Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
ilonia - ja czasami mam rozciągliwy śluz - np miałam taki przy planowanym terminie @ - nie przejmuje się tym
Co do kwasu foliowego to ja biorę z innymi witaminami, bo po prostu wiem, że nie zawsze dostarczę wszystkiego. Bardzo rzadko jem wołowinę, więc u mnie kiepsko z żelazem. Sól mamy niejodowaną, więc tez muszę się wspomóc. Witamina D to ponoć na mdłości pomagaW poprzedniej ciąży brałam zestaw witamin Centrum Materna i teraz też się tego trzymam.
-
nick nieaktualnyGiannaa wrote:Cześć dziewczyny
Można się do Was przyłączyć ?
Zamknę Wasz miesiąc albo otworze nowy roktermin z owu wychodzi na 31.12.2015 ale owulacja mogła być dzień później wiec może być to 01.01.2016. Od terminu miesiączki nie ma co liczyć bo w poprzednim cyklu byłam w ciąży biochemicznej i niestety mój cykl się przesunął że owu była 6 dni później.
Mam nadzieję, że wszystkie czujecie się bardzo dobrze i nie macie problemów z fasolkąjak coś razem będziemy "Świętować" sylwestra/nowyk rok na porodówce
-
nick nieaktualnyIlona nie martw się u mnie też się śluz zmienia. Nie wiem od czego to zależy. I też mam go bardzo dużo, a najczęściej jest wodnisty
Wróciłam z lumpka kupiłam troszke ciuszków dpa dzidzi i nie tylko. Normalnie nówki chyba nieużywane nawet. Uwielbiam je układać. I dla chrześniaka kilka ciuszków teżkwiatakacji, Evka, Kate4 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mysle ze witaminy ktore sa dla kobiet w ciazy nie powinny zaszkodzic jesli sie je bierze od wczesnego etapu ciazy. w koncu sa stworzone z mysla o ciezarnych...a potem najlepiej zastosowac sie do polecen gina
ja tez bardzo lubie portal parenting.pl -
nick nieaktualnyannielica wrote:Alicja luteina dopochwowa szybko się wchłania. To co wyleci to substancje pomocnicze i to normalne, że Ci się nie wchłoną. W charakterystyce produktu leczniczego nie znalazłam informacji odnośnie czasu aplikacji, ale wg mnie 20 min całkowicie wystarczy aby wchłonęła się potrzeba dawka.
dzięki:)