Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOto nasz długi Sarek w pierwszej dobie po porodzie
Wdzianko szpitalne
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/176ff5827e41.jpgjustyna14, aannkkaa, Karola1990, Nazja, Matleena, akira, revvelka, kwiatakacji, Chichibi, Pchełka, gosia mmr, Acikk, Flakonik, Mi$ia26, Ola_45, mnk, Anka1101, Poz!omka., Pola_27, fresa, Suerte, Moniusia89, Piegus, Dżulia, ZieloneOliwki, Nadulka, m@rzenie, Mama-julka, alisss871, rewelka, lips, Pchelkaa, Madzisek, lilianna, Madzia890722, emilka24, iNso87, bella88, amos, stars2345, genoweffa, pati_zuzia, maya34, MeGi2986, ola25, lula.91, KASIAG24, mandarynkaa, Kate4, Klara87, aneczka1983 lubią tę wiadomość
-
My też żyjemy tak od ponad roku, całą ciąże dojeżdżał do domu na weekendy.
Mógłby znaleźć pracę stacjonarną ale zarabiałby w porywach 1/3 tego co teraz.
Smutno mnie, smutno jemu. Smutno będzie naszej córce. Tylko dziewczyny zastanawiam się i wkurwiam jednocześnie, czemu ten świat tak urządzony?! Dlaczego mamy cierpieć przez głupie pieniądze...dlaczego nie stworzymy "normalnej" rodziny przez to?! Bo żeby żyć jako tako, on musi zarabiać. Dlaczego takim kosztem ?
Staram się być twarda, może za jakiś czas ogarnę małą na tyle, że będę umiała się zająć też sobą, wyjść do ludzi. Narazie moim smutkiem powoduję jeszcze większy u B. Bezsilność to najgorsze co może być...
Edit: i przepraszam za takie wylewanie dołów, nie mam z kim pogadać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 16:44
-
nick nieaktualnyannielica wrote:Matko wcale się nie dziwię. Masakra !!! Z tego względu darowałam sobie monitor oddechu. Położna w SR mówiła, że monitory są dla wcześniaków bo to u niech najczęściej dochodzi do zatrzymania oddechu. U zdrowych, donoszonych dzieci to praktycznie się nie zdarza.
Odłączyłam go.
Nie wiem czy go jeszcze kiedykolwiek użyje.Hashija lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo i brzuch z dziś
Czarna kreska zostałaCiekawe na jak długo?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5afc9bb55ede.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 16:59
Karola1990, annielica, Chichibi, Matleena, Ola_45, kwiatakacji, aannkkaa, Pola_27, Moniusia89, Piegus, Dżulia, Hashija, Nadulka, m@rzenie, justyna14, Pchelkaa, Madzisek, lilianna, Madzia890722, bella88, pati_zuzia, MeGi2986, lula.91, KASIAG24, aneczka1983 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlicja zarrujesz sobie z nas
kreske dorobilas pewnie w photoshopie a zdjecie z przed ciazy
A Sarka piekna cudowna :* Taki slodziaczek
Powiem wam ze nie wiem co bym zrobila bez meza. On mi tak duzo pomaga. W zasadzie on przewija corcie .ja w tym czasie szykuje mleko. Jak spia to ja przewaznie spie z nimi. Albo mam chwilke dla siebie ale wole spaca jeszcze mi ciagle mowi ze on sie zajmie zebym odpoczela. Karmi,przewija,kapie. Mam wrazenie ze robi wiecej niz ja
nie no. Ale naprawde wczul sie w role taty m nie sadzilam ze bedzie az tak super
Teraz leza dziewczynki na macie a on nim bajki opowiadapiekny widok
alicja_, Karola1990, kwiatakacji, m@rzenie, Pchelkaa, Madzisek, Madzia890722, pati_zuzia, gosia mmr, Beatrice lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOd moniek: "Tu mąż walka trwa jeszcze moze z godzina maks"
Pchełka, Ola_45, Karola1990, kwiatakacji, Pola_27, aannkkaa, Suerte, Piegus, Dżulia, ZieloneOliwki, Nadulka, Matleena, m@rzenie, Madzia890722, genoweffa, pati_zuzia, lula.91, Klara87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Alicja o matko.... Twój brzuch to wogole coś takiego jest możliwe?? Kurka no przecież macica się musi obkurczyuc i wogole jaciee... Ja w życiu takiego brzucha nie miałam i mieć nie będę
A Sara jaką slodziutka kruszynka takai tyak jak dziewczyny napisały nie widać tego na oczku bardziej jak jakis siniaczek wyglada.
Matleena, aneczka1983 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyalicja_ wrote:Flakonik to cudownie, że masz takie wsparcie w mężu!
Mój też się bardzo stara, chociaż nie zawsze mu biedakowi wychodzi i muszę poprawiać
Flakonik.. powiedz mi - a ile Twoje dziewczynki śpią w ciągu dnia?
A twoja? Na jakim mleku jestescie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 17:13