Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKurde dziewczyny złapałam pietra... przed macierzyństwem. Boję się tego jak się sprawdzę jako matka... Monotonii się boję... Cholera wie czego jeszcze się boję, no ale się boję. Nie jestem psychiczna ?
Tinusia, kwiatakacji, Ola_45, aneczka1983, Pola_27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMatleena- mają fanów swojego pokroju
Kurde, byłam dzisiaj u dentysty i mówię, że jak tak dalej pójdzie to będę musiała kredyt zaciągnąć żeby sztuczne zęby wstawić po porodzie. A dentystka do mnie "Aż tak źle nie powinno być, jakby pani nie dbała to może i tak by było,miejmy nadzieję że najgorsze już za nami" no to mnie pocieszyła...
nie wytrzymałam na lipcówkach ;>Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 00:37
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyannielica wrote:Kurde dziewczyny złapałam pietra... przed macierzyństwem. Boję się tego jak się sprawdzę jako matka... Monotonii się boję... Cholera wie czego jeszcze się boję, no ale się boję. Nie jestem psychiczna ?
Skoro masz takie dylematy - to jak najbardziej jesteś normalna.
Zieloneoliwki teoretycznie dentystka ma rację, a obiecać Ci przecież nie może że będzie lepiej z twoimi zębami przy kp niż teraz.annielica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyannielica wrote:Kurde dziewczyny złapałam pietra... przed macierzyństwem. Boję się tego jak się sprawdzę jako matka... Monotonii się boję... Cholera wie czego jeszcze się boję, no ale się boję. Nie jestem psychiczna ?
kwiatakacji lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama-julka wrote:Skoro masz takie dylematy - to jak najbardziej jesteś normalna.
Zieloneoliwki teoretycznie dentystka ma rację, a obiecać Ci przecież nie może że będzie lepiej z twoimi zębami przy kp niż teraz. -
Chwile powatpiewania to chyba norma szczegolnie na koncowce bo ja mam identycznie. Tezet mnie caly czas pociesza ze bede dobra mama a ja i tak mu nie wierze. Tym bardziej ze ja nigdy nie mialam stycznosci z dziecmi i w ogole nawet nie chcialam dzieci. Nie lubilam ich
a teraz tylko Marcel w glowie:D
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi$ia26 wrote:Ja tez mam takie obawy coraz bardziej sie boje z jednej strony juz chce miec malego obok z druiej kurcze mysle sobie jak ja dam rade wychowac czy bede dobra mama dosyc cierpliwa wyrozumiala itp i byly momenty ze twierdzilam ze nie jestem gotowa ;/
Już myślałam, że tylko ja jestem taka dziwna
Wiecie, że dzięki Waszemu zainteresowaniu Lipcówki myślą, że są "zajebiste" a wy im "zazdrościcie"?
Jak dla mnie to trochę taka sekta, ale każdy jest tam dobrowolnie. Jak mu pasuje bycie czyimś podwładnym to gratuluję szacunku do samych siebie:P -
nick nieaktualny
-
ZieloneOliwki wrote:
lajkujcie dziewczęta, lajkujcie bo napiszę do admina żeby Was pousuwał! albo do Flakonika!
Flakonik i tak nas pousuwa jak pojdziemy rodzic bo bedzie nieobecnosc, a jeszcze jak nie damy znaku ze to juz to moze i bedziemy musialy doplacac
Mi$ia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya ja dzieci lubię, ale nie wszystkie
niektóre mnie wkurzają, też tak macie?
Za to nie lubię zajmowania dzieci grami, komputerami, tabletami itd. i kiedy tylko się da to wymyślam dzieciom znajomym zabawy, ostatnio temperowałam kredki, aż mam odciski na paluchach. Pięciolatka zachwycona że kolorowankę z ciocią malowałaI wtedy mój mąż stwierdził, że będę dobrą mamusią choć nerwową trochę
Hashija, aneczka1983, Pola_27 lubią tę wiadomość
-
Ja to w ogole jak tak czytam to w wiekszosci wasze malze to gdzies w delegacjach czy zagranico to ja sie ciesze ze jednak bede miec tezeta przy sobie. Tym bardziej ze zdarzaly mi sie chwile zalamania az sie przestraszylam ze jakiejs depresji dostane...
-
nick nieaktualnyZieloneOliwki wrote:
lajkujcie dziewczęta, lajkujcie bo napiszę do admina żeby Was pousuwał! albo do Flakonika!
Ufff, zdążyłam przeczytać i zalajkować, spieszcie się dziewczyny bo zaraz pewnie Pani Prezes zgłosi adminowi że znowu ktoś raczy zaśmiecać JEJ i tylko JEJ forum!
-
nick nieaktualny