X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy Was tez tak piersi bola??? Od gory do sutkow dotknac nie moge- bol niemilosierny, w dodatku twarde jak skala i w ciagu dwoch ostatnich dni urosly mi. Mozliwe ze pokarm sie zbiera??

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To musial byc niezly widok hahah :)

Nie no poprosic faceta zeby troche poprasowal to przelecial przescieradlo dwa razy i skonczyl rece mi opadly

• Acikk Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:
    To musial byc niezly widok hahah :)

Nie no poprosic faceta zeby troche poprasowal to przelecial przescieradlo dwa razy i skonczyl rece mi opadly

Mój by powiedział "po co pracujesz przescieradlo ???"

Pchelkaa, pati_zuzia lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rewelka wrote:
    Dziewczyny jakie macie czapki dla maluszków na wyjścia? Wszystkie te co widziałam są duże a jak mniejsze na 0-3 to cienkie :\

be33f984718a7c83med.jpg

Revelka, my mamy taką, rozmiar 38. Nie wiem czy dobry, ale wygląda na małą a jak nie to trudno, będzie miał trochę za dużą ;)

rewelka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Zadal to pytanie ale gdy zobaczyl moja mine nie czekal na odpowiedz :)

aneczka1983 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:

Moj tak samo:-D uwaza rowniez ze recznikow prasowac nie trzeba, bo po co skoro zaraz po uzyciu znow wyladuje w praniu :-S

• Acikk Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś sprzatalismy i ją sprzatalam kuchnie i łazienkę a on scieral kurze w salonie i pokojach.
    I pytam się go kochanie czemu wg Ciebie do robienia porządku nie należy scielenie łóżka ? A on "no a po co scielic skoro wieczorem i tak je rozwalimy":D
    Ja mowie no to idąc tym tropem po co ja myje kibel skoro i tak go zaraz osrasz? A on ... "No właśnie, po co" :D?

Chichibi, Pchelkaa, Madzia890722, Ola_45, lula.91, m@rzenie, genoweffa, dorciamw, Pola_27 lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A najlepsze wołam do niego z łazienki jak sprzatalam żeby przyniósł papier toaletowy z szafy to uzupelnie i on tak lazi lazi i mówi "kurde, ale z jakiej szafy? Jezu acik ja bez Ciebie bym SE nawet dupy nie wytarl" :D

Pchelkaa, Madzia890722, amos, Pola_27 lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Matleena Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 13:42

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • Chichibi Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Dziś sprzatalismy i ją sprzatalam kuchnie i łazienkę a on scieral kurze w salonie i pokojach.
    I pytam się go kochanie czemu wg Ciebie do robienia porządku nie należy scielenie łóżka ? A on "no a po co scielic skoro wieczorem i tak je rozwalimy":D
    Ja mowie no to idąc tym tropem po co ja myje kibel skoro i tak go zaraz osrasz? A on ... "No właśnie, po co" :D?

mój dokładnie o to samo pyta jak ma pościelić łóżko ^^

1usamg7yobts6kpo.png

7v8r3e3kbjif8sqj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hhahaha moj tez twierdzi ze po co scielic skoro i tak wieczorem rozklada typowe myslenie faceta tez dzis sprzatalismy i przez caly tydzie nie dostalam tylu pyta co gdzie jest jak dzisiaj :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiedzcie jak to jest z tymi chłopami, że oni niczego znaleźć nie potrafią? :P albo położą coś gdzieś i nie pamiętają gdzie? ZAWSZE mu znajduję to, co zapodział i to czasami w tak absurdalnych miejscach, że sama się dziwie, że wpadłam na to, że mógł on to tam położyć :D

genoweffa lubi tę wiadomość

• rewelka Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelkaa wrote:
    Czy Was tez tak piersi bola??? Od gory do sutkow dotknac nie moge- bol niemilosierny, w dodatku twarde jak skala i w ciagu dwoch ostatnich dni urosly mi. Mozliwe ze pokarm sie zbiera??

Mnie ogólnie całe życie pobolewaja ale teraz już zaczęłam smarować i jest lepiej :)

Chyba też kupie większą czapkę i najwyżej bawełniana pod spod.

Wreszcie i u mnie śnieg pada :)

23-02-2013 [*] 8 tc
    211xj44j3k4hck0m.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelkaa mnie też tak cycki bola jak Cię to pocieszy :P

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Asiowa Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia- dokładnie, krótka pamięć mojego M jest wręcz zadziwiająca. Nie wie gdzie zostawia rzeczy, nie pamieta wielu zdarzeń z niedalekiej przeszłości. Zawsze się śmieje, że budzi się co rano z obcą babą pod kołdrą i dopiero po pewenym czasie przypomina mu się, że to jego żona;p

Madzia890722, Acikk, genoweffa, Matleena lubią tę wiadomość

bl9ccwa1nyfonmaw.png
  • Asiowa Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie na szczęście cycki chwilowo nie bolą, ale też zauważyłam że urosły. Poza tym dzisiaj rano obudziłam się z plamą na koszulce i przypuszczam, że chyba sobie cyca w nocy zgniotłam i coś z niego pociekło;)

bl9ccwa1nyfonmaw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadulka Ciebie nadal mecza skurcze? U mnie znowu sie zaczelo po kapieli, narazie co 8 min :-(

aneczka1983 lubi tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelkaa masakra przecież się wykonczysz z tymi skurczami i w końcu przegapisz poród :P

aneczka1983, Oluniaaa lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Eve_84 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 13:41

Hashija lubi tę wiadomość

l22ntv73ogvn473k.png
  • Hashija Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rewelka wrote:
    Dziewczyny jakie macie czapki dla maluszków na wyjścia? Wszystkie te co widziałam są duże a jak mniejsze na 0-3 to cienkie :\

Nam poradzono, że najlepiej założyć niemowlakowi czapkę cienką przylegającą do główki a na to może być większa grubsza, puchata. i bedzie dobrze.

rewelka lubi tę wiadomość

‹‹ 1936 1937 1938 1939 1940 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ