Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Alicja o matko.... Twój brzuch to wogole coś takiego jest możliwe?? Kurka no przecież macica się musi obkurczyuc i wogole jaciee... Ja w życiu takiego brzucha nie miałam i mieć nie będę
A Sara jaką slodziutka kruszynka takai tyak jak dziewczyny napisały nie widać tego na oczku bardziej jak jakis siniaczek wyglada.
Obkurcza się, obkurcza
A brzuch pewnie będziesz miała jeszcze lepszy patrząc na zdjęcia z czasu ciąży!!
Mam nadzieje, że ten naczyniak nie będzie już postępował. -
nick nieaktualnyFlakonik wrote:Oj duzo spia. Z 19godzin na pewno. Dluzsza przerwe maja w poludnie. Po karmieniu nie spia moze z godzine,poltorej i to jest max. I wieczorem po kapieli albo o tej porze. Tez z godzinke sa aktywne. No i karmienie to tez takie przerwy miedzy spaniem
A twoja? Na jakim mleku jestescie?
Mleko Nestle Nan Pro HA 1. Takie kupiłam w czasie ciąży i takie daje.
Kurde to moja Sarka dziś cały dzień spi.. Muszę ja wybudzać na jedzenie. Je wciąż mało i trochę martwi mnie jej zimny nosek i ręce, więc wezwaliśmy położną, żeby to zobaczyła. -
nick nieaktualny
-
Melduje się po wizycie
Główka na dole, ale nie wchodzi jeszcze w kanał, szyjka króciutka, wszystko ładnie sie rozkręca pan doktor powiedział
Czyli rodzimy SN
Przewiduje poród w terminie albo nawet przed
Mała ma prawie 3kg
Za tydzień mam sie stawić na pierwsze ktg i nie wiem czemu kazał mi liczyć ruchu małej codziennie i jak bedzie mniej niż 5 to mam sie stawić szybciej na ktg.
Acikk, Flakonik, kwiatakacji, aannkkaa, annielica, Dżulia, ZieloneOliwki, Hashija, Nadulka, Karola1990, rewelka, Mama-julka, Pchelkaa, Madzisek, Matleena, genoweffa, pati_zuzia, Klara87, aneczka1983 lubią tę wiadomość
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
Alicja jeszcze napisz jak zaliczysz wino i znienawidzę Cię na zawsze
Poziomka no widzisz jednak się obróciła dzidzia nie będzie CC i nie musisz już się martwić że wpadnie dupka w kanali te inne tam
annielica, Mi$ia26, alicja_, justyna14 lubią tę wiadomość
-
Gratuluję wszystkim świeżo upieczonym mamusiom :*
U nas Natalka też bardzo dużo śpi, a ja w tym czasie musze zająć się moim starszakiem
A chyba zaczynają się nam problemy z brzuszkiem a to pewnie przez to ze nie chce się jej odbić po jedzeniu i zostaje jej powietrze w brzuszkuWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 17:39
-
nick nieaktualnyAlicja wow dziewczyno gdzie ty ta Sarke pomiescilas boze ja w zyciu takiego brzucha nie mialam no siedze i jestem w szoku i nie moge dojsc do siebie jak zobaczylam twoj brzuch
A Sarka jest cudowna sliczna mala ksiezniczka wcale nid widac tak bardzo tego naczyniaka jakby siniaczka miala bedzie dobrze
alicja_, aneczka1983 lubią tę wiadomość
-
Acikk wrote:Alicja jeszcze napisz jak zaliczysz wino i znienawidzę Cię na zawsze
Poziomka no widzisz jednak się obróciła dzidzia nie będzie CC i nie musisz już się martwić że wpadnie dupka w kanali te inne tam
no to fakt
teraz to już moze wbijać sie w kanał głową
tak sie dzis zestresowałam że skurcze mam
Acikk lubi tę wiadomość
Alicja.
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Alicja jeszcze napisz jak zaliczysz wino i znienawidzę Cię na zawsze
hahahahanie no, postaram się zaczekać na Ciebie i Mońka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Acikk a Tobie szyjka coś sie skraca ? Noo mogę rodzić z Wami, ale ja czuję że u mnie to rozkręca się jak burza
Kilka dni temu jeszcze nic, a od wczoraj coraz silniejsze mam te skurcze
No jestem ciekawa
Alicja.