Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
aannkkaa wrote:Mi nie, ale wolałam zapytać niż potem patrzeć na pielęgniarki zniesmaczona minę na widok mych sterczacych sutków jak antenki
Nie można stanika do porodu w razie czego jakby miało się coś dziać nie tak i trzeba by było cesarkę czy coś.
Alicja spanie na brzuchu... Musiałaś wspominać... A Sarka jest cudnaalicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo do stanika ja nie zakladam do porodu. Wygodniej mi bedzie bez, teraz w domu latam w samej koszulce (co prawda piersi mam niewielkie) no mnie drazni bardzo przy schylaniu. A poza tym latwiej corcie bedzie przystawic od razu po porodzie.
Madzisek bedzie dobrze :-* wazne ze ciaza donoszona, teraz liczy sie zdrowie i bezpieczenstwo malenatwa -
nick nieaktualnya co do lipcówek- czytałyście o ich zabobonach?
Że na dwa miesiące przed porodem dopiero można coś kupić dla dziecka, bo inaczej się zapeszy... jak ja bym tak zrobiła to bym z ręką w nocniku teraz siedziała.Anko:-), lilianna, genoweffa, pati_zuzia, pati_zuzia, aneczka1983 lubią tę wiadomość
-
ja miałam na sobie stanik jak rodziłam, wprawdzie miękki (nie sam materiał, miękki ale usztywniany troche), na fiszbinach
nie czułabym się dobrze, latając bez stanika kilka godzin po korytarzu , bo zanim poszłam na łóżko porodowe to łaziłam w bólach po korytarzu, żeby tylko nie stać czy nie siedzić, bo wtedy bolało bardziej.
aannkkaa hahaha no być może że ja też, bo w sumie już 3 rok nie pije prawiebyłby jazdy
Madzisek spokojnie, dobrze, że wiesz na czym stoisz i się Wami zajmą. Szpitala się nie bój, nie gryzą tamwszystko będzie dobrze
7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
ZieloneOliwki wrote:a co do lipcówek- czytałyście o ich zabobonach?
Że na dwa miesiące przed porodem dopiero można coś kupić dla dziecka, bo inaczej się zapeszy... jak ja bym tak zrobiła to bym z ręką w nocniku teraz siedziała. -
kwiatakacji wrote:Właśnie spakowała torby do szpitala.
Kurcze czy wasze też są takie wielkie?
Alicja - Sarka super, brzucha zazdroszczęmiały być tylko torby ale te podkłady i podpachy zajmują tyle miejsca
kwiatakacji lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iNso87 wrote:Ja juz po ktg i musze powiedziec,ze jestem wkuriowna jak nigdy;/ ten gin chce mnie wyprowadzic chyba z rownowagi...ja juz nie wiem o co mu chodzi.. jak ostatnim razem bylam to Mala spala i powiedzial,ze jakos malo ruchow...ale ktg ok. Dzis Lena wariuje w brzuchu od 15 do teraz... na ktg kopala na wszystkie strony brzucha,mysle sobie dobrze,przynajmniej ruchow nie bedzie sie czepial.. poszlam do niego po ktg ten na zapis i do mnie,ze jest "zapisem podejrzanym".. zapisalo sie "cos" nie wiem co bo nie doslyszalam...czy to tetno czy skurcze.. powyzej 140 cos tam pod nosem powiedzial a powinno byc do 100.. pozniej cos o tetnie powiedzial,ze tylko dwa razy pod koniec bylo 120 jak powinno byc.. wogole jak powiedzialam,ze dalej Mala tak skacze to spojrzal na mnie i powiedzial,ze mam jechac na ip wieczorem albo w nocy jak tak bedzie sie krecic caly czas.. a jak sie uspokoi to jutro rano do nich znowu mam na ktg przyjechac.. juz sama nie wiem co mam robic,jakos specjalnie mnie nic nie boli,troche brzuch na dole ale bez przesady.. zrobil mi szybkie usg bo chcial wody sprawdzic ale sa ok,i chcial chyba zobaczyc glowke ale usg nie chwycilo bo jest nisko.7w3d 💔
-
nick nieaktualnySiedze na tele i ciezko nadazyc za tym co piszecie
ZieloneOliwki widzialam wlasnie wpisy o zabobonach co pisaly i gdybym sie dostosowala to bym chyba nic teraz nie miala
Moja szwagierka do mnie jam przyszla wczoraj i zobaczyla ze mam kolor zmieniony to zaczela mi gaxac zobaczysz rude dziecko urodzisz nie wolno ze ona tego przesadu sie w ciazy bala hahaha ja nie wierze za bardzo w zabonony i noe sadze zebym miala rude dziecko hahaha -
kwiatakacji wrote:Właśnie spakowała torby do szpitala.
Kurcze czy wasze też są takie wielkie?
Alicja - Sarka super, brzucha zazdroszczęi jestem pewna, że mąż i tak na bieżąco będzie mi dowoził rzeczy, bo np ciuchów na wyjście ze szpitala nie biore od razu.
kwiatakacji lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
nick nieaktualnyAnko:-) wrote:Hahahahhaaha wejdzicie na lipcowe, co ta laska wypisuje:-)
Popłakałam się ze śmiechu bo z ciekawości weszłam by zobaczyć czy dalej się rzadzi:-)!!!
Wtedy co taki pokazd byl na nie ostatnio to one sie tym jeszcze jaraly ze robia sie popularne i ze cale forum je czyta...tragedia. Kolko wzajemnej adoracji sie znalazlo.
Zalozylam se drugi watek bo gdzies tam na forum tez byly dwa watki takie same a tu bede wami rzadzic !
Haha
Dobrze ze u nas nie ma czegos takiego bo chyba bym ocipialakwiatakacji, Matleena, pati_zuzia, alicja_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Flakonik wydaje mi się ze nikogo nie obraziłam. Zapytałam tylko czy ma problem, a ona powyżej napisała coś w stylu ze nie lubi idiotek które zakładają profil by się reklamować - po co jakieś wyzwiska, a ponad to dziewczyna która to wysłała wygląda ze jest jakiś czas na forum - zresztą to chyba fajnie mieć namiary na jakieś laski które szyja ubranka, akcesoria, dodatki itp.
Te dziewczyny nie mają klasy , zamiast się wzajemnie wspierać, nawet gdy ktoś reklamuje swoją mala (może 1 osobowa) firmę....
Mój Boże ile bezsensownej w nich złości.
Mnie na pewno zgłoszą. Umieram ze strachu.Flakonik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny