Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Laski ka po wizycie. Generalnie lekarka powiedziała że bardzo dobrze zrobiłam że przyjechałam bo ta choleostaza bardzo niebezpieczna jest i werdykt jest taki że jutro idę do szpitala
aż się poryczałam bo całą ciążę udało mi się tego uniknąć
jeżeli wyniki dodatkowych badan wyjdą ok to jeszcze wyjdę do domu a jak nie to będą odrazu wywoływać bo dziecko już donoszone i bezpieczne
Boję się jak cholera tego szpitala. Najgorsze dla mnie ze musze małą zostawić domu. Moja szyjka jest miekka i rozwarcie mam na palec więc kto wie może z tego stresu jeszcze dzisiaj urodze. Pojechaliśmy z mężem na kebaba bo kto wie może to mój ostatni taki posiłek do momentu aż skończę karmić. -
justyna14 wrote:e tam, w trakcie porodu dla znieczulenia powinni kieliszek podawać, jeden co 20-30 min i szybciej by szło
jak skrecilam nogę po pijaku to jeszcze tancowalam w butach na obcasie a na drugi dzień nawet stanąc nie dało się na tej nodze
justyna14 lubi tę wiadomość
-
Madzisek wrote:Laski ka po wizycie. Generalnie lekarka powiedziała że bardzo dobrze zrobiłam że przyjechałam bo ta choleostaza bardzo niebezpieczna jest i werdykt jest taki że jutro idę do szpitala
aż się poryczałam bo całą ciążę udało mi się tego uniknąć
jeżeli wyniki dodatkowych badan wyjdą ok to jeszcze wyjdę do domu a jak nie to będą odrazu wywoływać bo dziecko już donoszone i bezpieczne
Boję się jak cholera tego szpitala. Najgorsze dla mnie ze musze małą zostawić domu. Moja szyjka jest miekka i rozwarcie mam na palec więc kto wie może z tego stresu jeszcze dzisiaj urodze. Pojechaliśmy z mężem na kebaba bo kto wie może to mój ostatni taki posiłek do momentu aż skończę karmić. -
nick nieaktualny
-
Anko:-) wrote:Hahahahhaaha wejdzicie na lipcowe, co ta laska wypisuje:-)
Popłakałam się ze śmiechu bo z ciekawości weszłam by zobaczyć czy dalej się rzadzi:-)!!!jaja jak nie wiem
laska jest nawiedzona normalnie jakas sekta
-
aannkkaa wrote:Mam małe pytanko wiem że głupie ale mnie nurtuje. Czy do porodu jak się idzie przebrać w koszule to się ubiera stanik czy nie ?
Całkiem dobre pytanie.....ja chętnie bym założyła, ale chyba większość dziewczyn-przynjamniej moich koleżanek ma zdjęcia z porodowki z dzidzia na golej piersi i jedynie w pizamce.
Ala Sara jest przeslodka, a naczyniak ledwo widoczny - zresztą spokojnie,zniknie:-*alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Zawsze to mówiłam mojemu mężowi że ja bym chciała pijana rodzic bo pijany bólu nie czuje
jak skrecilam nogę po pijaku to jeszcze tancowalam w butach na obcasie a na drugi dzień nawet stanąc nie dało się na tej nodze
Byliśmy na imprezie andrzejkowej bodajże, źle stąpnęłam i ból jak cholera, ale stwierdziłam że jak nie urok to sraczka i będę się bawić dalej bo ledwo 22 była, a za imprezę przecież płaciliśmy, super zabawa więc mi szkoda było. Jeden, drugi, trzeci i zapomniałam o bólu. O 5 rano poszłam spać, za to rano... stopa jak balon, skakałam na drugiej nodze, zwolnienie na tydzień bo stopa skręcona...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 19:48
-
ZieloneOliwki wrote:miałam identyczną sytuację
Byliśmy na imprezie andrzejkowej bodajże, źle stąpnęłam i ból jak cholera, ale stwierdziłam że jak nie urok to sraczka i będę się bawić dalej bo ledwo 22 była. Jeden, drugi, trzeci i zapomniałam o bólu. O 5 rano poszłam spać, za to rano... stopa jak balon...może w rocznicę tego zdarzenia urodze bezbolesne dzidzie
-
Ja mam jakis randomowy wozek nawet nie wiem jaki bo od kolezanki dostalam za darmo
I 3 raz sie bede przeprowadzac w tym miesiacu i kurde nie mam spakowanej torby do szpitala, nie mam jeszcze lozeczka kupionego i nie wiem czy wszystko mam pokupowane. Jeszcze nie wszystko poprane i poprasowane. Szkoda gadac -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja juz po ktg i musze powiedziec,ze jestem wkuriowna jak nigdy;/ ten gin chce mnie wyprowadzic chyba z rownowagi...ja juz nie wiem o co mu chodzi.. jak ostatnim razem bylam to Mala spala i powiedzial,ze jakos malo ruchow...ale ktg ok. Dzis Lena wariuje w brzuchu od 15 do teraz... na ktg kopala na wszystkie strony brzucha,mysle sobie dobrze,przynajmniej ruchow nie bedzie sie czepial.. poszlam do niego po ktg ten na zapis i do mnie,ze jest "zapisem podejrzanym".. zapisalo sie "cos" nie wiem co bo nie doslyszalam...czy to tetno czy skurcze.. powyzej 140 cos tam pod nosem powiedzial a powinno byc do 100.. pozniej cos o tetnie powiedzial,ze tylko dwa razy pod koniec bylo 120 jak powinno byc.. wogole jak powiedzialam,ze dalej Mala tak skacze to spojrzal na mnie i powiedzial,ze mam jechac na ip wieczorem albo w nocy jak tak bedzie sie krecic caly czas.. a jak sie uspokoi to jutro rano do nich znowu mam na ktg przyjechac.. juz sama nie wiem co mam robic,jakos specjalnie mnie nic nie boli,troche brzuch na dole ale bez przesady.. zrobil mi szybkie usg bo chcial wody sprawdzic ale sa ok,i chcial chyba zobaczyc glowke ale usg nie chwycilo bo jest nisko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 19:49