Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMnk mysle,ze to przygotowanie rozlaxisz sie
choc szczerze nie wiem,bo ja czegos takiego nie doswiadczylam ani yeraz sni poprzednim razem,albo nie zwrocilam na to uwagi
A jak polozna,bo mialas wydusic z niej wiele rzrczy,jesli dobrze pamietam I czegos nie pomylilam? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pewnie juz wiecie, ze urodzilam:) czujemy sie dobrze nawet bardzo dobrze:) tylko slaby zasieg wi fi tutaj jest wiec napisze wiecej szczegolow jak wrociny:) ten porod to nie taki straszny:p
aneczka1983, pati_zuzia, Matleena, annielica, akira, iNso87, Mama-julka, Flakonik, rewelka, Mi$ia26, aannkkaa, m@rzenie, Piegus, Marta0912, Nadulka, emilka24, Pola_27, Madzia890722, ZieloneOliwki, Suerte, genoweffa, moniek90, kasiakasia11, Klara87 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 22:58
pati_zuzia, aneczka1983, Matleena, Ola_45, annielica, MeGi2986, Pchełka, Madzisek, akira, iNso87, Kate4, Marta0912, Mama-julka, Flakonik, Chichibi, rewelka, aannkkaa, Anko:-), lula.91, m@rzenie, alicja_, Piegus, Nadulka, Pchelkaa, Dżulia, Eve_84, emilka24, Pola_27, fresa, Marik, ZieloneOliwki, Suerte, genoweffa, Moniusia89, moniek90, Hashija, tysiaa93, Klara87 lubią tę wiadomość
-
Tinusia!!!! Bosssski!!!
Mi mocno brzuch stanął. I tak stoi i boli. Podbrzusze rwie jakby kto nożem ciął. Boli ale nic nie dzieje się. No i plecy bolą ale to też już w standardzieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2015, 05:36
Tinusia, pati_zuzia, Dżulia, genoweffa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMatleena wrote:Aaaaa to teraz ten syndrom wicia gniazda itd, ale ogólnie to ja leniuszek jestem
Kurde, zapłaczę się. Mąż wyjątkowo nie chrapie
Obudziłam się na siku i teściowa tak jedzie, że ja już nawet nie mówię, żeby próbować spać w tamtym pokoju. To chrapanie jest tak głośne, że mając stopery w uszach nie jestem w stanie tam siedzieć nawet bo zaczyna mnie głowa boleć. No i siedzę w kuchni.
Buuuuu, niech ona już jedzie, bo się fizycznie wykonczeI jak nie musze hotowac to tez nie rozpaczam
wiec nie tylko Ty jestes leniuszkiem I ja sie do tego przyznaje
tyle,ze kiedys ten porzadek utrzymywal sie dluzej,znaczy dopoki Gabrys nie przyjal trybu przemieszczajacego sie
a teraz to troche tska syzyfowa praca. Ja sprzatam a on za mna "poprawia"
Matleena, Mama-julka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie wiem czy w UK maja taki system,ale mi po porodzie polozna kazala go karmic na rzadanie to tak jak w Pl,ale dodatkowo go wybudzac czy tez karmic przez sen jak sam sie nie eybudzil do 3 godzin. A zwlaszcza jak mial zoltaczke,bo wtedy maluszek ospaly przez to. U nas dzialal taki system,ale oczywiscie nie mowie.ze tak powinniscie robic,sluchajvie swoich poloznych I instyktu.
Moge tylko doradzic,ze jak dzieciaczki usypiaja w trakcie karmienia to mozecie po policzku poglaskac lub pod brudka I moze zaczna znowu jesc na spiocha,albo do odbicia co jakis czas. U nas bylo tak,ze jak maly jadl przez sen to faktycznie tak jak pisza mu sie nie odbijalo po. No ale trzeba die najpierw poznac,bo minelo troche czasu za nim nauczylam sie nawykow synka,zwlaszcza jesli chodzi o nocne karmienie,bo sie balam,zeby mu jakiejs krzywdy nie zrobic -
Czesc dziewczyny,
Tinusia - Maksio ma obledne spojrzenieGratulacje!
Karola - rowniez serdecznie gratuluje i czekamy na zdjecie, i opis porodu!
Matleena - to juz koncowka stresu. Pomysl sobie, ze ja miesiac sie bede meczyc...
Pcheelka - trzymam kciuki!
Dzis mam ktg. Do cc zostało 9 dni. Przyznam, ze sie boje po akcji u Oli ze znieczuleniem i hean z listopadówek, ktorej przy cieciu wdalo sie zakazenie wewnatrzmaciczne i lezy juz 2. tydzien w szpitalu bez dziecka. Naprawde ciezka jest ta koncowka ciazy. Nie wiadomo jak to bedzie...
ja w domu kompletnie nic nie robie. Gdy tylko zrobie pare krokow, zaczynaja sie skurcze i rosnie cisnienie. Masakra. Jak beda chcieli mnie dzis zostawic w szpitalu, to chyba zostane, bo juz nie daje radyWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2015, 07:23
Tinusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGratuluję kolejnym Szczęśliwym Mamusiom. Jeszcze grudnia nie ma, a tu takie postępy. Dziekuje Wszystkim Wam za gratulacje. Tak ciepło robi się na sercu jak się wie, że ktoś o tobie myśli. Nie jestem w stanie nadrobić czytania bo idziecie jak burza, a mi z telefonu ciężko to ogarnąć. Nie mniej jednak zaglądam na pierwszą stronę i patrze jak codziennie jakaś nowa mamusia ma swoje szczęście już w ramionach☺ Ukłony dla Flakonika, że tak to ogarnia jeszcze przy dwóch dziewczynach. Flakoniku możesz mi wpisać godzinę urodzenia 1:24
Matleena, moniek90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarta0912 wrote:Gratuluję kolejnym Szczęśliwym Mamusiom. Jeszcze grudnia nie ma, a tu takie postępy. Dziekuje Wszystkim Wam za gratulacje. Tak ciepło robi się na sercu jak się wie, że ktoś o tobie myśli. Nie jestem w stanie nadrobić czytania bo idziecie jak burza, a mi z telefonu ciężko to ogarnąć. Nie mniej jednak zaglądam na pierwszą stronę i patrze jak codziennie jakaś nowa mamusia ma swoje szczęście już w ramionach☺ Ukłony dla Flakonika, że tak to ogarnia jeszcze przy dwóch dziewczynach. Flakoniku możesz mi wpisać godzinę urodzenia 1:24
Jak twoja dzidzia? Wszystkk w porzadku?
Tinusia tez twoj maly ma cudnee oczyWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2015, 08:03
Tinusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarta0912 wrote:Gratuluję kolejnym Szczęśliwym Mamusiom. Jeszcze grudnia nie ma, a tu takie postępy. Dziekuje Wszystkim Wam za gratulacje. Tak ciepło robi się na sercu jak się wie, że ktoś o tobie myśli. Nie jestem w stanie nadrobić czytania bo idziecie jak burza, a mi z telefonu ciężko to ogarnąć. Nie mniej jednak zaglądam na pierwszą stronę i patrze jak codziennie jakaś nowa mamusia ma swoje szczęście już w ramionach☺ Ukłony dla Flakonika, że tak to ogarnia jeszcze przy dwóch dziewczynach. Flakoniku możesz mi wpisać godzinę urodzenia 1:24
Marta, napisz jak dzidzia. Czy była/jest od razu z Tobą? -
dziewczynki nelduje ze aaaannnkkaa jeszcze nie zostanie wrozka
antoni jak sie nigdzie nie wybieral tak sie nie wybiera
tinusia te oczy malego to jakas masakracudny
Mi$ia26, Tinusia, alicja_, Pola_27, genoweffa lubią tę wiadomość
-
Tinusia ale oczy ma Twój Maksio, nie odpędzi się od dziewczyn
Karola jeszcze raz gratulacje i kto dziś jedzie na porodówkę? Myślę że teraz to pewnie codziennie chociaż jednaa we wtorek już grudzień
My dziś mam nadzieję że kupimy wszystko do końca torbę spakuję i można rodzićTinusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny