Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
apropos trunkow. ostatnio gadslismy z mezem o tym karmieniu i mowilam mu ze jak nie dam rady to nie bede na sile meczyc siebie i dziecka itp.
i ostatnio moj maz przy swojej siostrze powiedzial cos ze sie napijemy moze wszyscy na swieta a ona
"no ale chyba nie agata bo ona przeciez musi karmic !!!" jak to sie wszystkim fajnie zarzadza moimi cyckami ...Pchełka, aneczka1983, pati_zuzia, lula.91, Pola_27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:apropos trunkow. ostatnio gadslismy z mezem o tym karmieniu i mowilam mu ze jak nie dam rady to nie bede na sile meczyc siebie i dziecka itp.
i ostatnio moj maz przy swojej siostrze powiedzial cos ze sie napijemy moze wszyscy na swieta a ona
"no ale chyba nie agata bo ona przeciez musi karmic !!!" jak to sie wszystkim fajnie zarzadza moimi cyckami ...
Tiaaaa,wszyscy niech balują a Ty sobie odmawiaj, nie?
Ja na pewno drinka wypiję bo jak nie to chyba padnę -
nick nieaktualnyHahah bo wszyscy wiedza lepiej od nas co mamy robic
Ja nie daje sobie duzo czasu na karmienie piersia a moj sie smieje no jak to Misia przeciez moj syn ma byc sportowcem i odzywiac sie naturalnym jedzenie a nie na sztucznym bedzie chowany
No ja tez wkoncu jakiegos driniacza musze lyknac bo 9 miesiecy to za dluga przerwa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2015, 19:03
aneczka1983 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:haha madzia moj to samo !!! juz mu dzisiaj powiedzialam nawet ze mu dupa urosla i ma przestac ja tak cisnac
później się okaże, że główka ładnie wyjdzie a dupsko nie bedzie chciało się przecisnąćMi$ia26, Acikk, aneczka1983, pati_zuzia, Pchelkaa lubią tę wiadomość
-
Ja mam taka z HM na polarku wełniana. Jak będzie za wielka to założenia pod spod jeszcze bawełniana albo cus jakos damy radę
Mój mąż wczoraj się śmiał że mnie bo zrobiliśmy porządki w szafkach i z tyłu szafki z alko znalazlam otwarta flaszke z resztka grzanca galicyjskiego co nie dopilam i siedzialam i wąchalam
A co do siostry mojego męża to oczywiście swoich dzieci nie ma i odkąd tylko zaszlam w ciążę slysze co powinnam czego nie co mi wolno a co nie... -
aneczka1983 wrote:No zastanwiam się... Jak to jest... bo podobno... tuż po porodzie to nie tak z miejsca jest pokarm... To może taka lampka szampana by nie zaszkodziła?
aneczka1983 lubi tę wiadomość
-
aneczka1983 wrote:No zastanwiam się... Jak to jest... bo podobno... tuż po porodzie to nie tak z miejsca jest pokarm... To może taka lampka szampana by nie zaszkodziła?
Do sylwestra na pewno już będziesz wiedziała jak mleko i myślę że lampka szampana tuż po karmieniu nie za szkodzi w 3 h wyparuje :paneczka1983 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUwielbiam dobre rady rodziny
Siostra mojego stwierdzila ze skoro juz mi cos leci z piersi to bede karmila k oczywiscie zebym jak najdluzej bo to dobre itp druga stwierdzila ze bedzie mnoe nachodzic i krzyczec na mnie jak bede malego za czesto wyciagac kiedy placze bo przeciez nic mu sie nie stanie jak polezy i poplacze
Ja naszykowalam 2 czapeczki jedna cienka druga taka grubsza zimowa i jest dosyc mala -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi$ia26 wrote:Ja tez sie wlasnie zastanawiam nad ich zakupem a wczesniej chcialam zapytac o opinie
Brzuch to I mnie swedzi czesto gesto najlepiej jak jest goly,a ciagle go smaruje,a ciezko mi drapac bo ja jak juz to naxa do krwi zazwyczaj,a tu sie opanowuje bo jeszcze przedrapie sie do Maksiaaneczka1983 lubi tę wiadomość