Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
iNso87 wrote:Oj Ilona cos Ty narobila
hehe
o kurde to już Twoja Corka to kurde Mlodziezmoja dopiero a może już 6lat i od września szkola się klania
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
Hashija dla mnie to będzie ciezki okres chyba,teraz jest mi latwiej bo jestem katem u rodzicow i pomagają mi odebrać zaprowadzić Mala poki co jak np. ja się zle czuje teraz.
Ale od lipca pewnie się wyprowadzimy,od września szkola,w grudniu termin porodu a szkola dość daleko bo musze autem Ja zawieść bo nawet ciężkie dość polaczenie jest mpk. Maz pracuje albo 3-11 albo 8-16a jak się urodzi zima to ja już nie wiem hehe jak ja będę Mala zawozić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 10:17
-
ilonia1984 wrote:No ona juz nastolatka juz ciuszki ja interesuja modne fryzury ale jest grzeczna i kochana i bardzo sie cieszy z bobaska
czasem niestety musze dluzej z Nia podyskutować bo Ona czegos tam nie zalozy..ja chce urodzić teraz chłopca
ilonia1984 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlicja luteina dopochwowa szybko się wchłania. To co wyleci to substancje pomocnicze i to normalne, że Ci się nie wchłoną. W charakterystyce produktu leczniczego nie znalazłam informacji odnośnie czasu aplikacji, ale wg mnie 20 min całkowicie wystarczy aby wchłonęła się potrzeba dawka.
alicja_ lubi tę wiadomość
-
iNso87 wrote:Ilona to ciesz się,ze dopiero teraz..moja już dawno jest modnisia
czasem niestety musze dluzej z Nia podyskutować bo Ona czegos tam nie zalozy..ja chce urodzić teraz chłopca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 10:27
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
To ja mam teraz pytanie do naszej farmaceutki
Mogę brać czopki na hemoroidy? Na opakowaniu jest napisane, że w ciązy należy skonsultować się z lekarzem lub farmaceutą - a lekarza nie znam żadnego
a tak w ogóle witam się z Inką
I przypomniam o tym moim konkursie - brakuje mi 40 głosów by wyjść na pierwsze miejsce i tak pomyślałam, że skoro nas jest tutaj prawie 70 to może udałoby się nadrobić *robi oczy ze Shreka*
like pod tym linkiem PLISSSSSSSSSS :*
https://www.facebook.com/179634985549113/photos/a.429570493888893.1073741862.179634985549113/429570520555557/?type=1&permPage=1 -
nick nieaktualnyAle dziewczyny Wam fajnie ): macie pociechy w bardzo fajnym wieku
takie modnisie są cudowne !
Też mam czasem problem z nadrobieniem wszystkich postów:P szalejecie
Ja kupiłam właśnie przez internet używaną książkę Ciężarówką przez 9 miesięcy. Z przesyłką zapłaciłam 25 złjestem miszczem oszczędzania
-
halwaya wrote:To ja mam teraz pytanie do naszej farmaceutki
Mogę brać czopki na hemoroidy? Na opakowaniu jest napisane, że w ciązy należy skonsultować się z lekarzem lub farmaceutą - a lekarza nie znam żadnego
a tak w ogóle witam się z Inką
I przypomniam o tym moim konkursie - brakuje mi 40 głosów by wyjść na pierwsze miejsce i tak pomyślałam, że skoro nas jest tutaj prawie 70 to może udałoby się nadrobić *robi oczy ze Shreka*
like pod tym linkiem PLISSSSSSSSSS :*
https://www.facebook.com/179634985549113/photos/a.429570493888893.1073741862.179634985549113/429570520555557/?type=1&permPage=1halwaya lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
Cześć dziewczyny
Można się do Was przyłączyć ?
Zamknę Wasz miesiąc albo otworze nowy roktermin z owu wychodzi na 31.12.2015 ale owulacja mogła być dzień później wiec może być to 01.01.2016. Od terminu miesiączki nie ma co liczyć bo w poprzednim cyklu byłam w ciąży biochemicznej i niestety mój cykl się przesunął że owu była 6 dni później.
Mam nadzieję, że wszystkie czujecie się bardzo dobrze i nie macie problemów z fasolkąhalwaya, Madzisek lubią tę wiadomość
-
Ilona wiem,tez to pamiętam ze szkol niestety,ale ja dla swojej wpajam, ze oryginalne nie znaczy dobre. I poki co jest jest ok,bo patrzy na to czy Jej to pasuje a nie czy widać znaczek z przodu
Halwaya chciałabym polubić ale już od dawna nie mam konta na fb -
Giannaa wrote:Cześć dziewczyny
Można się do Was przyłączyć ?
Zamknę Wasz miesiąc albo otworze nowy roktermin z owu wychodzi na 31.12.2015 ale owulacja mogła być dzień później wiec może być to 01.01.2016. Od terminu miesiączki nie ma co liczyć bo w poprzednim cyklu byłam w ciąży biochemicznej i niestety mój cykl się przesunął że owu była 6 dni później.
Mam nadzieję, że wszystkie czujecie się bardzo dobrze i nie macie problemów z fasolkąGiannaa lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
iNso87 wrote:Ilona wiem,tez to pamiętam ze szkol niestety,ale ja dla swojej wpajam, ze oryginalne nie znaczy dobre. I poki co jest jest ok,bo patrzy na to czy Jej to pasuje a nie czy widać znaczek z przodu
Halwaya chciałabym polubić ale już od dawna nie mam konta na fb[/QUO.
Moja do niedawna tez wybierala kokardeczki i to co pasuje teraz widze ze gusty sie zmiebiaja ale na szczescie wystarczaja ciuchy z cropa hausa gorzej z butami ale co do butow akurat jestem przekonana ze nie ma co oszczedzacWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 10:38
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHalwaya najczęściej substancje stosowane w czopkach czy maściach doodbytniczych mają działanie miejscowe (w obrębie odbytu). Nikt nie wykonuje badań na kobietach w ciąży dlatego jest taka informacja na ulotce. Ja nie pracuję w zawodzie więc to co piszę popieram analizą kart charakterystyki produktu leczniczego danego produktu. Przykładowo w mojej ocenie możesz stosować maść Aesculan zawiera wyciąg z kasztanowca (bezpieczny) i lidokainę (substancję znieczulajacą miejscowo o działaniu miejscowym). Hemorectal zawiera substancje o działaniu ściągającym i antybakteryjnym ale tutaj radziłabym poradzić się lekarza, choć w mojej ocenie też można. Można też robić nasiadówki z kory dębu.
-
nick nieaktualny