Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej laski przeprzaszam za brak nocnej warty ale jak wczoraj zaleglam w lozku tak nawet nie wiem kiedy usnelam i taaaak mi sie cudownie spalo teraz dopier maz mnie obudzil ale dalej mi sie spac chce wiec chyba nie wstane jeszcze
Ja nie mam info od moniek pisalam sms ale nie dotarl... -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 22:54
rewelka, aannkkaa, Evka, Mama-julka, Acikk, Matleena, Nadulka, kwiatakacji, Madzisek, aneczka1983, Chichibi, pati_zuzia, Klara87, ZieloneOliwki, Dżulia, Pola_27, Dagietka, dorciamw, m@rzenie, genoweffa, emilka24, annielica, lula.91 lubią tę wiadomość
-
Tinusia sliczny kacik
U mnie bole jak przed @ sa caly czas raz mniejsze raz wieksze ale sa. Nie nastawiam sie na nic, zobaczymy co dzisiaj lekarz powie na wizycie. Ja ogarnelam dom, podszykowalam obiad, poprasowalam reszte ubranek dla malej i teraz zaleglam na kanapie z herbatka. Oczywiscie czysci mnie dalej takze szkoda nawet jesc :pTinusia lubi tę wiadomość
-
Evka wrote:Acikk - królestwo za przespaną całą noc!
Karola powodzenia na wizycie zycze jakichs ciakawych wiesci
Pyt. Do dziewczyn ktore maja juz dziecimam za sciana sasiadke ktora ma 10 mcy. I ta sasiadka dzien w dzien regularnie przez kilka godzin sie drze. W sensie placze i wyje. Takie prawie roczne dziecko juz chyba nie powinno tyle plakac bez powodu kazdego dnia ?
Jak juz zacznie to godzina z glowy. Wyje i wyje.
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Pyt. Do dziewczyn ktore maja juz dzieci
mam za sciana sasiadke ktora ma 10 mcy. I ta sasiadka dzien w dzien regularnie przez kilka godzin sie drze. W sensie placze i wyje. Takie prawie roczne dziecko juz chyba nie powinno tyle plakac bez powodu kazdego dnia ?
Jak juz zacznie to godzina z glowy. Wyje i wyje.
Coś nie halo napewno. Powinno się je uspokoić. Zwalić na kolki też się już nie da. Może coś nieteges z ta rodziną? Dwulatek to może mieć swoje bunty. -
Asikk to zależy jakie to dziecko, czy w pełni zdrowe, czy nie ma problemów neurologicznych i jaki ma charakterek.
może tak reaguje na porę spania? ja byłam nianią i najczęściej właśnie dzieci tak reagowały na porę drzemki, ale to nie cały czas, bo później już wyrabiałąm u nich rytm i było ok. może mała wymusza coś na mamie. ciezko tak powiedzieć co się z dzieckiem dzieje słysząc je tylko przez ściane. mój jak miał roczek to furii dostawał jak czegoś mu odmawiałam i niestety musiał się wywrzeszczec a ja nie mogłam się ugiąć.Mama-julka, genoweffa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDOSTAŁAM W NOCY WIADOMOŚĆ OD MONIEK:
Faza parta przypominala zazynanie swini. Walczylam do ostatniego tchu zeby uniknac cesarskiego checia. Okazalo sie ze Pola ma za duza glowke jak na moja miednice. Bylo naciskanie brzucha, Grazynka mnie naciela a mala i tak nie chciala wyjsc. Musialam przec z juz nacietym kroczemokropnosc. Malej nie ma przy mnie teraz bo zasypialam majac ja na rekach. Jestem strasznie obolala. Nie wiem jak bedzie jutro z chodzeniem. Paracetamol nie pomaga
No ale urodzilam klocka 3930g i 58cm. Kto mnie przebije? :d
Ola_45, lilianna, aannkkaa, Nadulka, Matleena, Karola1990, justyna14, Pchelkaa, kwiatakacji, Piegus, Chichibi, Klara87, ZieloneOliwki, Dżulia, Pola_27, Dagietka, dorciamw, Madzisek, alisss871, gosia mmr, m@rzenie, pati_zuzia, genoweffa, annielica, emilka24, lula.91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNadrobiłam
Nie było łatwo
Aannkkaa – Nie ubiera się stanika do porodu
Flakonik – U nas temperatura w pokoju była wczoraj 21 i położna powiedziała, że idealnie.
Justyna14 – Mi było gorąco po porodzie, nie wiem czemu. Też słyszałam, że większości osob jest zimno i mają dreszcze. -
nick nieaktualnyWitam sie po w miare przespanen nocy tak mnie spojenoe nawala ze ledwo sie przekrecalam w nocy
Nadulka no nie wierze ze ucichlo ale moze jednak powinnas jechac na ip i niech zobacza co tam sie dzieje
Dagietka super ze corcie masz juz w domu wszystkke a jak starsza corcia nie jest zazdrosna cieszy sie ze ma siostry ? Czekamy na zdjecia
Acikk bo Flakonik da ci upomnienie za opuszczenie nocnej warty a ty jeszcze usprawiedliwienia nie maszDagietka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyApropos "pomocy" mężczyzn
Poniższe zdjęcie pokazuje dzień w którym mój mąż przyjechał odebrać nas ze szpitala
Wyszłam tylko na chwilkę do łazienki się ogarnąć a jego poprosiłam o przypilnowanie córki..
No to się przypilnowali
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/feabc45a9510.jpgMi$ia26, Anko:-), Hashija, rewelka, Acikk, Ola_45, lilianna, aannkkaa, Karola1990, Matleena, Nadulka, justyna14, kwiatakacji, Suerte, Piegus, Chichibi, Tinusia, KASIAG24, ZieloneOliwki, Madzia890722, Dżulia, Pola_27, Dagietka, dorciamw, Madzisek, alisss871, gosia mmr, m@rzenie, pati_zuzia, emilka24, annielica, genoweffa, Moniusia89, lula.91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:17
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️
Został 1 ❄️
-
alicja_ wrote:DOSTAŁAM W NOCY WIADOMOŚĆ OD MONIEK:
Faza parta przypominala zazynanie swini. Walczylam do ostatniego tchu zeby uniknac cesarskiego checia. Okazalo sie ze Pola ma za duza glowke jak na moja miednice. Bylo naciskanie brzucha, Grazynka mnie naciela a mala i tak nie chciala wyjsc. Musialam przec z juz nacietym kroczemokropnosc. Malej nie ma przy mnie teraz bo zasypialam majac ja na rekach. Jestem strasznie obolala. Nie wiem jak bedzie jutro z chodzeniem. Paracetamol nie pomaga
No ale urodzilam klocka 3930g i 58cm. Kto mnie przebije? :d
O matko, dziecko 4kg to już nie zabawa.
Podziwiam i gratuluję kolejnej mamie!!! -
nick nieaktualny