Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZieloneOliwki wrote:dziwne że nie czuwa nad forum 24 na dobę
Powinna mieć powiadomienia, jakiś pik, że jest nowy wpis i zaraz dawać odpowiedź.
A na serio dziewczynki skończmy ten temat bo znów będą się taplać we własnym błotku i robić sobie nadzieje, że wezwiemy media i , że będą w centrum zainteresowania -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMnie skurcz łapie w prawym udzie i boli jak cholera. Ja też mam obawy przed macierzyństwem, jak sobie poradzimy, czy maleństwo będzie zdrowe i przeraża mnie ta odpowiedzialność. Boję się baby bluesa czy depresji poporodowej. Myślę, że większość z nas tak ma na końcówce, zwłaszcza, że nie wiadomo kiedy ten koniec.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZieloneOliwki wrote:rozumiem
pytam z ciekawości bo zazwyczaj właśnie z okolic Łodzi wszyscy chcą w MP
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi$ia26 wrote:Wolalabym u siebie bo do szpitala mamy pare minut a do Lodzi prawie 2 godz a nie usmiecha mi sie jechac jak wyjaca do ksiezyca po tych dziurach po drodze
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wy przynajmniej macie wybor a ja jeden szpital:D
I nie ma zadnego oprowadzanka zebym wiedziala co i jak, nie wiem co do szpitala potrzebne szczerze mowiac:D podobno o tym wszystkim powinna mnie polozna poinformowac i w ogole ale ona jest sajko i nic sie od niej dowiedziec nie mozna jeszcze mi twardo wmawia ze dawala mi papierek z data porodu specjalny do urzedu a gunwo dala bo ni mom -
nick nieaktualny