Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Alicja przyłączam się do Acikk - nienawidzę Cie za to zdjęcie brzucha ! to jest aż niemożliwe!!!!
A Sarka cudowna i ten naczyniaczek na pewno w ciągu miesiąca czy dwóch jej zniknie i śladu nie będzie
Acikk ja codziennie wstaje o 6 lub 6.30 i drzemek w dzień raczej nie mam, więc nie narzekaj, ponarzekasz na brak snu po porodziealicja_ lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
Mi$ia26 wrote:Ja juz nawet nie zwracam uwagi na tyg
Acikk u ciebie za to 39
ale to głupie jest te czekanie przecież wiadomo że musimy urodzic ale takkk mnie wkurza takie czekanie nie wiadomo na co
-
Witam się po nieobecności... Dopiero niedawno was nadrobilam
Gratulacje dla nowych mamuś i dużo zdrowka dla dzieciaczkow
Ala podziwiam jak dzielnie zniosłas poród. Kobieta to jednak potrafi tak wiele znieść z miłości do dziecka. Myślę że teraz macierzyństwo wynagrodzi ci to co przeszłaś
A twój brzuch to rewelacja- aż się wierzyć nie chce że dopiero co urodziłas...
A u mnie nadal po staremu- mama nadal w szpitalu, już 2tydzien. Non stop na kroplowkach, antybiotykach. nawet ordynator nie jest w stanie powiedzieć kiedy wyjdzie i czy niedroznosc jelit powroci. Do szpitala mam po 60km w jedną stronę i jak tak dalej pójdzie to do mamy już z torba w bagażniku będę jeździćWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 19:16
-
nick nieaktualnyJa z natury jestem niecierpliwa i lubie miec wszystko zaplanowane a tu niewiadomo kiedy to sie zacznie nie mogla natura wymyslic tego inaczej zeby odrazu bylo wiadomo kiedy i o ktorej godzinie przyjdzie na swiat dzidzius
Moj juz panikuje ze mnie po ktg jutro zostawia w szpitalu hah glupi
-
nick nieaktualnyAlicja masz zakaz pokazywania zdjec swojego brzucha po porodzie bo nam kopary opadaja z zazdrosci
Acikk ty bedziesz miala po urodzeniu Antosia nie gorszy brzuch niz Alicja wy to wogole oszukujecie z ta ciaza
Lilianna trzymam kciuki za twoja mame zeby bylo wszystko dobrzealicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk ja też nie mam wózka... nawet zamówionego Jakoś przerasta mnie ta ilość... na forach jak czytam to też zdania zawsze pół na pół i na nic się zdecydować nie mogę Także Ty i tak jesteś w lepszej sytuacji bo z tego co pamiętam to już jakiś zamówiłaś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi$ia26 wrote:Moj jedzie na silownie a ja zjem kolacyjke i odpoczne troche bo dzis jakis intensywny dzien mialam
Pola ta twoja corcia to chyba kazda pozycje w brzuszku miala
Żebyś wiedziała... i jeszcze się kręci jak szalona, a to już 38 tc i nie powinna az tak szaleć... -
nick nieaktualny