Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To szalika tez nie mozna bo sie obkrecasz wokol szyji hahaha dobre sa :)

Anko:-) lubi tę wiadomość

• lilianna Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te lipcowki są prze... Normalnie desperatki :-D a z ostatnich wpisów można wywnioskować że jakiś spisek na kogoś tam knuja... Wariatki...

nick nieaktualny, Anko:-) lubią tę wiadomość

3i49p07wxglh0lzs.png
  • Acikk Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anko:-) wrote:
    Boże serio!???
    Nie do kurwa wiary.
    21 wiek.....
    A teraz napisała do jakiejś drugiej laski : napisalam Ci coś na priv nasz plan się powiedzie i będą miały za swoje :D

Chyba planuje nas wszystkie z forum wykasowac :P

nick nieaktualny, Anko:-), lilianna, Matleena lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anko boj sie. Jakis ich niecny plan sie wypelnia. Czytalas to? Smiechu warte

Anko:-), lilianna lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha normalnie komedia :D

• Anko:-) Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aannkkaa wrote:
    Weszła do nich teraz i czy one nam grożą ? Hahha

Hahahhaa laski przepraszam was. Przeze mnie podłoża nam jakaś bombę i wysadza grudniowki w powietrze.
    Przepraszam za siebie.
    Ależ jestem ciekawa co wymyśliły. Nie liczylabym na plan wysokich lotów :-)
    Pewnie mnie zgłoszą, może napiszą o usuniecie.
    Najgorzej ze tak żyją forum, że może myślą że mnie skrzywdza taka karą? :-)

nick nieaktualny, lilianna, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

dfe01f0225.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anko, żyją forum bo to początki ciąży. To wszystko do czasu, a mnie zastanawia co założycielka zrobi jak np . nagle będzie musiała jechać do szpitala czy coś... i nie będzie miała dostępu do forum. Sama siebie z wątku usunie, czy jak?

Osobiście odnoszę wrażenie, że ta dziewczyna jest psychiczna.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 20:07

nick nieaktualny, Anko:-), lilianna, nick nieaktualny, Chichibi, aneczka1983 lubią tę wiadomość

• lilianna Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anko:-) wrote:
    Hahahhaa laski przepraszam was. Przeze mnie podłoża nam jakaś bombę i wysadza grudniowki w powietrze.
    Przepraszam za siebie.
    Ależ jestem ciekawa co wymyśliły. Nie liczylabym na plan wysokich lotów :-)
    Pewnie mnie zgłoszą, może napiszą o usuniecie.
    Najgorzej ze tak żyją forum, że może myślą że mnie skrzywdza taka karą? :-)

Podlożą bombę i nam przysługę zrobią, bo się od razu wszystkie rozpakujemy :-P :-D

Anko jakby co jesteśmy z tobą... W końcu nas jest więcej :-D

Anko:-), nick nieaktualny lubią tę wiadomość

3i49p07wxglh0lzs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahah padlam ze smoechu i nie moge sie pozbiera do przedszkola je wyslac jak lubia sie bawic :)

Grudnioweczki uwaga bo nas zablokuja hahahha za to ze czytamy co pisza Anko:) boj sie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aannkkaa wrote:
    Mam małe pytanko wiem że głupie ale mnie nurtuje. Czy do porodu jak się idzie przebrać w koszule to się ubiera stanik czy nie ?:D

Zrób tak, żeby było Tobie wygodnie. Ja chyba ubiore ten do karmienia od razu.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas strasznie cieplo jest w domu. Mamy nawilzacz zeby nie bylo suchego powietrza. Ale jest 23-24°. To chyba za cieplo ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie zakładam stanika, nie lubię bez stanika chodzić ale jakoś bezpieczniej się będę czuła bez, na wszelki wypadek.

• justyna14 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anko znajdą Cie :) poczytałam i ja i przynajmniej mamy wesoło :) są i takie świrki na świecie :) kurcze nas tu dużo a jednak jakoś może być normalnie i nawet jak ktoś ma inne zdanie to się szanujemy i już, no ale nikt takich głupot nie wypisuje :) a założycielka? cóż ma swój świat dziewczyna :)

7w3d 💔
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Osz kurka rurka ciekawe co szykują :D tylko szybko bo my tu do porodu się szykujemy i możemy mieć chwile przestoju haha :D
    Ahh te buzujące hormony na poczatku ciąży :D ej ale mną tak nie targały jak nimi haha

Anko:-), lilianna, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chyba tez zdejme bo jakos chyba lepiej mi bedzie :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:
    U nas strasznie cieplo jest w domu. Mamy nawilzacz zeby nie bylo suchego powietrza. Ale jest 23-24°. To chyba za cieplo ?
    podobno optymalna temperatura dla dziecka to 18-21.
    Jedni grzeją na potęgę, inni nie. Ja wychodzę z założenia że lepiej troszkę chłodniej niż za gorąco. Tzn. te 21 w zupełności wystarczy.

lilianna, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Anko:-) Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale się usmialam.
    Nie sądziłam ze tak mnie rozbawia kobiety które są przyszłymi matkami:-)
    Czad. Ze im życia nie żal na konspiracje i intrygi:-)
    Tak tak raz jeszcze bardzo za siebie przepraszam dziewczęta. Równoczesne rozpakowanie sie:-) dobre!
    Już widzę te jęki i płacze na forum jakbyśmy wszystkie na raz rodzily:-)

dfe01f0225.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justyna14 wrote:
    Anko znajdą Cie :) poczytałam i ja i przynajmniej mamy wesoło :) są i takie świrki na świecie :) kurcze nas tu dużo a jednak jakoś może być normalnie i nawet jak ktoś ma inne zdanie to się szanujemy i już, no ale nikt takich głupot nie wypisuje :) a założycielka? cóż ma swój świat dziewczyna :)
    dziewczyna to wszystkie rozumy pozjadała :P

• justyna14 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aannkkaa wrote:
    Osz kurka rurka ciekawe co szykują :D tylko szybko bo my tu do porodu się szykujemy i możemy mieć chwile przestoju haha :D
    Ahh te buzujące hormony na poczatku ciąży :D ej ale mną tak nie targały jak nimi haha
    a swoją drogą ta laska musi być z sierpniówek 2014 bi ma dziecko starsze o miesiąc od mojego Olusia

7w3d 💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka wrote:
    Zrób tak, żeby było Tobie wygodnie. Ja chyba ubiore ten do karmienia od razu.
    Zobacz jak będę na porodowce :D może będzie mi zbyt gorąco albo zimno ze strachu :D

‹‹ 1835 1836 1837 1838 1839 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieudane in vitro nie przekreśla marzeń o dziecku – sprawdź, jak dobrze przygotować się do kolejnej próby.

Wiele par zmagających się z niepłodnością doświadcza ogromnego rozczarowania, gdy procedura in vitro nie kończy się ciążą. Choć taka sytuacja bywa trudna i często rodzi poczucie bezradności, nie oznacza to, że z marzenia o dziecku trzeba zrezygnować. Niepowodzenie nie przekreśla szans na sukces – przeciwnie, może stać się ważnym momentem, by zatrzymać się, dokładniej przeanalizować przebieg leczenia i lepiej przygotować się do kolejnej próby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ