Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurwa, Alicja, czy Ty Sarę urodziłaś czy ktoś inny? Normalnie nie wierzę, ja nawet na ostrym wdechu przed ciążą pomarzyć mogłam o takim brzuchu
A co do monitora oddechu to dlatego Wam pisałam, że można zejść na zawał. Dzieci mają często bezdech taki krótkotrwały, a monitor reaguje na każdy...
Żadna nic nie pije do mojego porodu i koniec!!!alicja_, aneczka1983 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvka wrote:Dziewczyny, których mężowie wyjeżdżają do pracy w tygodniu do innego miasta, lub pracują na delegacjach, za granicą itp. Jak sobie radzicie same? Bo od wczoraj łzy lecą a dzisiaj w domu tak pusto bez mojego B
Z kim ja poczytam książkę wieczorem, kto przytuli i powie, że kocha....ehh
Myślałam, że jestem na to przygotowana, z resztą powinnam być już przyzwyczajona do jego trybu pracy a tu ZONK:/
Coraz częściej o tym myślę i się boję jak cholera... Jak ja ogarnę noworodka i syna. Niby wiem z czym to się je, ale czy będę miała dość sił żeby np. pomóc w lekcjach gdy będę wiecznie śpiąca. Mama pewnie też za wiele nie pomoże bo zajmuje się dziećmi siostry
Także nic nie pomogłam, wybacz, ale nasmęciłam. -
nick nieaktualnyWitam jestem Marcowa Mamusia 2015 i chcialabym zaprosic was na do polubienia strony na facebooku mojej znajomej rowniez Marcowej Mamusi 2015
https://www.facebook.com/Ajj-ubranka-dla-dzieci-1650273481923065/?fref=ts
zapraszam serdecznie. dziewczyna szyje wspaniale komplety, spodnie, spódniczki dla dzieciakow. Jest otwarta na wasze pomysly. ubrania sa szyte z dobrych jakosciowo materiałow. szczerze polecam i zapraszam. -
nick nieaktualnyalicja_ wrote:No i brzuch z dziś
Czarna kreska zostałaCiekawe na jak długo?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5afc9bb55ede.jpg
Ja pierdziu też tak chcę!!! Lepiej przyznaj się jaką dyscyplinę sportu uprawiasz i na jakiej olimpiadzie mozna cię zobaczyć w telewizji
Naczyniaka wcale nie widać, tzn. jest bardzo blady, o wiele bledszy od naczyniaka mojego siostrzeńca bo on ma od początku bordowego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 18:35
alicja_ lubi tę wiadomość
-
Ala Sarka jest cudowna
a brzuch masz jak marzenie
Zazdroszczę
Ja po porodzie biorę się za Mel Bkiedyś ćwicząc z nią straciłam 6 kg w 3 miesiące bez diety
mam nadzieję, że teraz też tak będzie
żeby tylko sił i motywacji nie zabrakło
Nadulka, alicja_ lubią tę wiadomość
-
Jezu jak mi sie spac chce po tej dzisiejszym niespaniu od 6
mezu poszedl na drzemke przed praca a ja nie moge sie opanowac:P i taaaak mi sie chce spac
ale nie moge bo znowu bede sie w nocy walac:) kurdee tak bym chciala zeby sie Antek urodzil w tym tyg jak mam meza do dyspozycji...
-
Nadulka wrote:Ala nam będzie wrzucać swoje foty i zachęcać do takiego wyglądu i wspólnie damy radę
ja też będę ćwiczyć z mel b
dobra idę mąż już czeka
do później :*
Nadulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPoz!omka. wrote:Melduje się po wizycie
Główka na dole, ale nie wchodzi jeszcze w kanał, szyjka króciutka, wszystko ładnie sie rozkręca pan doktor powiedział
Czyli rodzimy SN
Przewiduje poród w terminie albo nawet przed
Mała ma prawie 3kg
Za tydzień mam sie stawić na pierwsze ktg i nie wiem czemu kazał mi liczyć ruchu małej codziennie i jak bedzie mniej niż 5 to mam sie stawić szybciej na ktg.
Mam tabelke z ruchami i tam zaznaczone jest że na osiem dni przed wyznaczoną data porodu musi być powyżej pięciu ruchów, a wcześniej norma to pow.10. Także jest to samo co u nasPoz!omka. lubi tę wiadomość
-
Mandarynkaa gratulacje
Alicja twoja córeczka jest śliczna. Moze poród cieżki ale po wszystkich tych problemach które miałaś w ciaży masz piękną i zdrową córeczkę i to najważniejsze.
Brzuch idealnyJa się czuje jak BUKA a jak ogladam Twój brzuch to już wogóle mozna w depresje wpaśc
haen lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny