X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Alicja o matko.... Twój brzuch to wogole coś takiego jest możliwe?? Kurka no przecież macica się musi obkurczyuc i wogole jaciee... Ja w życiu takiego brzucha nie miałam i mieć nie będę :P

A Sara jaką slodziutka kruszynka taka :) i tyak jak dziewczyny napisały nie widać tego na oczku bardziej jak jakis siniaczek wyglada.

Obkurcza się, obkurcza :D
    A brzuch pewnie będziesz miała jeszcze lepszy patrząc na zdjęcia z czasu ciąży!! :D

Mam nadzieje, że ten naczyniak nie będzie już postępował. :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:
    Oj duzo spia. Z 19godzin na pewno. Dluzsza przerwe maja w poludnie. Po karmieniu nie spia moze z godzine,poltorej i to jest max. I wieczorem po kapieli albo o tej porze. Tez z godzinke sa aktywne. No i karmienie to tez takie przerwy miedzy spaniem
    A twoja? Na jakim mleku jestescie?

Mleko Nestle Nan Pro HA 1. Takie kupiłam w czasie ciąży i takie daje.
    Kurde to moja Sarka dziś cały dzień spi.. Muszę ja wybudzać na jedzenie. Je wciąż mało i trochę martwi mnie jej zimny nosek i ręce, więc wezwaliśmy położną, żeby to zobaczyła.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś

Aaaa i muszę się pochwalić! Zaliczyłam dziś krótką drzemkę na brzuchu! Było wspaniale!

Flakonik, Karola1990, Acikk, kwiatakacji, Chichibi, Pchelkaa, Marik, Madzia890722, pati_zuzia, lula.91 lubią tę wiadomość

• Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje się po wizycie :-) Główka na dole, ale nie wchodzi jeszcze w kanał, szyjka króciutka, wszystko ładnie sie rozkręca pan doktor powiedział :D Czyli rodzimy SN :D Przewiduje poród w terminie albo nawet przed :P Mała ma prawie 3kg :D Za tydzień mam sie stawić na pierwsze ktg i nie wiem czemu kazał mi liczyć ruchu małej codziennie i jak bedzie mniej niż 5 to mam sie stawić szybciej na ktg.

Acikk, Flakonik, kwiatakacji, aannkkaa, annielica, Dżulia, ZieloneOliwki, Hashija, Nadulka, Karola1990, rewelka, Mama-julka, Pchelkaa, Madzisek, Matleena, genoweffa, pati_zuzia, Klara87, aneczka1983 lubią tę wiadomość

Alicja <3. <3 ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' <3
    atdcmg7y5xqxk96s.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja jeszcze napisz jak zaliczysz wino i znienawidzę Cię na zawsze :D

Poziomka no widzisz jednak się obróciła dzidzia nie będzie CC i nie musisz już się martwić że wpadnie dupka w kanal :P i te inne tam :D

annielica, Mi$ia26, alicja_, justyna14 lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Anka1101 Ekspertka

Wysłany: 23 listopada 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję wszystkim świeżo upieczonym mamusiom :*

U nas Natalka też bardzo dużo śpi, a ja w tym czasie musze zająć się moim starszakiem :P
    A chyba zaczynają się nam problemy z brzuszkiem a to pewnie przez to ze nie chce się jej odbić po jedzeniu i zostaje jej powietrze w brzuszku :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 17:39

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1BQZX1jI11Twlh9HWotZpF1je1gAYPpMaJAH0nsL9XgI/edit#gid=0
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja wow dziewczyno gdzie ty ta Sarke pomiescilas boze ja w zyciu takiego brzucha nie mialam no siedze i jestem w szoku i nie moge dojsc do siebie jak zobaczylam twoj brzuch :/ A Sarka jest cudowna sliczna mala ksiezniczka wcale nid widac tak bardzo tego naczyniaka jakby siniaczka miala bedzie dobrze :)

alicja_, aneczka1983 lubią tę wiadomość

• Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:

Poziomka no widzisz jednak się obróciła dzidzia nie będzie CC i nie musisz już się martwić że wpadnie dupka w kanal :P i te inne tam :D
    ha ha :D no to fakt :D teraz to już moze wbijać sie w kanał głową :D tak sie dzis zestresowałam że skurcze mam :D

Acikk lubi tę wiadomość

Alicja <3. <3 ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' <3
    atdcmg7y5xqxk96s.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:

hahahaha :D nie no, postaram się zaczekać na Ciebie i Mońka :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja_ wrote:

Ty karmisz mm to możesz nawet się UPIĆ !!! :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie zapominac prosze o mnie z tym winem zeby zaczekac :)

alicja_ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:
    Nie zapominac prosze o mnie z tym winem zeby zaczekac :)

Ok :D mam nadzieje, że nie za długo! :D

• Acikk Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poz!omka. wrote:
    ha ha :D no to fakt :D teraz to już moze wbijać sie w kanał głową :D tak sie dzis zestresowałam że skurcze mam :D
    Możesz czekać z nami na poród :P

Mi$ia26 lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja rodze z Acikk Madziskiem i Madzia to moze juz niedlugo :)

Acikk lubi tę wiadomość

• Chichibi Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja_ wrote:
    Aaaa i muszę się pochwalić! Zaliczyłam dziś krótką drzemkę na brzuchu! Było wspaniale!

szczęściara ! :)

1usamg7yobts6kpo.png

7v8r3e3kbjif8sqj.png
  • Tinusia Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 22:56

Pola_27 lubi tę wiadomość

mhsvqps6d6vf02dw.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ja bym sobie polezala na brzuszku oj moja wyobraznia sie wlaczyla :)

• Acikk Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj mąż się mnie co chwilę pyta kiedy juz tego Antka urodze. Ja mowie no kurde spytaj się go może Ci powie a on mi na to to Ty zdecyduj :P
    No ja, usiade SE i będę cisnac. Może wyjdzie :P

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja_ wrote:
    Jesteś kochana :P <3

alicja_ lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk a Tobie szyjka coś sie skraca ? Noo mogę rodzić z Wami, ale ja czuję że u mnie to rozkręca się jak burza :D Kilka dni temu jeszcze nic, a od wczoraj coraz silniejsze mam te skurcze :D No jestem ciekawa :D

atdcmg7y5xqxk96s.png
‹‹ 1830 1831 1832 1833 1834 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ