Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej laski
Ja urodziłam dziś o 13.25 Kornelię3640gram 57cm i 10pkt
Malutka jest cudowna a my przeszczęśliwi;) ślucznie ssie cyca i jest grzeczniutka. Po cc czuję się dobrze. Jestem trochę otumaniona bo dostałam dodatkowe leki uspakajające bo ze stresu dostałam duszności ma sali operacyjnej. Padam, ze zmęczenia ale i ze szczęścia i miłości do mojego aniołka. Mąż oszalał ze szczęścia, trzeba mu małą z rąk wyrywać. Jutro pionizacja. Już czuję nogi i poprosiłam o przeciwbólowe bo czułam już ranę. Personel rewelacja. Jestem bardzo zadowolona !
)
Mi$ia26, m@rzenie, pati_zuzia, akira, iNso87, _nick00, Flakonik, justyna14, Piegus, Nadulka, Ola_45, Pchełka, aannkkaa, rewelka, kasiakasia11, stars2345, Nazja, bella88, Chichibi, Suerte, MeGi2986, ZieloneOliwki, Matleena, amos, Mania1718, Moniusia89, genoweffa, emilka24, alicja_, aneczka1983, Mama-julka, Hashija, moniek90, lula.91, kwiatakacji, Madzia890722, Klara87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gratulacje nowym mamusiom
Jejku zlapalam dola normalnie jak tak Was czytam. Juz tak bardzo również chciałabym tulic swoją dzidzie albo chociaż mieć porod za sobą bo nie wiem czego się spodziewać i dziś to ten dzień kiedy się boję. Jak wcześniej synek pchal się na świat tak teraz mieszka sobie tam w najlepsze.
Chyba hormony buzuja -
Ale się dzieje
dziewczyny gratulacje :)U nas dziś było przemeblowanie w pokoju i łóżeczko już stoi
brakuje tylko małego lokatora
CZy taki ciągnący ból w pachwinach i w pośladkach to jest skurcz ? Wtedy też mam taki bardzo twardy brzuch. (bo nie wiem czy to skurcz czy moze bardziej objaw np rwy kulszowej)Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 19:41
alicja_ lubi tę wiadomość
-
lips wrote:Ale się dzieje
dziewczyny gratulacje :)U nas dziś było przemeblowanie w pokoju i łóżeczko już stoi
brakuje tylko małego lokatora
CZy taki ciągnący ból w pachwinach i w pośladkach to jest skurcz ? Wtedy też mam taki bardzo twardy brzuch. (bo nie wiem czy to skurcz czy moze bardziej objaw np rwy kulszowej)7w3d 💔 -
Flakonik ukłony dla Ciebie za pierwszą stronę, ja ledwo dziś nadążam co kto jak i kiedy, a Ty z 2 noworodków? po prostu mistrzu!!!
Alicja cieszę się, że już u Ciebie lepiej z tym pokarmem i wszystko się normuje. Całuski dla Sarki :*
Eve jak tam? nadal w dwupaku? bo mam co do Ciebie jakieś dziś przeczucia....Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 19:47
alicja_ lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
Pchelkaa wrote:Boze tak mnie bola te skurcze niektore ze plakac mi sie chce
wzielabym sie za sprzatanie lub za meza jak lekarz radzil ale nie daje rady, taka zmeczona jestem. Juz wiem ze bede rodzila w meczarniach
a jeszcze tak mnie czysci
aneczka1983 lubi tę wiadomość
7w3d 💔