Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Anuśka wrote:Anka no nie... Kurczę ale masz świetny brzuszek
Dziewczyny nie sądziłam że to tak wcześnie widać
Piękne
Ale to chyba tylko na takich chudzinach widaćU mnie też już widać ale nie ciążowy tylko tłuszczykowy
z deko rozciagnieta skorka na dole po ciąży pierwszej + troszkę tłuszczyku i..wyglądam jak 5 msc
Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFlakonik dla mnie to zadna tajmnica. Maja miala zespol Downa, wade serca i serduszko poprostu przestalo bic. Nie wiem kiedy dokladnie to sie stalo. Dopiero na usg w dniu terminu porodu lekarz nam powiedzial ze nie ma tetna. Na drugi dzien urodzilam małą sn.
iNso87 lubi tę wiadomość
-
A my za 3tyg na wesele i jak tu ukryć ciążę?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny niech każda robi po prostu tak jak uważa. Ja już nie mam zamiaru dawać żadnych rad. Każdy zrobi i tak jak chce. Tak jak piszecie słuchajmy zaufanego lekarza i już. Decyzja należy do nas i tyle. Ile osób tyle opinii i może dlatego jest tak ciekawie. Nie moje dziecko nie moja brocha. Dyskusja zakończona. Amen
Dziewczyny brzuszki cudowne !!! Typowo ciążowe a nie taki tłuszczyk jak u mnieMoże ktoś jeszcze pochwali się swoim brzuszkiem ?
Mama_Mai - strasznie mi przykro z powodu Twojej córeczkiżyczę Ci aby ta ciąża przebiegła bezproblemowo i zakończyła się porodem pięknego i zdrowego dzidziusia :*
kwiatakacji lubi tę wiadomość
-
Mama_mai bardzo mi przykro
, trzymam kciuki, żeby tym razem wszystko się udało.
Gratuluję udanych wizyt i USG, nie wiem jak ja wytrzymam do 10 maja...
Niezłe brzuchy dziewczyny i w ogóle bardzo zgrabne jesteście. Ja niestety mam dużą nadwagę i martwię się, że dużo przytyję, to spore obciążenie dla stawów. Apoza tym mam nadzieję, że nie wyskoczy mi brzuch przynajmniej do połowy czerwca, bo wtedy chcę powiedzieć w pracy. Mam ślub koleżanki pod koniec sierpnia i już myślę, że trzeba będzie jakąś wystrzałową, ciążową kieckę kupić -
Robaczek89 wrote:Apoza tym mam nadzieję, że nie wyskoczy mi brzuch przynajmniej do połowy czerwca, bo wtedy chcę powiedzieć w pracy. Mam ślub koleżanki pod koniec sierpnia i już myślę, że trzeba będzie jakąś wystrzałową, ciążową kieckę kupić
Ja też mam taką nadzieję bo też dopiero w czerwcu mam zamiar powiadomić ludzi w pracy ze znikam na L4Ahhh już się nie mogę doczekać
-
Boziu Dziewczyny jak patrzę na wasze zdjęcia to aż wpadam w kompleksy
śliczne macie te brzuszki
ja mam jeszcze troszkę nadwagi więc pewnie później będzie u mnie widać chociaż koleżanka mówiła mi że w drugiej ciąży szybciej wybrzusza
przekonamy się
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 18:30
-
Ja planuję pracować do końca października, ale chcę dać znać odpowiednio wcześniej, żeby kogoś zatrudnili na moje miejsce. Ale nie chcę też mówić przed skończeniem pierwszego trymestru. Choć bardzo mnie stresuje ta sytuacja. Mój pracodawca nie będzie zachwycony moją ciążą. Równocześnie mamy luźną atmosferę w biurze i często padają "żarty" typu: no co Ty, przecież wiesz, że masz bana na ciążę przez dwa lata.
-
nick nieaktualnyDziewczyny a ja się pochwalę moimi lumpeksowymi zdobyczami za parę złotych. Nie wiem dokładnie ale zapłaciłam za nie może jakieś 12 zł.
To dla naszej dzidzi (wiem, że nie znamy płci ale trudno najwyżej różowe się zmarnuje bo w niebieskie dziewczynkę mogę ubrać)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4eef39d3c4e0.jpg
A tutaj dla naszego półrocznego chrześniaka
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a4656c0263d8.jpgFlakonik, Kate4, ilonia1984, kwiatakacji, fresa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madziasek moja to też druga ciąża i ciekawe kiedy mnie wybrzuszy
Robaczek teraz to olej wszelkie bany, maleństwo jest najważniejsze
Ja mam trochę inną sytuację bo nie mam umowy o pracę tylko o współpracę, więc wypowiem i mogą mnie cmoknąćAle z drugiej strony to chyba nie będę za bardzo kozaczyć bo może jeszcze dla nich kiedyś popracuję
Jak się tylko skończę rozmnażać
Anielica ciuszki świetne
Ja jak już będę miała trochę pewności że mój groszek ze mną wreszcie zostanie to też rzucę się na ciuszkiNo i koniecznie kupię sobie poduszkę do spania i karmienia
O taką :
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 18:47
Kate4, justyna14, fresa lubią tę wiadomość