Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mama-julka wrote:A teraz wracając do naszych letnich mamuś - już nie ma tam dwóch postow jeden skasowany za łamanie regulaminu za reklamę, a drugi za wprowadzanie nieprzyjemnej atmosfery he he. Nie wiedziałam że wyrażenie swojego zdania jest złe.
Acha! I ten wątek trzyma się kupy tylko dlatego, że ponad połowa postow wychodzi od twórczyni tego forum. Także Flakonik - patrz i ucz się: powinnas odpowiadać na każdy nasz post, a nie zajmować się dziećmi he he.
Mój chyba nie został potraktowany przez belly jako obrazajacy Panią prezes forum.
Coś jej chyba nie poszło po myśli bo mnie nie usunięto.
A ta laska po mnie co napisała? Któraś z was czytała? Chyba Flakonik?:-*
Wiem ze je pojechała ale co dokładnie ktoś pamięta? Bo za późno weszłam odczytac:-)Nadulka lubi tę wiadomość
-
Mama-julka wrote:No jo, ale jak tu któraś pisała - działa już dwa dni przed nawet także ten.
To na mnie cos slabo podzialal, ale dam mu szanse. Po tez dziala? Bo mezowi by pasowalo, zeby Gabi w piatek zaczela wychodzic, no i tesciowa wraca z Kuby a synek ma isc do niej rowniez w piatek na pizamaParty z kuzynostwem i z nocowanie. Czyli idealnie by bylo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHashija wrote:To na mnie cos slabo podzialal, ale dam mu szanse. Po tez dziala? Bo mezowi by pasowalo, zeby Gabi w piatek zaczela wychodzic, no i tesciowa wraca z Kuby a synek ma isc do niej rowniez w piatek na pizamaParty z kuzynostwem i z nocowanie. Czyli idealnie by bylo
O kuźwa ale koncert życzeń ha ha ha. Nie mogęHashija lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nadulka czekamy ale to wyglada jak AKCJA
Alicja Twoja córeczka jest cudowna a Twoj brzuch to jakas masakra taki plaski ja przed ciaza takiego nie mialam a mowia, ze po porodzie zostaje troche to obkurczenia macicy.
Pchelka teraz Ci odpisuje odnosnie Twojego pytania bo napisalam post i potem mi sie tel zacial , wszystko sie skasowalo.
Amianowicie ja kazda ciaze zachodziłam normalnie i kazda ciaze poronilam na innym etapie od 8 tyg do 20 tyg. Cykle mialam monitorowane ale te miesiace bezowulacyjne. Dlatego podjelismy decyzje o insyminacji i badaniach genetycznych. Dobrali odpowiednie leki , duze dawki wszystkiego , czeste wizyty i oto efekt naszej pracy bedzie w srode. Urodzi sie Oliwka . Do tej pory nie dochodzi to domnie...Pchelkaa, Anko:-), aneczka1983, alicja_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnko:-) wrote:Mój chyba nie został potraktowany przez belly jako obrazajacy Panią prezes forum.
Coś jej chyba nie poszło po myśli bo mnie nie usunięto.
A ta laska po mnie co napisała? Któraś z was czytała? Chyba Flakonik?:-*
Wiem ze je pojechała ale co dokładnie ktoś pamięta? Bo za późno weszłam odczytac:-)
Nazwała założycielkę tępą dzidą i że trzeba je zgłosić najpierw do administratora a potem do zakładu zamkniętego to może jeszcze przed porodem uda się je wyleczyć z głupoty i dobrze, że to nie jest zaraźliwealisss871, ZieloneOliwki, Dżulia, Anko:-) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNadulka wrote:Pojadłam
i mam kinderki na drogę ;P Skurcze nie ustępują ale nie nasilają się. Czuję mega silny ból @ i promieniuje do pleców..
tylko ja dziś tyle ogarnęłam że może to wszystko wina tego sprzątania i seksikusama nie wiem.. Od 21 mam skurcze co 6min...
Już nie ma odwrotu i to nie czas na wyrzuty. PowodzeniaNadulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jak pisalam dzis z kolezanka to. Jej sie zaczely lekkie skurcze o 2 w nocy to sie polozyla spac, o 3:30 ja skurcze mocniejsze zlapaly to o 4 pojechala na porodowke i sie okazalo ze ma juz 8cm rozwarcia wiec juz nawet na zzo sie nie mogla zalapac:D i o 7 rano urodzila dzidzie:d
Wiec nadulka ty uwazaj bo jeszcze w domu urodzisz