Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
myszata92 wrote:Ja to ostatnio prawie szpagat zrobiłam przy seksach haha
Szalejesz;)
Ja jeszcze chodzę w kurtkach sprzed ciąży- co prawda raczej sportowych niż w eleganckich płaszczykach ale zawsze;) przynajmniej tyle mi się udało zaoszczędzić. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asiowa wrote:W tej kwestii powinnaś Męża zapytać o zdanie;) moze jakaś złota myśl mu się nasunie i wyjdzie na to, że ta Twoja ciąża jeszcze troche potrwa;p
Nie nie chyba już długo nie potrwa bo dziś stwierdził że już mam taki porodowy brzuch hahahaa ja mowie a jako tj porodowy brzuch?? No taki twardy haha mój mąż specjalista ginekolog położnik weterynarz
aneczka1983, pati_zuzia, Matleena, Pchelkaa, lula.91, Hashija lubią tę wiadomość
-
Acikk wrote:Nie nie chyba już długo nie potrwa bo dziś stwierdził że już mam taki porodowy brzuch hahaha
a ja mowie a jako tj porodowy brzuch?? No taki twardy haha mój mąż specjalista ginekolog położnik weterynarz
Mój dziadek miał na starość taką twardą piłeczkęale mi mówiono, że to brzuch piwny;p
-
Acikk wrote:Sugerujesz że niepotrzebnie czekam na poród
?? Ale ją już od 8 mcy nie pije piwa
może to od braku piwa
?
Ja nic nie sugeruje;p łączę tylko pewne fakty:D. Mój dziadek też na starość nie pił piwa, ale brzuch mu pozostał i dziecka wcale nie urodził
A te ruchy co czujesz to napewno kiszki marsza grają bo na iwo czekająWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2015, 17:48
-
aneczka1983 wrote:Karolcia a takie pytanie niedoświadczonej:
Można nospę na skurcze brać? Zastanwiałam się czy to nie hamuje porodu... No i gratulacje!
Dzielne jesteście!
aneczka1983 lubi tę wiadomość
-
wygramoliłam się z łózka na siku i przy okazji opowiedziałam mojemu M o moich obawach związanych z opóźnianiem porodu przez takie lenistwo. Powiedział, że nie muszę się w ogóle marwić bo tak często chodzę na siku, że ruchu mi napewno nie brakuje;)
aneczka1983, Mama-julka, m@rzenie, pati_zuzia, Pchelkaa, lula.91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madzia890722 wrote:Tak sobie jęcze leciutko jak wstaje i leże bo tak mi ciężko a mój mąż do mnie... ty skrzypisz jak drzwi
madzia to daj znac kiedy to bedziesz rodzic antkaMadzia890722 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOdnośnie sklepów:
Wczoraj byłam z mężem w Carrefourze. Podchodzę do kasy pierwszeństwa, przede mną dwie osoby z wyłożonymi zakupami na taśmie, my jako trzeci- 5 rzeczy. Kasjerka na mnie spojrzała i mówi "pani to by chciała bez kolejki?" myślę sobie- kurwa nie, postoję, przepuszczę jeszcze tych z kasy obok, no ja pierdole!!
Później pojechaliśmy do Biedronki. Tam już robiliśmy duże zakupy, kolejka jak nie wiem co, otwiera się kasa obok. Idę więc, stanęłam jako pierwsza. Za mną pani z dzieckiem, a za nią babka z pełnym wózkiem mięcha a za nią człapie sięmój mąż z wózkiem. ta baba zablokowała przejście, mąż do niej mói "przepraszam, ja z żoną która tam stoi" i tak ze 3 razy, a ta pinda udaje że nie słyszy... Pani któa stała za mną przepchnęła wózek tej kobity i mówi "ta pani była pierwsza razem z tym panem, ja za państwem i dopiero pani!" a ta pinda nic, nawet się nie ruszyła sama tylko popatrzyła na nas wszystkich z góry z wielkim fochem...nożesz kurna, ludzie są i parapety...
Pocieszę Was- właśnie program o orangutanach oglądałam. Też chodzą 9 miesięcy w ciąży i co miesiąc mają okres
Znacie jakiś sposób na bolące nogi? Już mnie nie dość że łapią skurcze, to cholernie rwią, a szczególnie jedna- od krzyża aż do kolana... nie mogłam spać przez tą nogę i znowu jużmnie boli...aneczka1983 lubi tę wiadomość
-
Mi$ia26 wrote:A kupywalyscie te ksiazeczki oczami maluszka ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2015, 18:37
-
A swoją drogą uwielbiam porady dnia Bellybestfriend. Te które powinny być na końcu są na początku ciąży i odwrotnie. Co do sklepów to stoję grzecznie w kolejce. Ostatnio jakiś podchmielony robotnik wcisnął się przede mnie w kolejce pierwszeństwa. Ale ją się nie lubię i nie umiem kłucić. Natomiast byłam dziś w Wolą Parku w Wawie i tam ludzie też idą i nie patrzą... Nic nie kupiłam prócz małych ozdóbek w Tigerze. Napiłam się gorącej czekolady a M poszedł po piwo indyjskie. Tak mi się tęskni za zimnym trunkiem...
Mam ochotę pumeksem wyszorować brzuch tak mnie swędzi...
ZieloneOliwki martwią mnie te bóle Twoje. Koniecznie daj znać gin. U mnie w rodzinie przez rwę było CC.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2015, 18:57
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:oh tak na mezow zawsze mozna liczyc ze powiedza cos milego
madzia to daj znac kiedy to bedziesz rodzic antka
Jak będę wiedziała to dam znac
Aktualnie Antos docenia wypinajac sie mocno dupskiem mój talent muzyczny i spiewanie mu pioseneknie no, ładnie współpracujemy