Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
baby wrote:moja beta niestety mało urosła - w poniedziałek 959 a dziś 1496 ...
jutro wizyta
już nie taka sielankowa będzie ...alicja_ lubi tę wiadomość
-
aannkkaa wrote:Jestem juz po i trochę się zsmucilam bo ciąża młodsza 4t2d. Endometrium 26mm a pęcherzyk ciążowy 4 mm. Trochę smutno mi wizytę mam 7 mają czyli za dwa tygodnie
Zbyt duża ilość usg nie jest wskazana na wczesnym etapie, także spokojnie poczekaj te 2 tyg i na pewno wszystko będzie dobrze -
nick nieaktualny
-
justyna14 wrote:kobieto spokojnie,bez czarnych myśli, przyrost bety zwalnia czasem, tylko na początku się tak ładnie podwaja. Wszystko będzie dobrze.
nooo postaram się jakoś tę noc przetrwać
jutro od rana porozwożę dzieci, może wskoczę na małą herbatkę do teściowej przed wizytą (oczywiście nic jej nie mówiąc nadal)
Dam znać jak już będę PO
dziś wyłączam komp i utonę w książce - czytał ktoś "Rodzinę Casteel" ?alicja_ lubi tę wiadomość
-
No dziewczyny mały gigncik nam rośnie
dzidzia o 3 dni wiekszy niz wg terminu. A serduszko bije 152 uderzenia! Kolejna wizyta 23 maja wtedy bedzie usg genetyczne. Cudowny widok
juz malenki czlowieczek mi sie rozwija
justyna14, Nadulka, kwiatuszek83, Madzisek, kwiatakacji, Anka1101, iNso87, m@rzenie, Kate4, Angie 83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aannkkaa wrote:A czemu nic nie powiedziała?
chyba dlatego, że jeszcze wszystko się może zdarzyć, i póki nie widzi człowieczka to nic mówić nie będzie.
Ja tam się już nie nastawiam na nic, bo się boję rozczarowania
13.05.2015 - Aniołek 8/6 tc [*] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFlakonik wrote:Nadula gratki :*
a co to znaczy jak pecherzyk jest nierowny? Alocja ty chyba tez mialas ten problem?
Minnie spokojnie. Bedzie dobrze :* masz po prpstu mlodsza ciaze -
Dziewczyny! Moja beta przyrastala nieprawidlowo a jednak w pęcherzyku jest zarodek. Oczywiście nie wiem co będzie dalej ale wiara to połowa sukcesu!
Nie smutajcie się!!!!
Ah i to ze pisałam ze u mnie w 5t4dniu było widać mikro zarodek to dlatego że mój lekarz ma na prawdę mega sprzęt...na średniej jakości nie byłoby nic widać.
Będzie dobrze! Ja też mam wizytę za 2tyg-6maja. To będzie 7tydz i 4dni-i dopiero w takim terminie na wizycie powinien być zarodek i serce,to że go wcześniej nie ma to spokojnie! Nie wariujmy.alicja_ lubi tę wiadomość