X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Matleena Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 00:01

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 12:19

kwiatakacji, ZieloneOliwki, Dżulia, Pola_27 lubią tę wiadomość

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadulka wrote:
    No właśnie mąż zasnął :D
    a ja nie mogę uwierzyć że to TO :D
    Chyba wezmę kolejną kąpiel..
    Haha jak za dużo będziesz się myć to Ci się Bożena pomarszczy :D
    Jedź juz powolutku :* bo może się okazać ze juz masz porządne rozwarcie :D

• Nadulka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [wiadomość wyedytowana]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 09:55

kwiatakacji lubi tę wiadomość

01.12.2015👸
    02.06.2023 🤴
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 00:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadulka wrote:
    Dobra idę do wanny jak teraz nie przejdzie to jadę :D

Ale się oszukujesz :-D :-D
    Nie martw się, ja też miałam moment wyparcia się prawdy ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 00:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak pokazesz lekarzowi taka Bozenke wstydz sie :P Jeju kolejne emocje i juz mi sie spac odechcialo :)

Hashija to moj powiedzia synkowi zeby najepiej wyszedl w sobote po 17 ae to mowi w czwartek wiec synek mial gdzies gadanie tatusia :P

Hashija lubi tę wiadomość

• mnk Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 00:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja do tezeta mowie ze podobno najwiecej dzieci rodzi sie jak jest pelnia albo chwile przed i ze za dwa dni jest
    A on do mnie 'no nie Artuj ja jeszcze nie jestem gotowy' :D

Hashija lubi tę wiadomość

201601051762.png
    mhsvi09k6j9c3g8t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 00:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleena wrote:
    Patrzę sobie na inne wpisy Pani prezes i wychodzi na to, że jej wszystko jedno z kim, byleby dzieci sobie narobić. Z jednym się starała i nie wyszło, to znalazła nowego i w końcu nie musi więcej szukać.

Ja cie sune, to ile Ty przeczytałaś? Całe 60 parę stron :-o Az tak nie prześledziłam Letnich mamuś... A Ty takie info o Pani Prezes he he.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 00:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatakacji wrote:
    Nazwała założycielkę tępą dzidą i że trzeba je zgłosić najpierw do administratora a potem do zakładu zamkniętego to może jeszcze przed porodem uda się je wyleczyć z głupoty i dobrze, że to nie jest zaraźliwe :P
    Nie dziwię się że jest drugie forum lipcówek-mało kto wytrzymałby z taką "tępą dzidą". Niedługo same we dwie zostaną jak reszcie dziewczyn oczy się otworzą z kim mają do czynienia. Współczuję im, na prawdę.
    Swoją drogą ANKO :-) zabłysnęłaś swoim wpisem-tyle polubień :D no i administrator chyba też polubił skoro nie usunął ;-)
    Tak se myślę-dla mnie to forum to taka odskocznia, same pozytywne wrażenia, dużo ciepłych rad, opinii, gratulacji, wchodzę kiedy chcę, kiedy mam czas a u nich? Usprawiedliwienia trzeba szykować! no masakra, chyba nie doceniamy naszego Flakonika ;-)

Anko:-) lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 00:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo to milo z milymi kobietami popisac chocby o gupotach wyzalic sie znalezc odrobine wsparcia milego slowa a Pani Prezes naszemu Flakonikowi do stop nie siega :)

• Madzisek Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 00:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie ze doceniamy flakonika, że nam tutaj takiej musztry nie serwuje ;) kurde ja z nerwów Spać nie moge i skurcze mam jakieś co 10 minut.

1usap07w9hybl9h9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 00:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieje, ze jak najdluzej bbędzieemy pisać na forum. No moze nie tak często ale chociaż trochę:D

alisss871 lubi tę wiadomość

• Tinusia Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 00:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 22:55

Matleena, kwiatakacji, Ola_45, Pola_27 lubią tę wiadomość

mhsvqps6d6vf02dw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 00:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zieloneoliwki jest na posterunku!! :p
    Tylko kurde jakiś kiepski wieczór mam i tylko podczytuję. Nie dość że mnie jakiś skurcz w pachwinie złapał i puścić nie chce i chodzę jak kaczka, to jeszcze brzuch mnie pobolewa, a najgorsze jest to że znowu mnie boli cholerny ząb !!! Ja zwariuję z tymi zębami w ciąży, bez kitu. Pierdolę, nie karmię piersią bo mi wszystkie wylecą.

Matleena- tak też to czytałam i zdziwiłam się że koleżanka tak bardzo się chwali że myślała że to z nią coś nie tak, zmieniła faceta i zaszła w ciążę :P

Pchelkaa lubi tę wiadomość

• Matleena Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 00:25

Cytuj  /     /  Zgłoś

kwiatakacji, Pchelkaa lubią tę wiadomość

tt1ce913.aspx?&fake.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • mnk Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 00:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez mam ostatnio problem z lewa pachwina, chodze jak kaczka ze az wstyd do sklepu mi wyjsc, nie dosc ze sie tocze to jeszcze krokiem kaczki :P

201601051762.png
    mhsvi09k6j9c3g8t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 00:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tinusia wrote:
    Miałam ogarniać jutro kącik ale jak mnie zaczęło czyścić to spięłam poślady i dokończyłam :P jutro wrzucę fotkę ;) aa sraczka to chyba nie porodowa tylko przypomniało mi się po fakcie że najadłam się jabłek i popiłam mlekiem :D

A Twoja sraczka ile emocji dostarczyła ;-) Już myślałam że jesteś przed rozpakowaniem się :-D

Zieloneoliwki masz rację - brak uzębienia to wystarczający argument by nie kp. Bo teraz kasa pójdzie na leczenie, a potem na protezę albo wstawienie drugie tyle he he.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 00:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadulka mam nadzieje ze nie urodziłas w wannie :D jak skurcze?

• Matleena Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 00:29

Cytuj  /     /  Zgłoś

tt1ce913.aspx?&fake.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 00:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleena wrote:
    Coś Ty! Tyle czasu to nie mam. Włączyłam przegląd jej postów i w innym wątku było. Pani Prezesowa uważa również, że tylko bogaci chodzą prywatnie do gin i jest to nic innego jak wyrzucanie pieniędzy w błoto.

Tak czy siak Margaret miała rację. Baba ma coś z głową ewidentnie. Psychiczna kobieta. Dobrze, że mieszka w UK i nie spotkam jej w żadnej piaskownicy.
    Ale szczególnie przerażająca jest jedna rzecz, że takie psychiczne i toksyczne osoby mają swoje grono fanów.

A ja jak zwykle, do tyłu z techniką to nie wiem jak się robi taki przegląd postów :-/ Z tymi wizytami to czytałam akurat.
    Odnośnie ostatniej uwagi, to już któraś napisała, że Hitler też miał zwolenników.

• Tinusia Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 00:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 22:55

mhsvqps6d6vf02dw.png
‹‹ 1843 1844 1845 1846 1847 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ