Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAsiowa wrote:Właśnie bije się z myślami, czy lepiej łazić po schodach, pracować, skakać na piłce i wyganiać bobasa czy może jednak spędzić te ostatnie dni wolnośc w łóżku z dobrą książką... /oje się, że jak tak będę leżeć plackiem to mała nie b ędzie chciała wyjść i będzie trzeba wywoływać
Mam tak samo, a robie pół na pół tzn pół dnia szaleje na szmacie a drugie pół się opierniczam:p Chociaż koleżanka mnie namawialą, ze mam narazie dużo odpoczywać póki mogę i spać kiedy mam ochotę
Też mam leki przed wywoływaniem
-
nick nieaktualny
-
Jabtez nie dostałam takiego skierowania ale mam wizytę jeszcze w czwartek czli dzień przed terminem więc pewnie wtedy coś więcej się dowiem oprócz tego że szyjka długa i zamknięta ha ha
Mój mąż i jego teorie jak chodziłam dzisiaj i rozmawialam z Antkiem żeby wychodził "acik, przecież masz jeszcze tydzień !! Kura wysiaduje jajka iles tam dni i dokładnie po tylu dniach się małe wykluwają, gołębie tak samo"
Także ten. Byłam już porównana do krowy teraz do kury. Spoko jestMi$ia26, aneczka1983, pati_zuzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
myszata92 wrote:Mam tak samo, a robie pół na pół tzn pół dnia szaleje na szmacie a drugie pół się opierniczam:p Chociaż koleżanka mnie namawialą, ze mam narazie dużo odpoczywać póki mogę i spać kiedy mam ochotę
Też mam leki przed wywoływaniem
Dzisiaj naszły mnie takie przemyślenia. Jako, że poddaje się ostatnio sugestiom M, coby raczej się oszczędzać. Owszem jeżdżę na zakupy, ogarniam dom itd, ale nie ukrywam dużo leżę. Dzisiaj newet mimo leżenia miałam takie momenty, że ból straszny łapał dół brzucha, ale po obróceniu się na bok przechodziło, więc może mała głową mnie maltretuje
-
nick nieaktualny
-
myszata92 wrote:U mnie ostatnio jest mega problem z sexami wieczorem;( moj wraca dopiero po 23 z pracy, zawsze zasypiam do tej pory. Myślicie, ze kawa teraz o tej porze będzie dobrym rozwiązaniem ? :p
Ja się czuję jak napalona nastolatka. Mam tak wielką ochotę, ale co z tego skoro nóg nie rozłoże, nie mówiąc już o jakiejkolwiek aktywności. Jak ja bym chciała wrócić już do rozmiaru S...
Znowu brzuch boli;/aneczka1983 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle wiecie co ludzie to wogole nie patrza jak chodza dzis bylam prawie stratowana pare razy laska idzie waskie przejscie widzi ze ja z brzuchem i sie pcha a ja ledwo sie zmiescilam pozniej stoje z M w kolejce a babka sie pcha na mnie ze prawie brzuchem na M wpadlam i pare innych sytuacji i za kazdym razem trzeba bylo sie wyklocac albo wychodzimy ze sklepu a babka rowerem w drzwi wjechala moj ja tak zrypal ze az mi troche wstyd bylo
Dzikusy po tych sklepach dzis chodzily
aneczka1983 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój mąż też jest niezle pokręcony:p ostatnio puka mi do brzucha i gada do małego żeby już wychodził i opowiada, ze go będzie zabierał na wycieczki różne, w gory itp. Już się nie mogą doczekać Ci nasi mężowie/partnerzy:D
pati_zuzia lubi tę wiadomość
-
Mi$ia26 wrote:Ale wiecie co ludzie to wogole nie patrza jak chodza dzis bylam prawie stratowana pare razy laska idzie waskie przejscie widzi ze ja z brzuchem i sie pcha a ja ledwo sie zmiescilam pozniej stoje z M w kolejce a babka sie pcha na mnie ze prawie brzuchem na M wpadlam i pare innych sytuacji i za kazdym razem trzeba bylo sie wyklocac albo wychodzimy ze sklepu a babka rowerem w drzwi wjechala moj ja tak zrypal ze az mi troche wstyd bylo
Dzikusy po tych sklepach dzis chodzily
Przedświąteczna gorączka już trwa;p -
Acikk wrote:Także nie wiem dziewczyny co z Wami nie tak że rodzicie przed terminem skoro kurczaki zawsze wychodzą po określonej ilosci dni!!
I tak lepiej, że kurczaki a nie słonie:D bo byśmy sobie jeszcze poczekały;)Acikk, pati_zuzia lubią tę wiadomość
-
Acikk wrote:Ah zapomniałam napisać że z okazji rozpoczęcia 40 tyg przestałam się dopinac w kurtke
ale chyba już nie będę inwestować w kurtke :PP
Może brzuch mi się obniżył?????
W tej kwestii powinnaś Męża zapytać o zdanie;) moze jakaś złota myśl mu się nasunie i wyjdzie na to, że ta Twoja ciąża jeszcze troche potrwa;p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Acikk wrote:Oj tak, i zawsze to lepiej rodzic kurczAtko niż sloniatko
Wydaje mi się jednak, że stosunek wilkości pipki kura-jajko do wielkości słonica-słoniątko jest jednak na korzyść słonia:D Poza tym skorupka może nieprzyjemniie uwieraćAcikk, pati_zuzia lubią tę wiadomość