować! no masakra, chyba nie doceniamy naszego FlakonikaAnko:-) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzieloneoliwki jest na posterunku!! :p
Tylko kurde jakiś kiepski wieczór mam i tylko podczytuję. Nie dość że mnie jakiś skurcz w pachwinie złapał i puścić nie chce i chodzę jak kaczka, to jeszcze brzuch mnie pobolewa, a najgorsze jest to że znowu mnie boli cholerny ząb !!! Ja zwariuję z tymi zębami w ciąży, bez kitu. Pierdolę, nie karmię piersią bo mi wszystkie wylecą.
Matleena- tak też to czytałam i zdziwiłam się że koleżanka tak bardzo się chwali że myślała że to z nią coś nie tak, zmieniła faceta i zaszła w ciążęPchelkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTinusia wrote:Miałam ogarniać jutro kącik ale jak mnie zaczęło czyścić to spięłam poślady i dokończyłam
jutro wrzucę fotkę
aa sraczka to chyba nie porodowa tylko przypomniało mi się po fakcie że najadłam się jabłek i popiłam mlekiem
A Twoja sraczka ile emocji dostarczyłaJuż myślałam że jesteś przed rozpakowaniem się
Zieloneoliwki masz rację - brak uzębienia to wystarczający argument by nie kp. Bo teraz kasa pójdzie na leczenie, a potem na protezę albo wstawienie drugie tyle he he. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMatleena wrote:Coś Ty! Tyle czasu to nie mam. Włączyłam przegląd jej postów i w innym wątku było. Pani Prezesowa uważa również, że tylko bogaci chodzą prywatnie do gin i jest to nic innego jak wyrzucanie pieniędzy w błoto.
Tak czy siak Margaret miała rację. Baba ma coś z głową ewidentnie. Psychiczna kobieta. Dobrze, że mieszka w UK i nie spotkam jej w żadnej piaskownicy.
Ale szczególnie przerażająca jest jedna rzecz, że takie psychiczne i toksyczne osoby mają swoje grono fanów.
A ja jak zwykle, do tyłu z techniką to nie wiem jak się robi taki przegląd postówZ tymi wizytami to czytałam akurat.
Odnośnie ostatniej uwagi, to już któraś napisała, że Hitler też miał zwolenników.