Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 01:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnk wrote:
    Wy przynajmniej macie wybor a ja jeden szpital:D
    I nie ma zadnego oprowadzanka zebym wiedziala co i jak, nie wiem co do szpitala potrzebne szczerze mowiac:D podobno o tym wszystkim powinna mnie polozna poinformowac i w ogole ale ona jest sajko i nic sie od niej dowiedziec nie mozna jeszcze mi twardo wmawia ze dawala mi papierek z data porodu specjalny do urzedu a gunwo dala bo ni mom
    ja wybór mam, ale Misia ma jeden szpital u siebie, do Łodzi do szpitala ma 70km. Ja szpitala też nie zwiedzam, a pakuję to co jest na większości list bo nie wiem jeszcze gdzie trafię :P

• mnk Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 01:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko u mnie polozna powinna mnie poinformowac co powinnam zabrac i w ogole i przede wszystkim jakie mam mozliwosci przy porodzie typu zzo, gaz, woda i takie tam:D tym bardziej ze mamy jeden szpital i wszyscy w nim rodza tak naprawde:D

Dobranoc ;))

201601051762.png
    mhsvi09k6j9c3g8t.png
  • Nadulka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 02:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [wiadomość wyedytowana]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 09:55

01.12.2015👸
    02.06.2023 🤴
  • Oluniaaa Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 02:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadal masz skurcze Nadulka?

wniddf9h8xpsthjb.png
    km5sdf9hrm4qrho3.png
  • Oluniaaa Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 02:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo mnie ten brzuch boli i boli, skurcze delikatne ale nie mierze co ile. Boję się że zwlekam z pojechaniem na IP i że może być coś nie tak :-( u Nas nie ma tak ze zbadaja i do domu...trzeba już zostać te 3 dni, a jak to jeszcze nie akcja i będę tam siedzieć niepotrzebnie.

wniddf9h8xpsthjb.png
    km5sdf9hrm4qrho3.png
  • Nadulka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 02:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [wiadomość wyedytowana]

01.12.2015👸
    02.06.2023 🤴
  • Nadulka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 02:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [wiadomość wyedytowana]

01.12.2015👸
    02.06.2023 🤴
  • mnk Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 02:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadulka ja bym jednak pojechala na ip na twoim miejscu bo skoro mialas regularne skurcze to moze byc cos nie tak. I nikt nie powiedzial ze skurcze porodowe musza bolec wszystkie tak samo, zalezy od progu bolu :P

201601051762.png
    mhsvi09k6j9c3g8t.png
  • Oluniaaa Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 03:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli był fałszywy alarm. No albo zachwile weźmie Cie na nowo.
    Ja narazie spróbuję zasnąć i zobaczę jaka sytuacja będzie rano.

wniddf9h8xpsthjb.png
    km5sdf9hrm4qrho3.png
  • aneczka1983 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 03:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny przepraszam, że odpisuję dopiero teraz. Muszę was nadrobić. Wczoraj źle się czułam, znów miałam wymioty, a dziś od rana sprzątanie, prasowanie, zakupy. Jutro idę do gin. A właściwie dziś bo za 7 godzin. Po powrocie napiszę.
    Flakonika pytałaś o termin. Tak 9 grudnia to prawidłowy. Niby więc dwa tygodnie... Póki co cisza. Uściski, szczególnie dla tych co nie śpią ;)

qq87sg18m5aefiow.png
    f2w3rjjg3orltc4z.png
  • aneczka1983 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 03:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadulka... Na siłę Cię chyba nie zatrzymują jak nie chcesz.... A może jednak lepiej sprawdzić... Nie znam się... Współczuję jednak bardzo

qq87sg18m5aefiow.png
    f2w3rjjg3orltc4z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 06:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No widzę, że ja tu śpię a forum nawet nocą produkuje. Przez Was zaczęłam czytać te lipcówki i opad szczęki do samej ziemi. Chyba szkoda komentarza. ;)
    Nadulka a Ty jak się masz? Coś się rozkręciło?
    Ja wstałam razem z meżem bo ten do pracy idzie i chyba już nie zasne...

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 06:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadulka, olunia, zawsze bez problemu można sie wypisac na własne żądanie jak sie okaze, ze falszywy alarm ;) powodzenia!! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 06:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak zwykle ja spie produkcja na calego, budze sie i cisza :-P
    Mialam nadziejd ze zajrze i bedzie nowa dzidzia :-D
    Czekam na info od Monka:-)
    Nadulka mialam nadzieje ze i Ty pojechalas ;-)

Ja juz nie licze na rozkrecenie akcji naturalnie. Tak policzylam ze w najgorszym scenariuszu bede chodzila jescze 8-9 dni a pozniej do szpitala na wywolanie :-o

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchełka a próbowałaś długich spacerów i pomocy męża ;D???? Ja mam w planie tak zrobić i jeszcze tak się wziąć za sprzątanie chałupy żeby przewrócić ją do góry nogami jak ciąża będzie donoszona;D;D

aneczka1983 lubi tę wiadomość

• aneczka1983 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 06:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadulka my jakoś razem termin mamy? Marik no Ty to już faktycznie na dniach ☺ razem z Pchełką. Ojej... Będzie się działo...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 06:23

qq87sg18m5aefiow.png
    f2w3rjjg3orltc4z.png
  • Karola1990 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 06:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobilam Was:) ciekawe co tam u Moniek. Ja dzisiaj mam wizyte o 17.40 zobaczymy czy cos sie ruszylo, moze pelnia pomoze hehe dzisiaj pospalam do 4.30 ale jestem dalej nieprzytomna...

Pchelka u Ciebie suwaczek juz mega powaznie wyglada:)

m3sxdqk392yfxb7n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marik wrote:
    Pchełka a próbowałaś długich spacerów i pomocy męża ;D???? Ja mam w planie tak zrobić i jeszcze tak się wziąć za sprzątanie chałupy żeby przewrócić ją do góry nogami jak ciąża będzie donoszona;D;D

Probowalam, nic na mnie nie dziala :-( ani seks ani spacery nawet schody a mieszkam na 4p wiec latam jak glupia. Dzis biore sie znowu za sprzatanie chalupy, mycie podlog na kolanach odkurzanie, szorowanie lazienki, robie
    to srednio co 2 dni ;-)

Karola moj suwaczek wyglada za powaznie :-D niedlugo bedzie przedojrzaly :-o

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneczka ja się nastawiam psychicznie jak na razie i wykurzanie to jest mój cichy plan ale dopiero od 15 grudnia ;D swoją drogą to starsze ciażowo koleżanki na pewno coś poradzą co jeszcze pomaga ;D Może np Pchełka znajdzie w końcu cudowny środek na wygonienie malca to skorzystam i ja ;D;D
    Pchełka trzymam kciuki ;D

aneczka1983, Pati78 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marik mam nadzieje ;-) jesli sie uda to podziele sie napewno tym sposobem ;-)

aneczka1983, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

‹‹ 1847 1848 1849 1850 1851 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Programy dawstwa komórek i moment, w którym warto o nich pomyśleć.

Gdy własne komórki mówią „nie”. A medycyna wciąż potrafi powiedzieć „tak”. Kiedy pada słowo „dawstwo”, niewiele osób reaguje spokojnie. To nie jest temat do rozmów między zupą a deserem. W życiu większości kobiet i par pojawia się dopiero wtedy, gdy ich pierwotna wizja drogi do rodziny zaczyna się kruszyć. Gdy mają za sobą kilka cykli IVF i za każdym razem wychodzą z wynikiem, na którym znów widnieje słowo „negatywny”. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ