Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaannkkaa wrote:Mam pytanie czy mogę użyć wody morskiej do nosa bo mam tak strasznie sucho E nie mogę oddychać przez nos, mam w domu taka dla dzieci ?
Pewnie że joMożna psikać noworodkom to nam nie zaszkodzi.
Dobrze pamiętam, że wróżysz? Myślisz że za cztery minuty Acikk urodziBo podejrzane jest to jej milczenie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 23:12
aannkkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsiowa wrote:To może i my założymy drugi watek grudniówek, skoro dziewczyny się wyparły grudnia i urodziły miesiąc wcześniej to napewno są podstawionymi agentkami i musimy utrzeć im nosa;p
Z ciekawości zajrzalam na pierwszą stronę. Jest jeszcze ok 70 mamuś które nie urodziły, a których nicki gdzieś "obiły mi się o oczy" albo znam.
Czyli jak dobrze pójdzie będzie nas sto. Albo reszta odezwie się po samym porodzie.
Jest jeszcze parę dni do końca miesiąca to mam nadzieję, że 40-sta chociaż listę od 1.12 otworzyDziś też jest księżyc w pełni
aneczka1983 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja nie śpię bo właśnie przynieśli mi małą na karmienie. Coś tam popróbowała ale dała sobie spokój i zasnęła czyli tylko do mamy chciała;) ciekawe ile jeszcze razy zatęskni
Pchelkaa, Matleena, Chichibi, alicja_, Nadulka, Pola_27, moniek90, Hashija lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U nas troszkę się uspokoiło. Nie odzywałam się do M cały dzień co nigdy mi się nie zdarzało. Posłała rozjemcę w postaci swojej mamy. M na prawdę nie rozumie tego co robi... Taki emocjonalny ciołek... Gada i nie myśli. Teraz chrapie obok. Napięcie jest bo teraz już że mnie nie schodzi tak łatwo. Ale daję nam szansę do porodu na więcej wybaczenia dla świętego spokoju. A co będzie to zobaczymy. Teraz nie moment na rewolucję. Ale SE faceta wybrałam... Gupol.... Ale go kocham. Ale następnym razem z domu wywalę.
Pola_27, Hashija lubią tę wiadomość