Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Suerte wrote:ola25, umknęło mi gdzieś - dużo razy poroniłaś?
Ala, przeczytałam opis porodu, absolutnie się nie wiń, złożyło się na to wszystko na pewno kilka czynników, ale nie Ty, bo byłaś mega dzielna... :*
mam depresję przedporodową
To moja 7 ciaza .pierwsza donoszonaaneczka1983 lubi tę wiadomość
-
akira wrote:czarnamalina -rowniez serdecznie gratuluje
!
ola - kiedy bierzesz ostatnia dawke clexane? Ja mam zalecony ostatni zastrzyk na dzien przed cieciem, a po cieciu kontynuacje przez 14 dni.
U mnie z clexan sprawa wyglada nastepujaco - rok przed zajsciem na clexane 60 i cala ciaze plus acard . Acard od dzis koniec a Clexane ostatnie jutro ( ja biore rano ) a potem kontynuacja . Nie wiem na ile poniewaz to zalezy od krzepliwosci. Mam zespol antyfosfolipidowy ale tez zakrzepice i dlatego takie zawiłe.akira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla a tak zapytam udalo sie naturalnie czy z pomoca lekarzy? Jak nie chcesz to nie odpowiadaj. Pytam bo siostra cioteczna 5 razy poronila i sie poddali z mezem. Ponad 5 lat sie staraja. O inseminacji i in vitro nie chca slyszec. Badania niby maja ok, ale caly czas cos. Najgorsze ze poronienia zdarzaja sie nie tylko o 6 czy 9 tc ale i np ostatnie w 19tc
-
Acikk wrote:Gratulacje mandarynka
Pchelkaa a moze u Cb porod sie zaczyna ???
Pisalam do moniek ale odp jej maz ze monia nie jest w stanie odp. I ze walcza
Czyli będzie drugi dzieciaczek dziś, a wiecie jak się mówi, jaki poniedziałek taki cały tydzieńKarola1990, Acikk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFlakonik wrote:Mandarynka gratulacje! A ty jak sie czujesz? Boli bardzo? Mialas w znieczuleniu ogolnym czy do polowy?
Na razie nic mnie nie boli. Znieczulenie mialam od pasa w dol. Samo cc super. Corcie dostalam odrazu na piersi do przytulenia i pocalowaniaNadulka, rewelka, Flakonik, Ola_45, annielica lubią tę wiadomość
-
ola25 wrote:U mnie z clexan sprawa wyglada nastepujaco - rok przed zajsciem na clexane 60 i cala ciaze plus acard . Acard od dzis koniec a Clexane ostatnie jutro ( ja biore rano ) a potem kontynuacja . Nie wiem na ile poniewaz to zalezy od krzepliwosci. Mam zespol antyfosfolipidowy ale tez zakrzepice i dlatego takie zawiłe.
-
mandarynkaa wrote:Dziekuje dziewczyny za kciuki. O 12.25 przez cc przyszla na świat nasza druga coreczka Wiktoria
Jest malusienka i taka slodka
ma 47cm i wazy 2750g. Dostala 10 pkt. Lezy sobie teraz w inkubatorze na dogrzaniu. Na razie jestem z cc bardzo zadowolona
Gratuluje kochana!!! Faktycznie bardzo malutka!! A na usg jaka miala domniemana wage? Malutka lezy na ogrzaniu czemu ? Nie trzyma temperaturki? -
nick nieaktualnyAcikk wrote:Gratulacje mandarynka
Pchelkaa a moze u Cb porod sie zaczyna ???
Pisalam do moniek ale odp jej maz ze monia nie jest w stanie odp. I ze walcza
Oj Acik watpie, brzuch nie boli wcale tak samo krzyz, skurczy brak, brzuch mieciutki. A te mdlosci i "robienie na raty" to od kilku dni.
Mam nadzieje ze moniek nie bedzie za dlugo sie meczyla -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi$ia26 wrote:Acikk a jak dzis twoje samopoczucie lepiej ??
dzisiaj już normalnie na szczęście wczoraj jakis kryzys humorzasty miałam
Dziś za to czuje się dziwnie ale fizycznie - rano wstalam i super się czulam za chwilę mnie brzuch bolal i się mordowałam na kibelku potem mega głód mnie dopadł znowu kibelek i tak już że 4 razy dziś... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:17
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️
Został 1 ❄️
-
Ola_45 wrote:Mnie tez dzisiaj czysci. Gora nie, tylko mi niedobrze, ale dolem to leci ze mnie jak woda . Nie wiem co takiego zjadlam dzisiaj ;x
U mnie tak już jest cokolwiek bym nie zjadła obojętne czy jakieś wypasne danie czy bułkę z masłem... -
nick nieaktualny