X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka Ciebie też wybrzuszyło:) U mnie nadal nic czasem wieczorem większe wzdęcie ale rano dalej nic.

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Anka no nie... Kurczę ale masz świetny brzuszek :) Dziewczyny nie sądziłam że to tak wcześnie widać :) Piękne :)

Ale to chyba tylko na takich chudzinach widać :) U mnie też już widać ale nie ciążowy tylko tłuszczykowy ;D
    Chyba wlasnie ;P na takich,u mnie tez :P z deko rozciagnieta skorka na dole po ciąży pierwszej + troszkę tłuszczyku i..wyglądam jak 5 msc :D

Anuśka lubi tę wiadomość

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iNso87 wrote:
    Chyba wlasnie ;P na takich,u mnie tez :P z deko rozciagnieta skorka na dole po ciąży pierwszej + troszkę tłuszczyku i..wyglądam jak 5 msc :D
    O to to... U mnie dokładnie tak samo :P

iNso87, balbo lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik dla mnie to zadna tajmnica. Maja miala zespol Downa, wade serca i serduszko poprostu przestalo bic. Nie wiem kiedy dokladnie to sie stalo. Dopiero na usg w dniu terminu porodu lekarz nam powiedzial ze nie ma tetna. Na drugi dzien urodzilam małą sn.

iNso87 lubi tę wiadomość

• Anka1101 Ekspertka

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my za 3tyg na wesele i jak tu ukryć ciążę?

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1BQZX1jI11Twlh9HWotZpF1je1gAYPpMaJAH0nsL9XgI/edit#gid=0
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama Mai bardzo mi przykro.. :( Teraz na pewno będzie dobrze.

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o matko mama mai niechcący polubiłam Twoja wiadomość,przepraszam miało być wyżej u Anuski nie wiem jak to się stało !! przepraszam :(

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inso nic sie nie stalo :) mi tez sie to czesto zdarza

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest mi strasznie głupio i przykro :/ eh

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie też jeszcze niewiele :D bardziej wzdęcia, ale ciążowo nic..

Flakonik, Anka1101 - super brzuchy! zazdroszcze!!!!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 17:55

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaMai jeszcze raz naprawde bardzo mi przykro. Teraz juz musi byc dobrze. Masz juz jakies dzieciatko czy czekasz na pierwsze?

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny niech każda robi po prostu tak jak uważa. Ja już nie mam zamiaru dawać żadnych rad. Każdy zrobi i tak jak chce. Tak jak piszecie słuchajmy zaufanego lekarza i już. Decyzja należy do nas i tyle. Ile osób tyle opinii i może dlatego jest tak ciekawie. Nie moje dziecko nie moja brocha. Dyskusja zakończona. Amen :)

Dziewczyny brzuszki cudowne !!! Typowo ciążowe a nie taki tłuszczyk jak u mnie :D Może ktoś jeszcze pochwali się swoim brzuszkiem ?:)

Mama_Mai - strasznie mi przykro z powodu Twojej córeczki :( życzę Ci aby ta ciąża przebiegła bezproblemowo i zakończyła się porodem pięknego i zdrowego dzidziusia :*

kwiatakacji lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama Mai bardzo mi przykro, to są bardzo ciężkie przeżycia... <3 Wspieram mocno i trzymam kciuki żeby teraz wszystko było super :D

• Robaczek89 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama_mai bardzo mi przykro :(, trzymam kciuki, żeby tym razem wszystko się udało.

Gratuluję udanych wizyt i USG, nie wiem jak ja wytrzymam do 10 maja...

Niezłe brzuchy dziewczyny i w ogóle bardzo zgrabne jesteście. Ja niestety mam dużą nadwagę i martwię się, że dużo przytyję, to spore obciążenie dla stawów. Apoza tym mam nadzieję, że nie wyskoczy mi brzuch przynajmniej do połowy czerwca, bo wtedy chcę powiedzieć w pracy. Mam ślub koleżanki pod koniec sierpnia i już myślę, że trzeba będzie jakąś wystrzałową, ciążową kieckę kupić :D

43kt9vvjbmmercyy.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robaczek89 wrote:
    Apoza tym mam nadzieję, że nie wyskoczy mi brzuch przynajmniej do połowy czerwca, bo wtedy chcę powiedzieć w pracy. Mam ślub koleżanki pod koniec sierpnia i już myślę, że trzeba będzie jakąś wystrzałową, ciążową kieckę kupić :D

Ja też mam taką nadzieję bo też dopiero w czerwcu mam zamiar powiadomić ludzi w pracy ze znikam na L4 :) Ahhh już się nie mogę doczekać :D

• Madzisek Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boziu Dziewczyny jak patrzę na wasze zdjęcia to aż wpadam w kompleksy :-) śliczne macie te brzuszki :-) ja mam jeszcze troszkę nadwagi więc pewnie później będzie u mnie widać chociaż koleżanka mówiła mi że w drugiej ciąży szybciej wybrzusza :-) przekonamy się :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 18:30

1usap07w9hybl9h9.png
  • Robaczek89 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja planuję pracować do końca października, ale chcę dać znać odpowiednio wcześniej, żeby kogoś zatrudnili na moje miejsce. Ale nie chcę też mówić przed skończeniem pierwszego trymestru. Choć bardzo mnie stresuje ta sytuacja. Mój pracodawca nie będzie zachwycony moją ciążą. Równocześnie mamy luźną atmosferę w biurze i często padają "żarty" typu: no co Ty, przecież wiesz, że masz bana na ciążę przez dwa lata.

43kt9vvjbmmercyy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a ja się pochwalę moimi lumpeksowymi zdobyczami za parę złotych. Nie wiem dokładnie ale zapłaciłam za nie może jakieś 12 zł.
    To dla naszej dzidzi (wiem, że nie znamy płci ale trudno najwyżej różowe się zmarnuje bo w niebieskie dziewczynkę mogę ubrać) :)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4eef39d3c4e0.jpg
    A tutaj dla naszego półrocznego chrześniaka :)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a4656c0263d8.jpg

Flakonik, Kate4, ilonia1984, kwiatakacji, fresa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annielica super ciuszki ;) nie da sie powstrzymac jak widzi sie takie male cudenka

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziasek moja to też druga ciąża i ciekawe kiedy mnie wybrzuszy :)

Robaczek teraz to olej wszelkie bany, maleństwo jest najważniejsze :)

Ja mam trochę inną sytuację bo nie mam umowy o pracę tylko o współpracę, więc wypowiem i mogą mnie cmoknąć ;) Ale z drugiej strony to chyba nie będę za bardzo kozaczyć bo może jeszcze dla nich kiedyś popracuję ;) Jak się tylko skończę rozmnażać ;)

Anielica ciuszki świetne :)
    Ja jak już będę miała trochę pewności że mój groszek ze mną wreszcie zostanie to też rzucę się na ciuszki :D No i koniecznie kupię sobie poduszkę do spania i karmienia :)

O taką :

Ctdh.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 18:47

Kate4, justyna14, fresa lubią tę wiadomość

‹‹ 189 190 191 192 193 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ