X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oto nasz długi Sarek w pierwszej dobie po porodzie :D
    Wdzianko szpitalne :D

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/176ff5827e41.jpg

justyna14, aannkkaa, Karola1990, Nazja, Matleena, akira, revvelka, kwiatakacji, Chichibi, Pchełka, gosia mmr, Acikk, Flakonik, Mi$ia26, Ola_45, mnk, Anka1101, Poz!omka., Pola_27, fresa, Suerte, Moniusia89, Piegus, Dżulia, ZieloneOliwki, Nadulka, m@rzenie, Mama-julka, alisss871, rewelka, lips, Pchelkaa, Madzisek, lilianna, Madzia890722, emilka24, iNso87, bella88, amos, stars2345, genoweffa, pati_zuzia, maya34, MeGi2986, ola25, lula.91, KASIAG24, mandarynkaa, Kate4, Klara87, aneczka1983 lubią tę wiadomość

• Evka Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też żyjemy tak od ponad roku, całą ciąże dojeżdżał do domu na weekendy.
    Mógłby znaleźć pracę stacjonarną ale zarabiałby w porywach 1/3 tego co teraz.
    Smutno mnie, smutno jemu. Smutno będzie naszej córce. Tylko dziewczyny zastanawiam się i wkurwiam jednocześnie, czemu ten świat tak urządzony?! Dlaczego mamy cierpieć przez głupie pieniądze...dlaczego nie stworzymy "normalnej" rodziny przez to?! Bo żeby żyć jako tako, on musi zarabiać. Dlaczego takim kosztem ?:(
    Staram się być twarda, może za jakiś czas ogarnę małą na tyle, że będę umiała się zająć też sobą, wyjść do ludzi. Narazie moim smutkiem powoduję jeszcze większy u B. Bezsilność to najgorsze co może być...

Edit: i przepraszam za takie wylewanie dołów, nie mam z kim pogadać...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 16:44

wnidzbmhunwbroqa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annielica wrote:
    Matko wcale się nie dziwię. Masakra !!! Z tego względu darowałam sobie monitor oddechu. Położna w SR mówiła, że monitory są dla wcześniaków bo to u niech najczęściej dochodzi do zatrzymania oddechu. U zdrowych, donoszonych dzieci to praktycznie się nie zdarza.

Odłączyłam go.
    Nie wiem czy go jeszcze kiedykolwiek użyje.

Hashija lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety świat kręci się wokół pieniędzy, i niestety trzeba dużo poświęcić żeby godnie żyć...
    Alicja no mała jest przecudna nawet w szpitalnym wdzianku :D
    Zazdroszcze zazdroszcze zazdroszcze !<3

alicja_ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tutaj zdjęcie naczyniaczka :(
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ac7a0c4343ff.jpg

kwiatakacji, genoweffa, pati_zuzia, lula.91 lubią tę wiadomość

• Karola1990 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja ale slodkosci:* ja tez chce, tez chce:)

m3sxdqk392yfxb7n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja_ wrote:
    Odłączyłam go.
    Nie wiem czy go jeszcze kiedykolwiek użyje.

Po takim przeżyciu raczej do niego nie wrócisz. Sarka zdrowa, dzielna kobietka - nic jej nie będzie :) a mamusia musi się trochę wyluzować :)

• Nazja Ekspertka

Wysłany: 23 listopada 2015, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja,Sarka to naprawdę mała księżniczka :) Cudna.

f2wlwn15q3fd6na8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja naczyniak jest prawie nie widoczny :) śliczna księżniczka :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i brzuch z dziś :D
    Czarna kreska została :D Ciekawe na jak długo?
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5afc9bb55ede.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 16:59

Karola1990, annielica, Chichibi, Matleena, Ola_45, kwiatakacji, aannkkaa, Pola_27, Moniusia89, Piegus, Dżulia, Hashija, Nadulka, m@rzenie, justyna14, Pchelkaa, Madzisek, lilianna, Madzia890722, bella88, pati_zuzia, MeGi2986, lula.91, KASIAG24, aneczka1983 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarka cudna jest a naczyniaka prawie nie widać Nie martw się Alicja zejdzie szybciej niż myślisz A Twój brzuch... aż mnie zatkało i nie wiem co powiedzieć ;D Wielki szacun i ZAZDROSZCZE ;D

alicja_, Hashija lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    seksi majty jednorazowe - przepraszam za widok :D

• Karola1990 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kreska utrzymuje sie nawet przez kilka miesiecy chudzinko :) zazdroszcze brzuszka tak pozytywnie:)

m3sxdqk392yfxb7n.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicjaaaaaaaaaaaaaaa jaki brzuch !!! O matko jedyna zaraz ja zawału dostanę :D nawet nie marzę o takim a ty tuż po porodzie masz taki :P szczęściara !

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja zarrujesz sobie z nas :( kreske dorobilas pewnie w photoshopie a zdjecie z przed ciazy :D

A Sarka piekna cudowna :* Taki slodziaczek <3

Powiem wam ze nie wiem co bym zrobila bez meza. On mi tak duzo pomaga. W zasadzie on przewija corcie .ja w tym czasie szykuje mleko. Jak spia to ja przewaznie spie z nimi. Albo mam chwilke dla siebie ale wole spac :) a jeszcze mi ciagle mowi ze on sie zajmie zebym odpoczela. Karmi,przewija,kapie. Mam wrazenie ze robi wiecej niz ja :D nie no. Ale naprawde wczul sie w role taty m nie sadzilam ze bedzie az tak super ;)
    Teraz leza dziewczynki na macie a on nim bajki opowiada :) piekny widok

alicja_, Karola1990, kwiatakacji, m@rzenie, Pchelkaa, Madzisek, Madzia890722, pati_zuzia, gosia mmr, Beatrice lubią tę wiadomość

• Chichibi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja twoja Sara to naprawdę mała księżniczka !!!

a co do brzucha... kobieto, ty byłas w ciąży? :D

1usamg7yobts6kpo.png

7v8r3e3kbjif8sqj.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od moniek: "Tu mąż walka trwa jeszcze moze z godzina maks"

Pchełka, Ola_45, Karola1990, kwiatakacji, Pola_27, aannkkaa, Suerte, Piegus, Dżulia, ZieloneOliwki, Nadulka, Matleena, m@rzenie, Madzia890722, genoweffa, pati_zuzia, lula.91, Klara87 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik to cudownie, że masz takie wsparcie w mężu!
    Mój też się bardzo stara, chociaż nie zawsze mu biedakowi wychodzi i muszę poprawiać :D

Flakonik.. powiedz mi - a ile Twoje dziewczynki śpią w ciągu dnia?

• Acikk Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja o matko.... Twój brzuch to wogole coś takiego jest możliwe?? Kurka no przecież macica się musi obkurczyuc i wogole jaciee... Ja w życiu takiego brzucha nie miałam i mieć nie będę :P

A Sara jaką slodziutka kruszynka taka :) i tyak jak dziewczyny napisały nie widać tego na oczku bardziej jak jakis siniaczek wyglada.

Matleena, aneczka1983 lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja_ wrote:
    Flakonik to cudownie, że masz takie wsparcie w mężu!
    Mój też się bardzo stara, chociaż nie zawsze mu biedakowi wychodzi i muszę poprawiać :D

Flakonik.. powiedz mi - a ile Twoje dziewczynki śpią w ciągu dnia?
    Oj duzo spia. Z 19godzin na pewno. Dluzsza przerwe maja w poludnie. Po karmieniu nie spia moze z godzine,poltorej i to jest max. I wieczorem po kapieli albo o tej porze. Tez z godzinke sa aktywne. No i karmienie to tez takie przerwy miedzy spaniem
    A twoja? Na jakim mleku jestescie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 17:13

‹‹ 1829 1830 1831 1832 1833 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ