Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
aannkkaa wrote:Dziś na 19.30 mam wizytę bo zobaczylam jasno brązowe plamienie mam nadzieję ze wszystko jest dobrze
Myślicie ze już cos będzie widać ? Dziś jest 5t4d
na pewno będzie pecherzyk z niespodzianką!
justyna14, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jestem juz po wizycie. Widziałam dzidziusia i bijące serduszko
Wszystko rozwija się wzorowo. Jestem taaaka szczęśliwa i w końcu spokojna
Co do witamin to lekarz nie kazał mi nic brać oprócz kwasu foliowegoWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 16:26
kwiatakacji, justyna14, Anuśka, Flakonik, Renia7910, m@rzenie, Kate4 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też nic nie kupuję jeszcze.
Widzę , że jest wielka spina o te witaminy. Ja mam takie podejście, że po to wybrałam sobie lekarza prowadzącego, żeby stosować się do jego zaleceń - powie żeby brać to będę brać, nie to nie - to on mnie bada, to on zna moje wyniki.Jeżeli będę miała wątpliwości skonsultuję to z innym lekarzem.
Na internecie jak widać można przeczytać wszystko i każdy uważa , że ma jedną , jedyną rację bo - jego lekarz tak powiedział , bo jest farmaceutą, bo był już w ciąży -
ja biore bo wiem sama,ze moje jedzenie jest ubogie w witaminy:) zle sie czulam,wymiotowalam i dlatego. Akurat dla mnie lekarz nie zalecil nic konkretnego. Kazda zrobi jak uwaza ale ja akurat wole wiedziec,ze wspomoglam dziecko na tym etapie choc witaminami w tabsach anizel wogole zeby potem byla komplikacja bo byl niedobor. Ale to tylko moje skromne zdanie
-
nick nieaktualnybaby wrote:a ja już chyba poza belly nie znajdę czasu na nic więcej jeśli chodzi o grzebanie w necie
i tak uważam że za dużo czasu spędzam przy kompie
niech ktoś wezmie ode mnie przedwizytowy stres.... proszę .....
Baby ja mogę wziąć , może by mnie postawił na nogi, bo jak narazie jedna wielka masakra.
Trzymam kciuki za wizytę . -
Justynka a skad Ty to wzielas,ze witaminy dla ciezarnych wzmagaja apetyt? Naprawde tak jest? Hmm w sumie w pierwszej ciazy to ja schudlam 3kg do 2trymestru a pilam witaminy,nawet te same. A teraz moze nie mam az tak mocnego apetytu ale jadlam bym co chwile chociaz okruszek
-
nick nieaktualny
-
A mnie dzisiaj brzuch dość mocno ciągnie i pobolewa, rano w pracy miałam koszmarny stres i to chyba tego efekty mam teraz. Zapytam dzisiaj gin na wizycie, ale bez USG to co mi będzie mogła powiedzieć w sumie.
Martwię się tak jakoś dzisiaj, czy wszystko będzie w porządku, jakiś dołujący dzień.
13.05.2015 - Aniołek 8/6 tc [*] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny