Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaannkkaa wrote:Mam pytanie czy mogę użyć wody morskiej do nosa bo mam tak strasznie sucho E nie mogę oddychać przez nos, mam w domu taka dla dzieci ?
Pewnie że jo
Można psikać noworodkom to nam nie zaszkodzi.
Dobrze pamiętam, że wróżysz? Myślisz że za cztery minuty Acikk urodzi
Bo podejrzane jest to jej milczenie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 23:12
aannkkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsiowa wrote:To może i my założymy drugi watek grudniówek, skoro dziewczyny się wyparły grudnia i urodziły miesiąc wcześniej to napewno są podstawionymi agentkami i musimy utrzeć im nosa;p
Z ciekawości zajrzalam na pierwszą stronę. Jest jeszcze ok 70 mamuś które nie urodziły, a których nicki gdzieś "obiły mi się o oczy" albo znam.
Czyli jak dobrze pójdzie będzie nas sto. Albo reszta odezwie się po samym porodzie.
Jest jeszcze parę dni do końca miesiąca to mam nadzieję, że 40-sta chociaż listę od 1.12 otworzy
Dziś też jest księżyc w pełni
aneczka1983 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja nie śpię bo właśnie przynieśli mi małą na karmienie. Coś tam popróbowała ale dała sobie spokój i zasnęła czyli tylko do mamy chciała;) ciekawe ile jeszcze razy zatęskni
Pchelkaa, Matleena, Chichibi, alicja_, Nadulka, Pola_27, moniek90, Hashija lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U nas troszkę się uspokoiło. Nie odzywałam się do M cały dzień co nigdy mi się nie zdarzało. Posłała rozjemcę w postaci swojej mamy. M na prawdę nie rozumie tego co robi... Taki emocjonalny ciołek... Gada i nie myśli. Teraz chrapie obok. Napięcie jest bo teraz już że mnie nie schodzi tak łatwo. Ale daję nam szansę do porodu na więcej wybaczenia dla świętego spokoju. A co będzie to zobaczymy. Teraz nie moment na rewolucję. Ale SE faceta wybrałam... Gupol.... Ale go kocham. Ale następnym razem z domu wywalę.
Pola_27, Hashija lubią tę wiadomość

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH