X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 00:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde dziewczyny złapałam pietra... przed macierzyństwem. Boję się tego jak się sprawdzę jako matka... Monotonii się boję... Cholera wie czego jeszcze się boję, no ale się boję. Nie jestem psychiczna ?

Tinusia, kwiatakacji, Ola_45, aneczka1983, Pola_27 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 00:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleena- mają fanów swojego pokroju :P

Kurde, byłam dzisiaj u dentysty i mówię, że jak tak dalej pójdzie to będę musiała kredyt zaciągnąć żeby sztuczne zęby wstawić po porodzie. A dentystka do mnie "Aż tak źle nie powinno być, jakby pani nie dbała to może i tak by było,miejmy nadzieję że najgorsze już za nami" no to mnie pocieszyła...

nie wytrzymałam na lipcówkach ;>

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 00:37

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 00:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to juz nawet niewchodze do prezesowej bo zal mi takich ludzi ale ma dziewczyna nie po kolei :)

No ZieloneOliwki pokazalas sie i jaki post zaserwowalas Pani Prezes zaraz znow napisze do admina zeby usuna bo sie prawdy boi :)

• mnk Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 00:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pani prezes to typowa polka w uk ktora poleciala wydebic od panstwa kase:D skoro ona ledwo przyjechala a juz zaskoczyla:D

201601051762.png
    mhsvi09k6j9c3g8t.png
  • mnk Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 00:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oliwki poszla zbierac lajki na lipcowki, spryciula :D :P

ZieloneOliwki, Mama-julka lubią tę wiadomość

201601051762.png
    mhsvi09k6j9c3g8t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 00:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annielica wrote:
    Kurde dziewczyny złapałam pietra... przed macierzyństwem. Boję się tego jak się sprawdzę jako matka... Monotonii się boję... Cholera wie czego jeszcze się boję, no ale się boję. Nie jestem psychiczna ?

Skoro masz takie dylematy - to jak najbardziej jesteś normalna.

Zieloneoliwki teoretycznie dentystka ma rację, a obiecać Ci przecież nie może że będzie lepiej z twoimi zębami przy kp niż teraz.

annielica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 00:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annielica wrote:
    Ja tez mam takie obawy coraz bardziej sie boje z jednej strony juz chce miec malego obok z druiej kurcze mysle sobie jak ja dam rade wychowac czy bede dobra mama dosyc cierpliwa wyrozumiala itp i byly momenty ze twierdzilam ze nie jestem gotowa ;/

kwiatakacji lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 00:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnk wrote:
    Cwaniara malo jej lajkow od nas :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 00:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnk wrote:
    :D
    lajkujcie dziewczęta, lajkujcie bo napiszę do admina żeby Was pousuwał! albo do Flakonika!

aneczka1983 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 00:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka wrote:
    Skoro masz takie dylematy - to jak najbardziej jesteś normalna.

Zieloneoliwki teoretycznie dentystka ma rację, a obiecać Ci przecież nie może że będzie lepiej z twoimi zębami przy kp niż teraz.
    no pewnie że tak, ale jakże to było pocieszające z jej strony... :P

• mnk Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 00:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chwile powatpiewania to chyba norma szczegolnie na koncowce bo ja mam identycznie. Tezet mnie caly czas pociesza ze bede dobra mama a ja i tak mu nie wierze. Tym bardziej ze ja nigdy nie mialam stycznosci z dziecmi i w ogole nawet nie chcialam dzieci. Nie lubilam ich :P a teraz tylko Marcel w glowie:D

201601051762.png
    mhsvi09k6j9c3g8t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 00:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja Wam powiem że najbardziej boję się momentu kiedy zostanę sama w domu, jak mąż już do pracy wróci.
    Boję się że nie ogarnę ani siebie, ani dziecka, ani psa, ani mieszkania... :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 00:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:
    Ja tez mam takie obawy coraz bardziej sie boje z jednej strony juz chce miec malego obok z druiej kurcze mysle sobie jak ja dam rade wychowac czy bede dobra mama dosyc cierpliwa wyrozumiala itp i byly momenty ze twierdzilam ze nie jestem gotowa ;/

Już myślałam, że tylko ja jestem taka dziwna :P

Wiecie, że dzięki Waszemu zainteresowaniu Lipcówki myślą, że są "zajebiste" a wy im "zazdrościcie"? :P

Jak dla mnie to trochę taka sekta, ale każdy jest tam dobrowolnie. Jak mu pasuje bycie czyimś podwładnym to gratuluję szacunku do samych siebie:P

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uwielbiam dzieci i moj M tez mnie tak pociesza ale jakos to do mnie nie przemawia dopoki sie chyba sama nie przekonam jak to jest byc mama :)

• mnk Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZieloneOliwki wrote:
    lajkujcie dziewczęta, lajkujcie bo napiszę do admina żeby Was pousuwał! albo do Flakonika!

Flakonik i tak nas pousuwa jak pojdziemy rodzic bo bedzie nieobecnosc, a jeszcze jak nie damy znaku ze to juz to moze i bedziemy musialy doplacac :D

Mi$ia26 lubi tę wiadomość

201601051762.png
    mhsvi09k6j9c3g8t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 00:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annielica to jestesmy dwie dziwaczki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 00:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dzieci lubię, ale nie wszystkie :D niektóre mnie wkurzają, też tak macie?
    Za to nie lubię zajmowania dzieci grami, komputerami, tabletami itd. i kiedy tylko się da to wymyślam dzieciom znajomym zabawy, ostatnio temperowałam kredki, aż mam odciski na paluchach. Pięciolatka zachwycona że kolorowankę z ciocią malowała :P I wtedy mój mąż stwierdził, że będę dobrą mamusią choć nerwową trochę :D

Hashija, aneczka1983, Pola_27 lubią tę wiadomość

• mnk Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to w ogole jak tak czytam to w wiekszosci wasze malze to gdzies w delegacjach czy zagranico to ja sie ciesze ze jednak bede miec tezeta przy sobie. Tym bardziej ze zdarzaly mi sie chwile zalamania az sie przestraszylam ze jakiejs depresji dostane...

201601051762.png
    mhsvi09k6j9c3g8t.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZieloneOliwki wrote:

Ufff, zdążyłam przeczytać i zalajkować, spieszcie się dziewczyny bo zaraz pewnie Pani Prezes zgłosi adminowi że znowu ktoś raczy zaśmiecać JEJ i tylko JEJ forum! ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 00:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleena, nie rób mi konkurencji!! :D

‹‹ 1844 1845 1846 1847 1848 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ