Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja się może odezwałam może ze dwa razy, więc mnie nie znacie. Ale dziś muszę napisać.
Wiem, dziwna jestem, ale strasznie wam zazdroszczę tych bóli, skurczy, zastanawiania się czy już czas do szpitala lub kiedy wreszcie się zacznie.
Ja muszę mieć cesarkę, a tak bardzo marzyłam o sn. I biorąc pod uwagę, że muszę mieć to cc, to dobrze, że nie mam skurczy to na spokojnie pojadę do szpitala w umówionym terminie. Co nie zmienia faktu, że wam zazdroszczę.syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17
-
Nadulka, Pchelkaa wspolczuje Wam, że tak długo się musicie męczyć
U mnie dzisiaj po 3 tyg przerwy zaczął znowu odchodzić czop z krwią a od wczoraj meczą mnie wymiotychciałabym, żeby to znaczyło, że coś się zaczyna ale czuję, że to znowu fałszywy alarm
-
nick nieaktualnyjustyna14 wrote:ah punktualna dzidzia jak w zegarku! nie marudzić, chodzić i przysiady, żeby się nie okazało, że męczysz się znów na darmo. Wiem, że łatwo się mówi, ale wiem co mówie. Ruchy ruchy i jeszcze może dziś w nocy przytulisz swoje dzieciątko! Myśl tylko o spotkaniu z maluszkiem!
Staram sie tak myslec, ale po dzisiejszej wizycie i badaniu jestem zalamanatego balam sie najbardziej ze skurcze beda a szyjka bedzie trzymala. Na skurcze lekarz polecil mi masowanie sutkow, ale efekt po dopiero ok 20 min. I zgadza sie, jak masuje sutki to skurcze sa mocniejsze.
-
nick nieaktualny
-
Ale się dziś nagimnastykowałam, pranie, sprzątanie gotowanie, zakupy... Teraz usiadlam i czuje tylko ból w krzyżach... jakichkolwiek skurczy czy twardnienia brzucha brak... Taka aktywność na moją małą chyba nie działa...
A i gratuluje kolejnym szczęśliwym mamusiom tulacym już swoje pociechy -
Kacperek 56 cm 3680 ur o 18.10 poród dramat. Już mnie wywozili na cesarkę ale się udalo SN. Ma charakterek i już walczy o swoje
pati_zuzia, Dżulia, _nick00, Pchełka, Mi$ia26, Asiowa, ZieloneOliwki, lilianna, kasiakasia11, MeGi2986, Piegus, iNso87, nikicia86, stars2345, rewelka, aannkkaa, Moniusia89, Pchelkaa, Suerte, Ola_45, Flakonik, alicja_, emilka24, genoweffa, aneczka1983, Mama-julka, Matleena, moniek90, bella88, m@rzenie, Hashija, lula.91, balbo, kwiatakacji, Marta0912, Nadulka, Madzia890722, Klara87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNono na waszym ulubionym lipcowym watku od 24listopada autorka nie aktualizuje listy. ...toz to skandal! :DD
I kolejna dziwna sprawa. Pojawil sie drugi watek sierpniowek 16. Bo jakas dziewczyna napisala na tym pierwdzym ze wlascicielka nie ogarnia bo jest nowa na forum i nie robi listy...a przeciez dopiero ich watek trzeci dzien istnieje...
Smieszne jak dla mnie.
Nie chce nikogo tm urazic jak to ktoras z nich czyta ale serio potem sie robi syf na forum. Po jaka cholere dwa watki tego samego msc?alicja_, aneczka1983, Mama-julka, moniek90, m@rzenie, lula.91, Kourtney lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jutro postaram się napisać więcej bo narazie mały potrafi już zawalczyć o swoje cycki
ZieloneOliwki, aannkkaa, rewelka, Ola_45, aneczka1983, genoweffa, Flakonik, Pola_27, Mama-julka, moniek90, Hashija, lilianna, Nadulka lubią tę wiadomość