X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 01:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnk wrote:
    Wy przynajmniej macie wybor a ja jeden szpital:D
    I nie ma zadnego oprowadzanka zebym wiedziala co i jak, nie wiem co do szpitala potrzebne szczerze mowiac:D podobno o tym wszystkim powinna mnie polozna poinformowac i w ogole ale ona jest sajko i nic sie od niej dowiedziec nie mozna jeszcze mi twardo wmawia ze dawala mi papierek z data porodu specjalny do urzedu a gunwo dala bo ni mom
    ja wybór mam, ale Misia ma jeden szpital u siebie, do Łodzi do szpitala ma 70km. Ja szpitala też nie zwiedzam, a pakuję to co jest na większości list bo nie wiem jeszcze gdzie trafię :P

• mnk Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 01:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko u mnie polozna powinna mnie poinformowac co powinnam zabrac i w ogole i przede wszystkim jakie mam mozliwosci przy porodzie typu zzo, gaz, woda i takie tam:D tym bardziej ze mamy jeden szpital i wszyscy w nim rodza tak naprawde:D

Dobranoc ;))

201601051762.png
    mhsvi09k6j9c3g8t.png
  • Nadulka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 02:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [wiadomość wyedytowana]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 09:55

01.12.2015👸
    02.06.2023 🤴
  • Oluniaaa Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 02:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadal masz skurcze Nadulka?

wniddf9h8xpsthjb.png
    km5sdf9hrm4qrho3.png
  • Oluniaaa Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 02:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo mnie ten brzuch boli i boli, skurcze delikatne ale nie mierze co ile. Boję się że zwlekam z pojechaniem na IP i że może być coś nie tak :-( u Nas nie ma tak ze zbadaja i do domu...trzeba już zostać te 3 dni, a jak to jeszcze nie akcja i będę tam siedzieć niepotrzebnie.

wniddf9h8xpsthjb.png
    km5sdf9hrm4qrho3.png
  • Nadulka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 02:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [wiadomość wyedytowana]

01.12.2015👸
    02.06.2023 🤴
  • Nadulka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 02:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [wiadomość wyedytowana]

01.12.2015👸
    02.06.2023 🤴
  • mnk Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 02:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadulka ja bym jednak pojechala na ip na twoim miejscu bo skoro mialas regularne skurcze to moze byc cos nie tak. I nikt nie powiedzial ze skurcze porodowe musza bolec wszystkie tak samo, zalezy od progu bolu :P

201601051762.png
    mhsvi09k6j9c3g8t.png
  • Oluniaaa Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 03:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli był fałszywy alarm. No albo zachwile weźmie Cie na nowo.
    Ja narazie spróbuję zasnąć i zobaczę jaka sytuacja będzie rano.

wniddf9h8xpsthjb.png
    km5sdf9hrm4qrho3.png
  • aneczka1983 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 03:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny przepraszam, że odpisuję dopiero teraz. Muszę was nadrobić. Wczoraj źle się czułam, znów miałam wymioty, a dziś od rana sprzątanie, prasowanie, zakupy. Jutro idę do gin. A właściwie dziś bo za 7 godzin. Po powrocie napiszę.
    Flakonika pytałaś o termin. Tak 9 grudnia to prawidłowy. Niby więc dwa tygodnie... Póki co cisza. Uściski, szczególnie dla tych co nie śpią ;)

qq87sg18m5aefiow.png
    f2w3rjjg3orltc4z.png
  • aneczka1983 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 03:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadulka... Na siłę Cię chyba nie zatrzymują jak nie chcesz.... A może jednak lepiej sprawdzić... Nie znam się... Współczuję jednak bardzo

qq87sg18m5aefiow.png
    f2w3rjjg3orltc4z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 06:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No widzę, że ja tu śpię a forum nawet nocą produkuje. Przez Was zaczęłam czytać te lipcówki i opad szczęki do samej ziemi. Chyba szkoda komentarza. ;)
    Nadulka a Ty jak się masz? Coś się rozkręciło?
    Ja wstałam razem z meżem bo ten do pracy idzie i chyba już nie zasne...

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 06:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadulka, olunia, zawsze bez problemu można sie wypisac na własne żądanie jak sie okaze, ze falszywy alarm ;) powodzenia!! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 06:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak zwykle ja spie produkcja na calego, budze sie i cisza :-P
    Mialam nadziejd ze zajrze i bedzie nowa dzidzia :-D
    Czekam na info od Monka:-)
    Nadulka mialam nadzieje ze i Ty pojechalas ;-)

Ja juz nie licze na rozkrecenie akcji naturalnie. Tak policzylam ze w najgorszym scenariuszu bede chodzila jescze 8-9 dni a pozniej do szpitala na wywolanie :-o

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchełka a próbowałaś długich spacerów i pomocy męża ;D???? Ja mam w planie tak zrobić i jeszcze tak się wziąć za sprzątanie chałupy żeby przewrócić ją do góry nogami jak ciąża będzie donoszona;D;D

aneczka1983 lubi tę wiadomość

• aneczka1983 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 06:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadulka my jakoś razem termin mamy? Marik no Ty to już faktycznie na dniach ☺ razem z Pchełką. Ojej... Będzie się działo...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 06:23

qq87sg18m5aefiow.png
    f2w3rjjg3orltc4z.png
  • Karola1990 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 06:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobilam Was:) ciekawe co tam u Moniek. Ja dzisiaj mam wizyte o 17.40 zobaczymy czy cos sie ruszylo, moze pelnia pomoze hehe dzisiaj pospalam do 4.30 ale jestem dalej nieprzytomna...

Pchelka u Ciebie suwaczek juz mega powaznie wyglada:)

m3sxdqk392yfxb7n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marik wrote:
    Pchełka a próbowałaś długich spacerów i pomocy męża ;D???? Ja mam w planie tak zrobić i jeszcze tak się wziąć za sprzątanie chałupy żeby przewrócić ją do góry nogami jak ciąża będzie donoszona;D;D

Probowalam, nic na mnie nie dziala :-( ani seks ani spacery nawet schody a mieszkam na 4p wiec latam jak glupia. Dzis biore sie znowu za sprzatanie chalupy, mycie podlog na kolanach odkurzanie, szorowanie lazienki, robie
    to srednio co 2 dni ;-)

Karola moj suwaczek wyglada za powaznie :-D niedlugo bedzie przedojrzaly :-o

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneczka ja się nastawiam psychicznie jak na razie i wykurzanie to jest mój cichy plan ale dopiero od 15 grudnia ;D swoją drogą to starsze ciażowo koleżanki na pewno coś poradzą co jeszcze pomaga ;D Może np Pchełka znajdzie w końcu cudowny środek na wygonienie malca to skorzystam i ja ;D;D
    Pchełka trzymam kciuki ;D

aneczka1983, Pati78 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marik mam nadzieje ;-) jesli sie uda to podziele sie napewno tym sposobem ;-)

aneczka1983, Marik lubią tę wiadomość

‹‹ 1847 1848 1849 1850 1851 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ