Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Alicja o matko.... Twój brzuch to wogole coś takiego jest możliwe?? Kurka no przecież macica się musi obkurczyuc i wogole jaciee... Ja w życiu takiego brzucha nie miałam i mieć nie będę

A Sara jaką slodziutka kruszynka taka
i tyak jak dziewczyny napisały nie widać tego na oczku bardziej jak jakis siniaczek wyglada.
Obkurcza się, obkurcza
A brzuch pewnie będziesz miała jeszcze lepszy patrząc na zdjęcia z czasu ciąży!!
Mam nadzieje, że ten naczyniak nie będzie już postępował.
-
nick nieaktualnyFlakonik wrote:Oj duzo spia. Z 19godzin na pewno. Dluzsza przerwe maja w poludnie. Po karmieniu nie spia moze z godzine,poltorej i to jest max. I wieczorem po kapieli albo o tej porze. Tez z godzinke sa aktywne. No i karmienie to tez takie przerwy miedzy spaniem
A twoja? Na jakim mleku jestescie?
Mleko Nestle Nan Pro HA 1. Takie kupiłam w czasie ciąży i takie daje.
Kurde to moja Sarka dziś cały dzień spi.. Muszę ja wybudzać na jedzenie. Je wciąż mało i trochę martwi mnie jej zimny nosek i ręce, więc wezwaliśmy położną, żeby to zobaczyła. -
nick nieaktualny
Aaaa i muszę się pochwalić! Zaliczyłam dziś krótką drzemkę na brzuchu! Było wspaniale!
nick nieaktualny, Karola1990, Acikk, nick nieaktualny, Chichibi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Melduje się po wizycie
Główka na dole, ale nie wchodzi jeszcze w kanał, szyjka króciutka, wszystko ładnie sie rozkręca pan doktor powiedział
Czyli rodzimy SN
Przewiduje poród w terminie albo nawet przed
Mała ma prawie 3kg
Za tydzień mam sie stawić na pierwsze ktg i nie wiem czemu kazał mi liczyć ruchu małej codziennie i jak bedzie mniej niż 5 to mam sie stawić szybciej na ktg.
Acikk, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dżulia, nick nieaktualny, Hashija, Nadulka, Karola1990, rewelka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Madzisek, Matleena, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Klara87, aneczka1983 lubią tę wiadomość
Alicja
.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' 

-
Alicja jeszcze napisz jak zaliczysz wino i znienawidzę Cię na zawsze

Poziomka no widzisz jednak się obróciła dzidzia nie będzie CC i nie musisz już się martwić że wpadnie dupka w kanal
i te inne tam
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, justyna14 lubią tę wiadomość
-
Gratuluję wszystkim świeżo upieczonym mamusiom :*
U nas Natalka też bardzo dużo śpi, a ja w tym czasie musze zająć się moim starszakiem
A chyba zaczynają się nam problemy z brzuszkiem a to pewnie przez to ze nie chce się jej odbić po jedzeniu i zostaje jej powietrze w brzuszku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 17:39
-
nick nieaktualnyAlicja wow dziewczyno gdzie ty ta Sarke pomiescilas boze ja w zyciu takiego brzucha nie mialam no siedze i jestem w szoku i nie moge dojsc do siebie jak zobaczylam twoj brzuch
A Sarka jest cudowna sliczna mala ksiezniczka wcale nid widac tak bardzo tego naczyniaka jakby siniaczka miala bedzie dobrze
nick nieaktualny, aneczka1983 lubią tę wiadomość
-
ha haAcikk wrote:Alicja jeszcze napisz jak zaliczysz wino i znienawidzę Cię na zawsze

Poziomka no widzisz jednak się obróciła dzidzia nie będzie CC i nie musisz już się martwić że wpadnie dupka w kanal
i te inne tam 
no to fakt
teraz to już moze wbijać sie w kanał głową
tak sie dzis zestresowałam że skurcze mam
Acikk lubi tę wiadomość
Alicja
.

-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Alicja jeszcze napisz jak zaliczysz wino i znienawidzę Cię na zawsze

i te inne tam 
hahahaha
nie no, postaram się zaczekać na Ciebie i Mońka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Acikk a Tobie szyjka coś sie skraca ? Noo mogę rodzić z Wami, ale ja czuję że u mnie to rozkręca się jak burza
Kilka dni temu jeszcze nic, a od wczoraj coraz silniejsze mam te skurcze
No jestem ciekawa
Alicja
.