Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoniek gratulacje - kawał dziewczyny z Twojej Poli
odpoczywajcie i dochodzcie do siebie.
Dagietka - super, że już jesteście w domu. Czekamy na zdjęcia.
Nadulka i Olunia - szkoda, że to tylko fałszywe alarmy. U mnie nawet alarmów nie ma.
Alicja - Sarka grzeczna jak tatuś
Ja mam jakąś depresję przedporodową. Normalnie płakać mi się chce na myśl o porodzie, zmianach , uwiązaniu itp.. Mam nadzieję, że to hormony i mi przejdzie.
Dzisiaj musiałam zwlec się rano na badania, więc zaraz pewnie utnę sobie drzemkę , bo w nocy spać nie mogę. Jutro wizyta i też pewnie usłyszę czekamy, następna wizyta za tydzień. Coś czuję, że będę miała suwaczek z 4 z przodu.
Też się zmierzyłam i mam 97 cm brzucha.Dagietka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi$ia26 wrote:Pchelka teraz twoja kolej na porod zacznij cos robic bo tamujesz kolejke a z tego co pamietam to chchialas rodzic zaraz po Moniek
takze ten tego
Uwierz ze robie co sie da, ale nie wiele to daje, wiec kto chce moze w kolejke sie wcisnac przede mna:-D
Chodze zla jak osa juz drugi dzien, o wszystko sie czepiam i zloszcze, nawet slodycze nie pomagaja na poprawe humoru -
moniek gratulacje!
ja wrocilam z ktg i dzis w porównaniu do wczorajszego jest nawet w normie,takze jest ok. widzialam oba wykresy i rzeczywiście jest roznica,ale nie duza. A Mala i tak kreci sie od rana takze ten... mam ktg w piątek o 17.kwiatakacji lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A tak jak Ktoras pisala wczesniej ja tez nie moge sie sniegu doczekac:D i wogole to juz ubrana mam choinke:p przyszly lampki,bombki kupilam za jednym zamachem,ze jeszcze pudelko dosc spore mam schowane bo jakos juz za bogato by bylo;) nie ma gdzie sie to pomiescic na tych galazkach:p i zdecydowalam sie na biale zimne swiatelka tak jak chcialam i bialo-srebrna choinke,poprostu jest cudna!! Jak opruszona sniegiem wieczorem jak sie wlaczy
moj Malz mowi,ze jestem nienormalna,ze juz u Nas choinka stoi a grudzien jeszcze sie nie zaczal:p hehehe ale juz moge isc spokojnie rodzic i mam przynamniej gotowa. Brakuje tylko lancuszka,musze kupic jakis koralikowy i cos na gore ale jeszcze sie nie zdecydowalam czy wielka kokarde srebrna czy gwiazde czy pike:p
aneczka1983 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA u nas wczoraj była położna, bo Sarka cały dzień nie chciała jeść. Ani piersi, ani butelki.
Niestety potwierdziło się najgorsze - Sarka spadła 100gram w 1 dzień i była już odwodniona. Musimy ją zmuszać do jedzenia co 2,5h i bardzo pilnować godzin.
Co do mnie.. Mam bardzo ostry stan zapalny piersi, nawał pokarmu i guzy. Muszę wziąc leki na wstrzymanie laktacji, bo sobie nie poradzimy...
Eh, ciężko jest. -
nick nieaktualny