Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi$ia26 wrote:To musial byc niezly widok hahah
Nie no poprosic faceta zeby troche poprasowal to przelecial przescieradlo dwa razy i skonczyl rece mi opadly
Mój by powiedział "po co pracujesz przescieradlo ???"Pchelkaa, pati_zuzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziś sprzatalismy i ją sprzatalam kuchnie i łazienkę a on scieral kurze w salonie i pokojach.
I pytam się go kochanie czemu wg Ciebie do robienia porządku nie należy scielenie łóżka ? A on "no a po co scielic skoro wieczorem i tak je rozwalimy"
Ja mowie no to idąc tym tropem po co ja myje kibel skoro i tak go zaraz osrasz? A on ... "No właśnie, po co"?
Chichibi, Pchelkaa, Madzia890722, Ola_45, lula.91, m@rzenie, genoweffa, dorciamw, Pola_27 lubią tę wiadomość
-
A najlepsze wołam do niego z łazienki jak sprzatalam żeby przyniósł papier toaletowy z szafy to uzupelnie i on tak lazi lazi i mówi "kurde, ale z jakiej szafy? Jezu acik ja bez Ciebie bym SE nawet dupy nie wytarl"
Pchelkaa, Madzia890722, amos, Pola_27 lubią tę wiadomość
-
Acikk wrote:Dziś sprzatalismy i ją sprzatalam kuchnie i łazienkę a on scieral kurze w salonie i pokojach.
I pytam się go kochanie czemu wg Ciebie do robienia porządku nie należy scielenie łóżka ? A on "no a po co scielic skoro wieczorem i tak je rozwalimy"
Ja mowie no to idąc tym tropem po co ja myje kibel skoro i tak go zaraz osrasz? A on ... "No właśnie, po co"?
mój dokładnie o to samo pyta jak ma pościelić łóżko ^^ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPowiedzcie jak to jest z tymi chłopami, że oni niczego znaleźć nie potrafią?
albo położą coś gdzieś i nie pamiętają gdzie? ZAWSZE mu znajduję to, co zapodział i to czasami w tak absurdalnych miejscach, że sama się dziwie, że wpadłam na to, że mógł on to tam położyć
genoweffa lubi tę wiadomość
-
Pchelkaa wrote:Czy Was tez tak piersi bola??? Od gory do sutkow dotknac nie moge- bol niemilosierny, w dodatku twarde jak skala i w ciagu dwoch ostatnich dni urosly mi. Mozliwe ze pokarm sie zbiera??
Mnie ogólnie całe życie pobolewaja ale teraz już zaczęłam smarować i jest lepiej
Chyba też kupie większą czapkę i najwyżej bawełniana pod spod.
Wreszcie i u mnie śnieg pada
-
Madzia- dokładnie, krótka pamięć mojego M jest wręcz zadziwiająca. Nie wie gdzie zostawia rzeczy, nie pamieta wielu zdarzeń z niedalekiej przeszłości. Zawsze się śmieje, że budzi się co rano z obcą babą pod kołdrą i dopiero po pewenym czasie przypomina mu się, że to jego żona;p
Madzia890722, Acikk, genoweffa, Matleena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
rewelka wrote:Dziewczyny jakie macie czapki dla maluszków na wyjścia? Wszystkie te co widziałam są duże a jak mniejsze na 0-3 to cienkie
Nam poradzono, że najlepiej założyć niemowlakowi czapkę cienką przylegającą do główki a na to może być większa grubsza, puchata. i bedzie dobrze.rewelka lubi tę wiadomość