Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Anko:-) wrote:Boże serio!???
Nie do kurwa wiary.
21 wiek.....
Chyba planuje nas wszystkie z forum wykasowacFlakonik, Anko:-), lilianna, Matleena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aannkkaa wrote:Weszła do nich teraz i czy one nam grożą ? Hahha
Hahahhaa laski przepraszam was. Przeze mnie podłoża nam jakaś bombę i wysadza grudniowki w powietrze.
Przepraszam za siebie.
Ależ jestem ciekawa co wymyśliły. Nie liczylabym na plan wysokich lotów
Pewnie mnie zgłoszą, może napiszą o usuniecie.
Najgorzej ze tak żyją forum, że może myślą że mnie skrzywdza taka karą?Flakonik, lilianna, kwiatakacji, pati_zuzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnko, żyją forum bo to początki ciąży. To wszystko do czasu, a mnie zastanawia co założycielka zrobi jak np . nagle będzie musiała jechać do szpitala czy coś... i nie będzie miała dostępu do forum. Sama siebie z wątku usunie, czy jak?
Osobiście odnoszę wrażenie, że ta dziewczyna jest psychiczna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 20:07
Flakonik, Anko:-), lilianna, genoweffa, Chichibi, aneczka1983 lubią tę wiadomość
-
Anko:-) wrote:Hahahhaa laski przepraszam was. Przeze mnie podłoża nam jakaś bombę i wysadza grudniowki w powietrze.
Przepraszam za siebie.
Ależ jestem ciekawa co wymyśliły. Nie liczylabym na plan wysokich lotów
Pewnie mnie zgłoszą, może napiszą o usuniecie.
Najgorzej ze tak żyją forum, że może myślą że mnie skrzywdza taka karą?
Podlożą bombę i nam przysługę zrobią, bo się od razu wszystkie rozpakujemy
Anko jakby co jesteśmy z tobą... W końcu nas jest więcejAnko:-), Mama-julka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaannkkaa wrote:Mam małe pytanko wiem że głupie ale mnie nurtuje. Czy do porodu jak się idzie przebrać w koszule to się ubiera stanik czy nie ?
Zrób tak, żeby było Tobie wygodnie. Ja chyba ubiore ten do karmienia od razu.aannkkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anko znajdą Cie
poczytałam i ja i przynajmniej mamy wesoło
są i takie świrki na świecie
kurcze nas tu dużo a jednak jakoś może być normalnie i nawet jak ktoś ma inne zdanie to się szanujemy i już, no ale nikt takich głupot nie wypisuje
a założycielka? cóż ma swój świat dziewczyna
Anko:-), lilianna lubią tę wiadomość
7w3d 💔 -
nick nieaktualnyOsz kurka rurka ciekawe co szykują
tylko szybko bo my tu do porodu się szykujemy i możemy mieć chwile przestoju haha
Ahh te buzujące hormony na poczatku ciążyej ale mną tak nie targały jak nimi haha
Anko:-), lilianna, Mama-julka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFlakonik wrote:U nas strasznie cieplo jest w domu. Mamy nawilzacz zeby nie bylo suchego powietrza. Ale jest 23-24°. To chyba za cieplo ?
Jedni grzeją na potęgę, inni nie. Ja wychodzę z założenia że lepiej troszkę chłodniej niż za gorąco. Tzn. te 21 w zupełności wystarczy.lilianna, Flakonik, genoweffa lubią tę wiadomość
-
Ale się usmialam.
Nie sądziłam ze tak mnie rozbawia kobiety które są przyszłymi matkami:-)
Czad. Ze im życia nie żal na konspiracje i intrygi:-)
Tak tak raz jeszcze bardzo za siebie przepraszam dziewczęta. Równoczesne rozpakowanie sie:-) dobre!
Już widzę te jęki i płacze na forum jakbyśmy wszystkie na raz rodzily:-) -
nick nieaktualnyjustyna14 wrote:Anko znajdą Cie
poczytałam i ja i przynajmniej mamy wesoło
są i takie świrki na świecie
kurcze nas tu dużo a jednak jakoś może być normalnie i nawet jak ktoś ma inne zdanie to się szanujemy i już, no ale nikt takich głupot nie wypisuje
a założycielka? cóż ma swój świat dziewczyna
-
aannkkaa wrote:Osz kurka rurka ciekawe co szykują
tylko szybko bo my tu do porodu się szykujemy i możemy mieć chwile przestoju haha
Ahh te buzujące hormony na poczatku ciążyej ale mną tak nie targały jak nimi haha
7w3d 💔 -
nick nieaktualny